Украина, Запорожская область
Отрасль: Общественное питание, Пищевая промышленность, Производство, Сельское хозяйство, Торговля
Стадия проекта: Готов прототип или продукт
Організація сироварні по виробництву Екосирів за класичними рецептами.
Текущее состояние
Наразі ЕКОФЕРМА має дві будівлі – баз для утримання кіз, літній загін для кіз та цех для виробництва товарів. Цех для виробництва товарів потребує облаштування для установки обладнання – обкласти стіни та підлогу пліткою, зробити зливну яму, обшити та обладнати холодильну камеру для дозрівання сирів, підключення до сіті 380 В.
В подальшому планується пристройка під холодильну камеру, кімнату для вакуміровання сирів та кімнату відпочинку для робітників. Земля для будівлі є.
Проблема или Возможность
Масштабування продукту по теріторії країни
Решение (Продукт или Услуга)
створити ЕКОФЕРМУ з своєю сироварнею, яка в подальшому може стати потужним, молочним виробнитством.
Ризики – молоко і молочна продукція потребує спеціальних умов зберігання та швидкої її реалізації. В проекті заложенні витрати на обладнання для зберігання сировини та продукції. Але враховуючи запланований випуск продукції, виробництво буде дуже залежить від швидкості реалізації продукції.
Час на реалізацію проекту заплановано по етапна – 2 місяці.
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Учасник бізнес -інкубатора Запорізького національного університета
Победы в Конкурсах и другие награды
Переможець областного конкурса YBG м. Запоріжжя(конкурс бізнес проектів)