Фото - *SCORPIONS EXPRESS *
54218

*SCORPIONS EXPRESS *

Регіональне перевезиння залізничною колією.

Украина, Львовская область
Отрасль: Транспорт
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 06.10.2021
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

,, SCORPIONS EXPRESS,, Залізничні приватні перевезиння по Україні і закордон:Чернівці - Бєльци (Молдова), Львів - Перемишиль (Польща). На початку перевезиння буде регіональне Хмельницька оласть, Львівська потім поступово охопити західний регіон.

Текущее состояние

Ідея,, Приватна Залізнична Дорога,, SCORPIONS EXPRESS

Рынок

Клієнти це починаючи від пенсіонерів, дітей закінчуючи всіма верствами населиння, ринок України великий, а укрзалізниця не займалася модернізацією і закупкою нових вагонів і потягів в належному стані.

Проблема или Возможность

Проблеми можуть виникнути з орендою залізничних колій в укрзалізниці. Або не допущення проходжиння наших потягів через деякі станції.

Решение (Продукт или Услуга)

Будувати свої колії в обхід станцій де ми не можемо зупинятися чи проїзджати наш транспорт, розвинути логістику в цьому напрямку і вирішення проблем.

Конкуренты

Укрзалізниця наш конкурент, але по сервісу вона буде поступатися,, ScorpionsExpress,, і у нас нові потяги від Кременчуцькоги Вагоного Заводу, зменшення ціни на перевезиння, пільги для сільських мешканців, пенсіонерів. Вагони з місцем і кріпленням для велосипедів. Можлива опція як підвезення пасажирів своїм транспортом автобусами,, ScorpionsExpress,,. Альтернативи нема залізничний транспорт повинний бути дешевший і більш безпечніший, перевезення по Україні між великими містами має велику перспективу. На залізничних станціях будутьрозміщенні супермаркети здорового(безалкогольного) харчування під маркою,, SCORPIONS market,, де люди можуть купити свіжі продукти і товари в дорогу.

Преимущества или дифференциаторы

В нас буде кращий сервіс, культура спілкування з людьми, персонал можна набрати з бувших працівників укрзалізниці, і нові кадри після тестів приймати на роботу. Основна наша ціль-комфорт і сервіс європейського зразка людям.

Финансы

Джерела доходів пасажирські перевезиння в Україні +закордон, в подальшому можливі вантажні перевезиння. Перевезиння автомобілів, техніки, промислових товарів. Розвивати нові еко технології і впроваджувати їх у виробництво:наприклад потяг на сонячних батереях.

Целевое назначение инвестиций

Покупка електропотягів і причепних вагонів до них, ремонт і побудова нових залізничних станцій,добудова нових залізничних доріг між населиними пунктами.

Команда или Руководство

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility293
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация