Фото - Hotcharcoal LLC
52465

Hotcharcoal LLC

Виробництво деревного вугілля і брикету

Украина, Львовская область
Отрасль: Деревообработка, Производство
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 07.06.2021
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Запуск високоефективного виробництва деревного вугілля, що передбачає просіювання, фільтрацію та фасування для різних потреб ринку. Також планується виробництво брикету з відсіву деревного вугілля.
Очікується, що світовий ринок деревного вугілля значно зросте протягом наступних років через зростаючий попит на цей продукт у кулінарії для любителів відпочинку та виробництві металів, будівництві, охороні здоров'я, промислових фільтрах та фармацевтиці.Також, як очікується, все більший рівень прийняття стилю барбекю в ресторанах готуватиме попит на деревне вугілля.

Текущее состояние

На даному етапі закуплене обладнання для виробництва деревного вугілля та брикету з деревного вугілля. Обладнання потрібно ще доукомплектувати. Закуплена також навантажувальна техніка. Є необхідне приміщення для виробництва продукції.

Рынок

Ринок деревного вугілля досягне оціночної оцінки в 8,11 млрд. Дол. США до 2027 р., При цьому реєструючи це зростання на рівні 2,00% для прогнозованого періоду 2020-2027 рр. Звіт про ринок деревного вугілля аналізує зростання, яке наразі зростає внаслідок зростаючого попиту у різних сферах застосування, включаючи будівництво, промисловий фільтр, рекреаційне приготування їжі та виробництво металів, фармацевтика та охорона здоров’я.

Проблема или Возможность

Азіатсько-Тихоокеанський регіон домінував на ринку деревного вугілля у 2018 році, а Китай був найбільшим виробником деревного вугілля. Очікується, що Африка стане головним ринком збуту деревного вугілля, оскільки більшість її населення покладається на вугілля для приготування пального. Тоді як Індонезія, Китай, Польща, Україна, В’єтнам, Філіппіни, Мексика та Нідерланди є головними експортерами; Японія, Німеччина, Південна Корея, США та Саудівська Аравія залишаються головними імпортерами деревного вугілля.

Решение (Продукт или Услуга)

Вугілля випускається у різних формах, таких як кускове вугілля, вугільні брикети та ароматизовані брикети. Станом на 2019 рік кускове вугілля домінувало на ринку завдяки своїй високій теплотворній здатності. Кускове вугілля горить при більш високій температурі, приблизно 12000F і швидше, ніж брикети, воно виробляє менше золи в порівнянні з іншими типами деревного вугілля. Брикети горять приблизно на 800-10000F залежно від використовуваної сировини. Вугільні брикети використовуються в таких областях, як осушувач повітря, підтримуючи свіжість кореневої води та видаляючи вологу та запах з шаф. Очікується, що це різноманітне застосування деревного вугілля спричинить попит на продукт.

Конкуренты

Виробників в Україні є достатньо. Проте навіть на сьогоднішній день попит на нашу продукцію перевищує пропозицію.

Преимущества или дифференциаторы

Ми плануємо виготовляти високоякісну продукцію, яка буде відповідати європейським показникам стандартизації, не завдаючи при цьому шкоду навколишньому середовищу. Виробництво передбачає повний цикл переробки.

Финансы

Вартість деревного вугілля варіюється в межах від 260 до 380 евро за тонну. Номінальна потужність однієї високотехнологічної печі з виробництва деревного вугілля складає від 50- 70 тон на місяц. Планується збільшення кількості таких печей до 6-8 шт, що дасть змогу виготовляти від 300- 550 тон вугілля на місяць. Також при фасуванні деревного вугілля залишається відсів, який в подальшому переробляється на брикет, а також виділяється багато надлижкового тепла, яке буде використовуватися для попереднього сушіння деревини, що дозволить збільшити продуктивність.

Целевое назначение инвестиций

Інвестиції потрібні для укомплектування та запуску обладнання, викупу приміщення та для закупівлі сировини

Предложение инвестору

Ми пропонуємо від 10-25% від прибутку.

Команда или Руководство

Риски

Основним ризиком являються не завжди прозора система закупівля сировини для виробництва, та певні обмеження щодо обсягів її закупівлі.
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility612
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация