Підприємство за отримані кошти створить 3 лінії УЗВ. Перша - для вирощування малька форелі, друга - для вирощування малька осетра, третя - 30т осетра на м'ясо. Кінцевий продукт - еколічно чиста товарна риба форелі, осетра та червона ікра. Виробництво власного корму для риби з натуральним складом. Також господарство себе забезпечить власні потреби в ікрі для інкубації. На протязі 2022-2025 років планується надання рекреаційних послуг відпочинку. Наша бізнес модель - це модель виробництва від ікри до ікри. Зараз господарство вийшло на промислове виробництво риби, збудувало гідротехнічні споруди, побудувало дамбу розробило технічну документацію, і вело в експлатацію озера (об'єкт), займається розробкою та виробництвом власних високоякісних кормів. Основними конкурентами (постачальниками товарної риби) на внутрішній ринок є країни Норвегії (134,5 млн долларов), також в топ-3 США (5,5 млн долл) и Ісландія (5,2 млн долл).
Серед альтернатив можна назвати зростаючий попит на експорт риби в такі країни як Німеччина - 11 млн долл. На другому місці Данія - 6,5 млн. А на третьому - Японія, куди експорт риби із України становив більше, ніж 5 млн долл. в минулі роки. Головним виробником червоної риби в Україні є "Одеський осетринницький комплекс" (вирощує товарну рибу осетра), але воно не є конкурентом для нашого підприємства, тому що підприємство займається вирощуванням форелі. Наразі у підприємства є постійні клієнти (люди різного віку, які слідкують за своїм раціоном харчування, ресторани, бази відпочинку). Вся продукція розпродається в Іванофранківській області, але є попередні домовленості з майбутніми партнерами, що у разі збільшення промислових обсягів, вони будуть купувати весь обсяг продукції (товарна риба та червона ікра). Це країни Європи. Потреби внутрішнього ринку (в 2020-2021 роках - 42,4 тис тон червоної риби), а також незакриті потреби зовнішнього ринку ( країни Європи та Ближнього Зарубіжжя), тому як основні поставки були із Росії. Можливості нашого підприємства - це розширення виробничих потужностей до 40 Га водного плесу та 600 тон виробництва товарної риби. Виходячи на цей об'єм, Підприємство вийде в трійку лідерів виробників в Україні. Єдина проблема - це відсутність достатнього фінансування на етапі розширення. Ми вважаємо, що маємо наступні переваги серед кокурентів:
1. Замкнутий цикл виробництва "від ікри до ікри" дозволить контролювати якість всього процесу виробництва товарної риби.
2. Ставки, в яких планується вирощувати рибу природно наповнюються водою із джерел, вони мають необхідну температуру для розвитку та росту риби та є екологічно чистими (знаходяться далеко від міст та забруднень). Тобто процес виробництва не є штучним, а природним.
3. В Україні немає великих виробництв червоної риби (форелі) "від ікри до ікри".
4. Завдяки пунктам 1 та 2 ми маємо мету отримати сертифікати на екологічну чисту продукцію.
5. Виробництво риби у такий спосіб не зашкоджує природі та навколишньому світу.
6. Підприємство має на меті не тільки розвивати напрямок вирощування товарної риби та її реалізації, але і інвестувати у розвиток привабливості рекреації (тобто планує створити рекреаційний комплекс, проект вже на стадії будівництва).
7. Таким чином, підтримаючи наш проект Ви інвестуєте в екологічне національне виробництво, в інтерес до держави як виробника якісної конкурентної продукції, в розвиток рекреаційно-культурної сфери та просто у добробут жителів західної України.