Картопляні чіпси вже багато років небезпідставно звинувачуються у шкідливості і ненатуральності, однак темпи їх виробництва від цього зовсім не зменшуються – люди намагаються не помічати попередження лікарів і продовжують купувати улюблений продукт. Чому б не зробити натуральні і корисні чіпси з овочів і фруктів, які користуватимуться попитом не тільки у любителів фаст-фуду, а й у людей, які стежать за своїм харчуванням та здоров’ям?! Такі овочеві або фруктові чіпси користуються великою популярністю у господинь, що борються за здорову їжу та впровадять здоровий спосіб життя. Найбільш популярні чіпси з персиків, абрикосів, яблук, моркви, груш, полуниці. Наш принцип роботи полягає в використанні тільки відбіркових, свіжих фруктів, які проходять контроль якості для того, щоб чіпсами могли насолоджуватися і дорослі і діти.
Процес виробництва не складний. Миємо добірні фрукти, нарізаємо і сушимо в Универсальній інфракрасній сушильній установці, що дозволяє зберегти всю користь свіжих фруктів і отримати унікальний смак. У процесі сушіння фрукти втрачають 88-92% вологості, тому 100 грамів фрукточіпсів - це, щонайменше, 1 кілограм свіжих фруктів. А враховуючи, що в деяких фруктах ми прибираємо кісточку і знімаємо шкірку, іноді 100 г в фрукточіпсів дорівнює до 2 кг свіжих фруктів! Склад: яблуко 100%; апельсин 100%; банан 100%.
Яблочіпси: Білки 2,2 г, Жири 0,1 г, Вуглеводи 59,0 г, 1 059 кДж / 253 ккал
Апельчіпси: Білки 2,0 г, Жири 1,0 г, Вуглеводи 71,0 г, 1260 кДж / 301 ккал
Баначіпси: Білки 4,6 г, Жири 1,5 г, Вуглеводи 64,6 г, 1 235 кДж / 295 ккал