Фото - Кафе-ресторан. Київ. Центр
59470

Кафе-ресторан. Київ. Центр

Продаж частки в ресторан. бізнесі. 18% прибутку/рік у валюті

Україна, місто Київ
Галузь: Громадське харчування
Стадія проекту: Діючий бізнес

Дата останньої зміни: 02.02.2023
Показати контакти
1
equalizer з 2000
help
Розраховується за оцінками та згідно із заповненістю Анкети проекту (докладніше про рейтинги )
Моя оцінка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Середня оцінка:
Також цей проект:
- продає бізнес
 

Ідея

Продаж частки в діючому ресторанному бізнесі. 18% прибутку/рік у валюті. Київ, центр.
Стабільно працююче кафе-ресторан в самому центрі Києва, біля Оперного театру.

Поточний стан

Оборот кафе-ресторану від 12000000/рік
Поточна рентабельність бізнесу становить 33,3%.
Інвестору пропонується викупити 45% частки в підприємстві за 250 тис. дол. США з річним доходом 18% у валюті.
Інвестор може стати співзасновником - учасником з часткою в Статутному фонді нового підприємства. (що полегшує подальше виведення тіла інвестиції), яким він стає, зробивши внесок до СФ грошові кошти. A виведення додаткової вартості у вигляді заробленого підприємством прибутку може здійснюватися через виплату дивідендів.
Детальна інформація:
тел. +380504171771
vitaly717@ukr.net
Віталій

Ринок

1. Офісні працівники, молоді бізнесмени, які економлять час, використовуючи його раціонально
2. Молоді люди, які збираються з друзями поспілкуватися на різні теми за келихом вина, або коктейлем.
3. Молоді люди, які запрошують дівчину на романтичне побачення у невимушеній обстановці.
4. Бізнесмени, яким потрібно усамітнитися в приємній затишній атмосфері, щоб за чашкою улюбленого напою подумати про насущне.
5. Молоді сім'ї з дітьми, для яких у нашому меню є цікаве і для батьків, і для дітей.

Проблема або Можливість

Підприємство займається саме тим напрямком у бізнесі, який дозволяє задовольнити найпершу та найважливішу потребу в ієрархії людських потреб, згідно з пірамідою Маслоу – задовольнити потребу в їжі. А задоволення людини в їжі – це основа задоволення всіх її інших потреб

Рішення (Продукт або Послуга)

Виробництво проводиться на сучасному професійному обладнанні: кухонне технологічне обладнання, барне обладнання, системи вентиляції та кондиціонування, сантехнічне обладнання, світлотехнічне обладнання та меблі, комп'ютерне облікове обладнання, технологічний і столовий інвентар, посуд і прилади.

Унікальність і конкурентоспроможність продукції та послуг підприємства полягає в об'єднанні шести основних складових:

1) Виробництво страв і харчових продуктів за технологією Cy-вид, з використанням заморожування і вакуумування, що дає можливість зберегти всю харчову цінність продуктів протягом тривалого часу. Використання вироблених продуктів, як для власного підприємства, так і на продаж іншим підприємствам громадського харчування. A саме: Напівфабрикати м'ясні, рибні, хлібобулочні, напої, соуси, готові страви.
2) можливість надання ресторанних послуг: сніданки, обіди та всі страви за меню - з 8:00. Toбто до відкриття 90% всіх підприємств і організацій у Києві. Робота тільки з високоякісною продукцією, наприклад, з кавою Specialty.
3) унікальна авторська кухня з повноцінним ресторанним меню, що включає: сніданки, закуски, салати, основні страви, перші страви, десерти, кавові, чайні, алкогольні та безалкогольні напої.
4) робота з оптовими замовленнями, банкетами.
5) чітке дотримання всіх стандартів на основі TTK, технології, чек-листів, ПІ.
6) комплексна маркетингова стратегія.

Конкуренти

Підприємства громадського харчування, а саме:
кафе, ресторани, кафе-кондитерські

Переваги або дифференциатори

Унікальність і конкурентоспроможність продукції та послуг підприємства полягає в об'єднанні шести основних складових:

1) Виробництво страв і харчових продуктів за технологією Cy-вид, з використанням заморожування і вакуумування, що дає можливість зберегти всю харчову цінність продуктів протягом тривалого часу. Використання вироблених продуктів, як для власного підприємства, так і на продаж іншим підприємствам громадського харчування. A саме: Напівфабрикати м'ясні, рибні, хлібобулочні, напої, соуси, готові страви.
2) можливість надання ресторанних послуг: сніданки, обіди та всі страви за меню - з 8:00. Toбто до відкриття 90% всіх підприємств і організацій у Києві. Робота тільки з високоякісною продукцією, наприклад, з кавою Specialty.
3) унікальна авторська кухня з повноцінним ресторанним меню, що включає: сніданки, закуски, салати, основні страви, перші страви, десерти, кавові, чайні, алкогольні та безалкогольні напої.
4) робота з оптовими замовленнями, банкетами.
5) чітке дотримання всіх стандартів на основі TTK, технології, чек-листів, ПІ.
6) комплексна маркетингова стратегія.

Фінанси

Джерела доходів:
- роздрібні клієнти (гості) закладу
- підприємства громадського харчування
- послуги кейтерінгу

Бізнес-модель

Продаж частки в діючому ресторанному бізнесі. 18% прибутку/рік у валюті. Київ, центр.

Опис бізнесу Підприємства

Стабільно працююче кафе-ресторан в самому центрі Києва, біля Оперного театру.
Загальна площа 240 м.кв. Торгова площа (бар, зали) 170 м.кв., підсобні та технологічні приміщення 70 м.кв.: Виробничий цех, кухня, складські приміщення.
Виробництво проводиться на сучасному професійному обладнанні: кухонне технологічне обладнання, барне обладнання, системи вентиляції та кондиціонування, сантехнічне обладнання, світлотехнічне обладнання та меблі, комп'ютерне облікове обладнання, технологічний і столовий інвентар, посуд і прилади.

Унікальність і конкурентоспроможність продукції та послуг підприємства полягає в об'єднанні шести основних складових:

1) Виробництво страв і харчових продуктів за технологією Cy-вид, з використанням заморожування і вакуумування, що дає можливість зберегти всю харчову цінність продуктів протягом тривалого часу. Використання вироблених продуктів, як для власного підприємства, так і на продаж іншим підприємствам громадського харчування. A саме: Напівфабрикати м'ясні, рибні, хлібобулочні, напої, соуси, готові страви.
2) можливість надання ресторанних послуг: сніданки, обіди та всі страви за меню - з 8:00. Toбто до відкриття 90% всіх підприємств і організацій у Києві. Робота тільки з високоякісною продукцією, наприклад, з кавою Specialty.
3) унікальна авторська кухня з повноцінним ресторанним меню, що включає: сніданки, закуски, салати, основні страви, перші страви, десерти, кавові, чайні, алкогольні та безалкогольні напої.
4) робота з оптовими замовленнями, банкетами.
5) чітке дотримання всіх стандартів на основі TTK, технології, чек-листів, ПІ.
6) комплексна маркетингова стратегія.

Участь у проєкті інвестора

Оборот кафе-ресторану від 12000000/рік
Поточна рентабельність бізнесу становить 33,3%.
Інвестору пропонується викупити 45% частки в підприємстві за 250 тис. дол. США з річним доходом 18% у валюті.
Інвестор може стати співзасновником - учасником з часткою в Статутному фонді нового підприємства. (що полегшує подальше виведення тіла інвестиції), яким він стає, зробивши внесок до СФ грошові кошти. A виведення додаткової вартості у вигляді заробленого підприємством прибутку може здійснюватися через виплату дивідендів.


Цільове призначення інвестицій

Розвиток бізнесу

Пропозиція інвестору

Участь у проєкті інвестора

Оборот кафе-ресторану від 12000000/рік
Поточна рентабельність бізнесу становить 33,3%.
Інвестору пропонується викупити 45% частки в підприємстві за 250 тис. дол. США з річним доходом на інвестицію 18% у валюті.
Інвестор може стати співзасновником - учасником з часткою в Статутному фонді нового підприємства. (що полегшує подальше виведення тіла інвестиції), яким він стає, зробивши внесок до СФ грошові кошти. A виведення додаткової вартості у вигляді заробленого підприємством прибутку може здійснюватися через виплату дивідендів.

Команда або Керівництво

Ризики

При дотриманні стандартів підприємства ризиків немає, окрім випадків непереборної сили
5,00
1
2
3
4
5
2 оцінки
Авторизація/Реєстрація
arrow_back
UA
more_horiz
close
visibility485
star1
Додати в обране
Видалити з обраних
share
close
thumb_up0
Подобається
Не подобається
Ідея
Поточний стан
Ринок
Проблема або Можливість
Рішення (Продукт або Послуга)
Конкуренти
Переваги або дифференциатори
Фінанси
Інвестовано в минулих раундах, $
Бізнес-модель
Цільове призначення інвестицій
Пропозиція інвестору
Команда або Керівництво
Ментори-порадники
Лід-інвестор
Ризики
Проходження Інкубаційних/Акселераційних програм
Перемоги в Конкурсах і інші нагороди
Винахід/Патент
Відео про продукт
Презентація