Україна, Запорізька область
Галузь: Громадське харчування, Харчова промисловість, Виробництво, Сільське господарство, Торгівля
Стадія проекту: Готовий прототип або продукт
Організація сироварні по виробництву Екосирів за класичними рецептами.
Поточний стан
Наразі ЕКОФЕРМА має дві будівлі – баз для утримання кіз, літній загін для кіз та цех для виробництва товарів. Цех для виробництва товарів потребує облаштування для установки обладнання – обкласти стіни та підлогу пліткою, зробити зливну яму, обшити та обладнати холодильну камеру для дозрівання сирів, підключення до сіті 380 В.
В подальшому планується пристройка під холодильну камеру, кімнату для вакуміровання сирів та кімнату відпочинку для робітників. Земля для будівлі є.
Проблема або Можливість
Масштабування продукту по теріторії країни
Рішення (Продукт або Послуга)
створити ЕКОФЕРМУ з своєю сироварнею, яка в подальшому може стати потужним, молочним виробнитством.
Ризики – молоко і молочна продукція потребує спеціальних умов зберігання та швидкої її реалізації. В проекті заложенні витрати на обладнання для зберігання сировини та продукції. Але враховуючи запланований випуск продукції, виробництво буде дуже залежить від швидкості реалізації продукції.
Час на реалізацію проекту заплановано по етапна – 2 місяці.
Проходження Інкубаційних/Акселераційних програм
Учасник бізнес -інкубатора Запорізького національного університета
Перемоги в Конкурсах і інші нагороди
Переможець областного конкурса YBG м. Запоріжжя(конкурс бізнес проектів)