Фото - кейтрингова компанія
38458

кейтрингова компанія

Україна, Чернівецька область
Галузь: Громадське харчування
Стадія проекту: Є ідея або напрацювання

Дата останньої зміни: 10.05.2019
Min інвестиція
$  12.000
Показати контакти
Всього необхідно
$ 12.000
Рейтинг
equalizer 46 з 1000
help
Розраховується за оцінками та згідно із заповненістю Анкети проекту (докладніше про рейтинги )
Моя оцінка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Середня оцінка:

Ідея

Маю ідею створення та реалізації виїздної кухні для виїздів на фестивалі,дні міста,ярмарки та інші подібні заходи

Поточний стан

на данний момент це проект,який потребує інвестицій. Зовнішій вигляд та організація роботи детально опрацьовані. Так як є досвід роботи у данній сфері,враховані усі помилки,нюанси. Дохід складатиме орієнтовно 100тис.грн в місяць

Ринок

Наш клієнт знаходиться на різного плану розважальних заходах(таких як фестивалі,святкування днів міста, ярмарки),вікових обмежень майже немає,так як у нас можуть харчуватись як діти 2-3років,так і люди похилого віку,молодь,словом усі хто присутні на заході,адже кухня готує і перші страви(борщ,уха),банош,плов,шашлик з курячого м’яса. Працюючи в данній сфері,дійшла висновку,що данна ніша ще не заповнена, є декілька схожих проектів,але як втілити в повній мірі нашу ідею,то конкурентів практично не буде

Проблема або Можливість

основна проблема,яку буде вирішувати кухня це втамування голоду та спраги,яке присутнє у всіх людей,а особливо під час проведення заходів під відкритим небом,а особливо влітку

Рішення (Продукт або Послуга)

Моя кухня готуватиме смачні мангальні страви,від овочів-гриль,картоплі з великої цікавої своїм виглядом сковорідки на вогнях до дуже смачних стейків,крилець шашликів. Усе це доповнюватимуть легкі овочеві салати та освіжаючі напої

Конкуренти

конкуренти у тому виконанні,що є на ринку зараз,не несуть загрози нашому проекту,так як він привабливіший як зовні так і своїм меню

Переваги або дифференциатори

звичайно.основна перевага це дизайн кухні,який змушує людей підійти та сфотографуватись ну і звичайно уже і поїсти...можливо і інша послідовність. А головне смачні натуральні страви без використання хімічних речови,рідких димів іт.п.

Фінанси

Що стосується фінансів- кухня може обслуговувати 500-1000чоловік за день,середній чек 400-600грн, дохід в місяць складає орієнтовно 80-120тисяч грн.(із попереднього досвіду)

Цільове призначення інвестицій

Інвестиції потрібні для придбання автомобіля вантажного,устаткування для кухні,матеріалів для виготовлення сковорідок,мангалів,бару по власному ескізу,закупки продуктів,створення сайту,отримання ліцензій

Пропозиція інвестору

Данне питання бажаю обговорити особисто з інвестором

Команда або Керівництво

Ризики

цей бізнес відбувається уже роками. Його ризики це погода та сезонність,які за бажанням власників можуть нівелюватись(палатки,зонти,робота кухні на зимових фестивалях)

Проходження Інкубаційних/Акселераційних програм

не брали участь у стартапах,просто організували і працювали на такій кухні,але не були власниками

Перемоги в Конкурсах і інші нагороди

в конкурсах не приймали участі,але отримували подяку від клієнтів і бажання організаторів фестивалів бачити нашу кухню у них
5,00
1
2
3
4
5
2 оцінки
Авторизація/Реєстрація
arrow_back
UA
more_horiz
close
visibility96
star0
Додати в обране
Видалити з обраних
share
close
thumb_up1
Подобається
Не подобається
Ідея
Поточний стан
Ринок
Проблема або Можливість
Рішення (Продукт або Послуга)
Конкуренти
Переваги або дифференциатори
Фінанси
Інвестовано в минулих раундах, $
Бізнес-модель
Цільове призначення інвестицій
Пропозиція інвестору
Команда або Керівництво
Ментори-порадники
Лід-інвестор
Ризики
Проходження Інкубаційних/Акселераційних програм
Перемоги в Конкурсах і інші нагороди
Винахід/Патент
Відео про продукт