Фото - Арт студія
39297

Арт студія

Дарувати людям позитивні емоції.

Украина, Житомирская область
Отрасль: Образование, обучение, Развлечение, Услуги, сервис
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 17.06.2019
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Обучение детей от 3 до 15 лет песочной анимации и Ебру техника рисования на воде. Обучение артистов песочной анимации и Ебру, предоставление услуг: песочное шоу, Ебру шоу, проведение мастер-классов Ебру, песочная анимация, картина цветним песком, розпись гипсових фігурок на праздниках и различних мероприятиях. А также гончарное ремесло можно запустить для детей от 6 лет и старше.

Текущее состояние

Арт-студія зі всім необхідним для роботи обладнанням, матеріалами та орендованими меблями вже існує 3-й рік. Має два основні напрямки діяльності - це Пісочна анімація та Ебру - східна техніка малювання на поверхні води, альтернативні види мистецтва, які розвивають фантазію та уяву, розумові та творчі здібності дитини.
( проводяться заняття для дітей від 4 до 15р.) , проводяться виїздні майстер-класи з Пісочної анімації та Ебру, дитячі дні народження в студії, шкільні екскурсії "Знайомство з альтернативними методами малювання"
Проходять виступи з Пісочним шоу іноді Ебру шоу на весіллях, ювілеях, корпоративах та на різних інших святкових заходах, проводяться додаткові майстер-класи картина кольоровим піском, розпис гіпсової фігурки та інші.
Є постійні клієнти - 15 чол.(навчання), є продажі послуг на суму від 3000-7000грн. Студія невелика, потрібно розширюватися, попит є, немає реклами і маркетингу.

Рынок

Наші клієнти - діти та дорослі, вік від 4 до, приблизно, 55 років, в основному дівчата та жінки, але й хлопці теж долучаються. Клієнтів знаходимо на різних масових святкових заходах, в інтернеті, на виїзних майстер-класах в ресторанах і кафе, проводячи свої майстер-класи на пішохідних вулицях міста та в різних дитячих клубах, співпрацюючи зі святковими агенствами міста. Наша студія знаходиться у великому торговельно розважальному центрі міста, батьки з великим задоволенням приводять діток до нас творчо розважитись, а самі спокійно йдуть на шопінг або закупитись продуктами. Розташування - Цей фактор теж допомагає легко знайти клієнтів і утримувати їх, тому що клієнту зручно.
Взагалі гіпотетичних клієнтів дуже багато, завжди дітей тягне прийти до на ще, про це говорять самі батьки, напрямків розвитку багато і попит є, просто потрібно заявити про себе гучніше, щоб охопити більшу аудиторію, створити великий арт-центр.
Стосовно Ебру ринок послуг дуже маленький, це мистецтво є в Києві, Харкові і ще деяких великих містах. Пісочна анімація більший ринок послуг меє, теж у великих містах. Але саме поєднання альтернативних мистецтв у одному арт-центрі - ось що приваблює людей, + навчання ции мистецтвам, + інші незвичайні майстер-класи.

Проблема или Возможность

Студія надає можливість доторкнутися до старовинного, унікального мистецтва Ебру, яке насправді зачаровує своєю дивовижністю, захоплює увагу усіх і залишається у спогадах людей надовго. Навіть ті, хто не вміє або боїться малювати захоплюються, долучаються і створюють Ебру шедеври, таким чином прибираються страхи, з'являється впевненість у собі і Ебру малюнок залишається на згадку! У цій техніці ми декоруємо папір(малюнки), дерев'яні вироби ( магніти, підвіски, сувеніри, серветниці, підставки для смартфонів, карандашниці та багато іншого), тканину ( серветки, хустину, спробували на футболках та сумках), фарбували Пасхальні яйця:-) дерев'яні підставки для Пасхальних яєць. Техніка справді унікальна та відкриває багато цікавих можливостей для розвитку творчості.
Пісочна анімація - ще один вид альтернативних, нетрадиційних мистецтв. Корисна тим, що тут ми: 1)стимулюємо дітей малювати обома руками одночасно, таким чином обидві півкулі головного мозку дитини розвиваються гармонійно, 2 )діти малюють піском розслаблені, не затискаючи в руці ручку або пензлик, тому й мозок і все тіло розвантажується - важливо після розумових і фізичних навантажень, 3) діти дивуються та захоплюються, коли бачать, що піском можна малювати пісочні мультики, історії, свої фантазії, діти навіть виступають зі своїм шоу Пісочної анімації, 4) заняття з Пісочної анімації розвивають гнучкість і пластичність, дрібну моторику рук, уяву, фантазію, просторове та творче мислення.

Решение (Продукт или Услуга)

Послуги:
*Навчання Ебру та Пісочній анімації
*Майстер-класи :
- Ебру ( Ебру малюнки, Ебру дерев'яні вироби, Ебру на тканині)
- Пісочна анімація
- Картина кольоровим піском
- Розпис гіпсової фігурки, додати можна ще багато інших майстер-класів. Зараз творчість розквітає та майже на кожному святковому заході в кожному місті є майстер-класи для дітей.
* Шоу Пісочної анімації на весіллях, корпоративах, денях народження, на будь-якому святі.
* Ебру шоу на весіллях, корпоративах, днях народження, на будь-якому святі.
* Навчання артистів Пісочної анімації та Ебру для виступів на шоу програмах.
* Продаж дерев'яних виробів, виробів з тканини, задекорованих за допомогою унікальної техніки Ебру на ярмарках, на святкових заходах міста, в інтернеті.

Конкуренты

Прямі конкуренти в Житомирі - це 1-2 маленькі студії де є майстер клас Ебру, Пісочна анімація та деякі інші майстер класи.

Преимущества или дифференциаторы

Конкурентами копіюється все, тому що ідея створення такого виду арт-студії була моя, тепер підхоплюють інші. Навчання за індивідуальною програмою дітей та артистів Пісочної анімації та Ебру проводяться тільки в нашій арт студії Творчий Я.

Финансы

Хочу запустити проект - мережа сучасних арт-центрів альтернативних видів мистецтв по Україні. Підрахунок приблизний - 60000-80000грн. на створення одного такого арт-центру для початку в Житомирі.
Обсяг продажу послуг і товарів через 5 років приблизно 50000грн. в місяць.

Целевое назначение инвестиций

Оренда більшого приміщення.
Оформлення відповідного дизайну приміщення.
Закупівля меблів та матеріалів для творчості.
Оплата праці працівників на першому етапі роботи.
Рекламна кампанія.

Предложение инвестору

Важливі питання обговорюємо при зустрічі. Чекаю цього хвилюючого моменту:-)

Команда или Руководство

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility868
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация