Фото - Plastic&co
45539

Plastic&co

Переробка пластикових відходів

Украина, Львовская область
Отрасль: Услуги, сервис
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 10.03.2020
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
Также этот проект:
- ищет займ
 

Идея

Бізнес з переробки відходів актуальний з тієї причини, що з кожним роком в будь-якому місті проблема утилізації полімерної продукції стає все гострішою. Половина всього обсягу відходів – це саме пластик, який не переробляється стандартним способом.

Текущее состояние

Це ідея еволюціонувати та вдосконалювати нашу Батьківщину, не залишатись позаду, а досягти та вийти за межі інших європейських держав та задля кращого майбутнього для наших дітей.

Рынок

Первинні вкладення окупляться протягом одного місяця, але лише за умови, що Ви зможете успішно переробити і реалізувати всю сировину, тому подбайте про попередній пошук покупців. Скупити пластик можна в пунктах прийому відходів, або організувавши свій власний. В цілому, чистий прибуток в місяць становитиме 80000 до 150000 гривень.

Проблема или Возможность

В Україні немає штрафів і заохочень для людей, що змусило б їх сортувати сміття. Заводів з переробки також не вистачає. Звичайно, є відповідні потужності, але вони завантажені на повну і все одно не справляються. Проте мало хто знає, що займатися цим можуть навіть дрібні підприємства.

Решение (Продукт или Услуга)

Бізнес з переробки пластикових відходів вигідний і перспективний, оскільки продукція переробки (поліетилен в гранулах, поліпропілен, тощо) користується величезним попитом у виробників будівельних матеріалів, техніки та іншої продукції, в складі якої є дані елементи. Особливо вигідно займатися переробкою пластикових пляшок, адже їх набагато простіше перебирати та сортувати.

Конкуренты

В Україні немає штрафів і заохочень для людей, що змусило б їх сортувати сміття. Заводів з переробки також не вистачає. Звичайно, є відповідні потужності, але вони завантажені на повну і все одно не справляються. Проте мало хто знає, що займатися цим можуть навіть дрібні підприємства. Бізнес з переробки пластикових відходів вигідний і перспективний, оскільки продукція переробки (поліетилен в гранулах, поліпропілен, тощо) користується величезним попитом у виробників будівельних матеріалів, техніки та іншої продукції, в складі якої є дані елементи. Особливо вигідно займатися переробкою пластикових пляшок, адже їх набагато простіше перебирати та сортувати.

Преимущества или дифференциаторы

У Німеччині, наприклад, є навіть спеціальна система штрафів і заохочень. Якщо людина добре сортує своє сміття, то його квартплата набагато менше. У Японії перероблені відходи служать матеріалом для будівництва нових земель. Мало хто знає, але 5% Токіо розташовується на місці, де зовсім недавно було море.
В Україні немає штрафів і заохочень для людей, що змусило б їх сортувати сміття. Заводів з переробки також не вистачає. Звичайно, є відповідні потужності, але вони завантажені на повну і все одно не справляються. Проте мало хто знає, що займатися цим можуть навіть дрібні підприємства.

Финансы

Все це обійдеться приблизно в 40 тисяч гривень на місяць. Разом на відкриття бізнесу буде потрібно близько 150 тисяч гривень. На місяць за умови продажу гранульованого пластику бізнес з переробки відходів буде приносити 200000 гривень, але це не чистий прибуток.

Бизнес-модель

На початковому етапі обов’язково вирішите, що конкретно Ви перероблятиме і в яких обсягах, оскільки переробка пластикових відходів передбачає вибір потрібного обладнання. А зробити цей вибір неможливо, не визначившись попередньо з обсягом і типом матеріалу. В першу чергу Вам знадобиться дробарка і агломерат – ці елементи обійдуться Вам у 30 тисяч гривень. Персонал повинен складатися з трьох осіб: майстри і двох звичайних робітників.
Плюс до цього потрібно додати витрати на отримання ліцензій, на пожежну служби, податки, тощо. Також витрати включають:
Оплату комунальних платежів;
Нарахування заробітних плат робітникам і майстру;
Податки;
Обслуговування;
Матеріали та інші витрати.

Целевое назначение инвестиций

Технологія переробки виглядає так: Дроблення матеріалу. Тут матеріал подрібнюється на крихти. Агломерація – спікання крихт у дрібні грудочки. Продукт після агломерації вже можна продавати, проте часто його ще і гранулюють. Грануляція, що дозволяє отримати чисту та якісну сировину, яку можна продати більше дорого. На початковому етапі обов’язково вирішите, що конкретно Ви перероблятиме і в яких обсягах, оскільки переробка пластикових відходів передбачає вибір потрібного обладнання. А зробити цей вибір неможливо, не визначившись попередньо з обсягом і типом матеріалу. В першу чергу Вам знадобиться дробарка і агломерат – ці елементи обійдуться Вам у 30 тисяч гривень. Персонал повинен складатися з трьох осіб: майстри і двох звичайних робітників. Плюс до цього потрібно додати витрати на отримання ліцензій, на пожежну служби, податки, тощо. Також витрати включають: Оплату комунальних платежів; Нарахування заробітних плат робітникам і майстру; Податки; Обслуговування; Матеріали та інші витрати. Все це обійдеться приблизно в 40 тисяч гривень на місяць. Разом на відкриття бізнесу буде потрібно близько 150 тисяч гривень

Предложение инвестору

Для інвестора 25% річних від своєї початкової суми

Команда или Руководство

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1484
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Фотографии
Видео о продукте
Презентация