Фото - Арена
42293

Арена " Піраміда"

Арена для громадських зібрань у вигляді піраміди

Украина, Винницкая область
Отрасль: Культура и искусство, Развлечение, Строительство
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 23.10.2019
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Суть подаваємого мною проекту для пошуку інвестора: моя мрія створити у місті Вінниця (можна і в іншому місті України) оригінальної і цікавої арени для масових зібрань громадян на виступи артистів, музикантів; виступів ораторів для обговорення суспільно важливих питань і т.і. Здача в аренду артистам, ораторам концертної площадки в середині і центрі "Піраміди", а також продаж квитків глядачам буде приносити немалий прибуток. Внутрішній простір під глядацькими лавками може бути зайнятий комерційними громадськими закладами - кафе, магазини і т.п і додатково приносити прибуток.

Текущее состояние

Мій проект знаходить на стадії придуманої і візуалізованої мною ідеї, концепції. Має графічне зображення, як приблизно реалізований продукт буде виглядати у реальності і які функції буде виконувати .

Рынок

Відвідувач даного закладу - людина майже будь-якого віку і статусу, але особливо молодь і люди середнього віку ( потенційні відвідувачі концертів, публічних виступів, а також покупці магазинів і відвідувачі кафе і ресторанів внизу споруди.

Проблема или Возможность

Можливості - потенційні клієнти відвідуючи даний оригінальний, (а потенційно і грандіозний комплекс) матимуть можливість культурно розвиватись і розважуватись - концерти артистів, виступи ораторів, лекторів, коучів і т.і Також вони матимуть змогу ,перебуваючи в унікальній споруді, відвідувати громадські заклади харчування -кафе, ресторани, а також магазини. Всі вони таким чином "залишатимуть" власникам арени "Піраміда" чималі кошти , отримуючи взамін гарні емоції і враження.

Решение (Продукт или Услуга)

Реалізація поданого мною проекту дасть можливість надавати культурні і рекреаційні послуги громадянам ( концерти музикантів , виступи ораторів) , а також надавати послуги громадського харчування (кафе і ресторани всередині арени) і реалізації товарів (магазини).

Конкуренты

Конкурентів на даний проект поки немає - оскільки нічого подібного в Україні ще немає( оригінальна і унікальна архітектура і суть проекта), тому власники даного обьєкта матимуть беззаперечну перевагу над іншими .

Преимущества или дифференциаторы

Даний проект є інноваційним в Україні, оригінальним і унікальним - в цьому всі його переваги.

Бизнес-модель

Як було зазначено вище, інвестор і автор проекту, в разі його реалізації , матимуть постійний дохід від здачі в аренду концертного майданчику (сцени) в центрі арени, продажу квитків глядачам, сдачі в аренду приміщень всередині арени під магазини, кафе тощо

Целевое назначение инвестиций

Інвестиції будуть витрачені на подальшу доробку самого проекту, купівлю землі під його будівництво і на саме будівництво.

Предложение инвестору

70 відсотків - інвестору, 30 відсотків - мені.

Команда или Руководство

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility618
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация