Маю ідею створення та реалізації виїздної кухні для виїздів на фестивалі,дні міста,ярмарки та інші подібні заходи
Текущее состояние
на данний момент це проект,який потребує інвестицій. Зовнішій вигляд та організація роботи детально опрацьовані. Так як є досвід роботи у данній сфері,враховані усі помилки,нюанси. Дохід складатиме орієнтовно 100тис.грн в місяць
Рынок
Наш клієнт знаходиться на різного плану розважальних заходах(таких як фестивалі,святкування днів міста, ярмарки),вікових обмежень майже немає,так як у нас можуть харчуватись як діти 2-3років,так і люди похилого віку,молодь,словом усі хто присутні на заході,адже кухня готує і перші страви(борщ,уха),банош,плов,шашлик з курячого м’яса. Працюючи в данній сфері,дійшла висновку,що данна ніша ще не заповнена, є декілька схожих проектів,але як втілити в повній мірі нашу ідею,то конкурентів практично не буде
Проблема или Возможность
основна проблема,яку буде вирішувати кухня це втамування голоду та спраги,яке присутнє у всіх людей,а особливо під час проведення заходів під відкритим небом,а особливо влітку
Решение (Продукт или Услуга)
Моя кухня готуватиме смачні мангальні страви,від овочів-гриль,картоплі з великої цікавої своїм виглядом сковорідки на вогнях до дуже смачних стейків,крилець шашликів. Усе це доповнюватимуть легкі овочеві салати та освіжаючі напої
Конкуренты
конкуренти у тому виконанні,що є на ринку зараз,не несуть загрози нашому проекту,так як він привабливіший як зовні так і своїм меню
Преимущества или дифференциаторы
звичайно.основна перевага це дизайн кухні,який змушує людей підійти та сфотографуватись ну і звичайно уже і поїсти...можливо і інша послідовність. А головне смачні натуральні страви без використання хімічних речови,рідких димів іт.п.
Финансы
Що стосується фінансів- кухня може обслуговувати 500-1000чоловік за день,середній чек 400-600грн, дохід в місяць складає орієнтовно 80-120тисяч грн.(із попереднього досвіду)
Целевое назначение инвестиций
Інвестиції потрібні для придбання автомобіля вантажного,устаткування для кухні,матеріалів для виготовлення сковорідок,мангалів,бару по власному ескізу,закупки продуктів,створення сайту,отримання ліцензій
Предложение инвестору
Данне питання бажаю обговорити особисто з інвестором
цей бізнес відбувається уже роками. Його ризики це погода та сезонність,які за бажанням власників можуть нівелюватись(палатки,зонти,робота кухні на зимових фестивалях)
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
не брали участь у стартапах,просто організували і працювали на такій кухні,але не були власниками
Победы в Конкурсах и другие награды
в конкурсах не приймали участі,але отримували подяку від клієнтів і бажання організаторів фестивалів бачити нашу кухню у них