Фото - Кабінет здоров'я
38074

Кабінет здоров'я

Мережа первинних медичних закладів

Украина, Харьковская область
Отрасль: Медицина
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 25.04.2019
На страницу владельца
1
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Створення мережі первинних медичних закладів (кабінетів сімейних лікарів) розтошованих біля дому

Текущее состояние

Проект в стадії підготовки. Юристи підготували документи для реєстрації ТОВ, для отримання ліцензії МОЗ, є попередня домовленність з лікарем та декілька клієнтів.

Рынок

Клієнти - широкий загал населення обох статей від народження та до смерті, які компактно проживають в мікрорайонах міста, та потребують медичного огляду, первинної допомоги та спостереження.

Проблема или Возможность

Клієнтами компанії є загальна кількість населення, мешканці мікрорайонів, які компактно проживають в місцях, віддалених від комунальних поліклінік, які час від часу потребують первинної медичної допомоги. В світі останніх реформ медицини за кліентів зараз сплачує МОЗ, для клієнтів послуги первинної допомоги надаються безкоштовно.

Решение (Продукт или Услуга)

Послуги лікарів первинної медичної допомоги безкоштовно надаються без вихідних в кабінетах (пунтках) первинної медичної допомоги поруч з домом. Для отримання первинної допомоги, лікарняняного, рецепту і т.п. не потрібно спеціально їхати до комунального закладу первинної медичної допомоги, незручно і віддалено розташованому.

Конкуренты

Комунальні міські полікліники, приватні лікарні та окремі лікарі-фахівці

Преимущества или дифференциаторы

Незаперечною перевагою є зручне розтошування в "спальних районах", де проживає більшість населення (паціентів), біля вузлових станцій метро, тролейбусів, трамваїв та безкоштовне обслуговування паціентів та використання сучасних медичних приладів і технологій, таких як телемедицина.

Финансы

Згідно з реформами МОЗ, за кожного паціента медзакладу сплачується 370 грн на рік. Це базова ставка, тому що, насправді, за дітей віком від 0 до 5 років МОЗ сплачує суму з коефіціентом 4, тобто 1.480 грн, за людей пенсійного віку коефіціент 2 і т.п. Кожен лікар може підписати 2000 декларацій, тобто, щонайменше,без урахування коефіціентів, на кожного лікаря закладу, що підписав 2000 декларацій, з держбюджету буде виділятися в середньому 740.000, або 61.666 грн щомісячно. В кожному кабінеті мережі первинної допомоги планується влаштувати двох лікарів, тобто можна розраховувати на 1.500.000 грн щорічних відрахувань з держбюджету на один кабінет. Але, окрім того, кабінети первинної допомоги зможуть надавати ще і комерційні медичні послуги тим, хто не підписав декларації з лікарем. Таких, планується буде не більше 20% від загальної кількості паціентів, які будуть обслуговуватися в таких кабінетах, та вони загалом зможуть принести ще біля 20.000 грн щомісяця. Тобто загальний запланований обіг одного такого кабінету з 2 лікарями, 2 медсестрами та 2 адміністраторами становитиме щонайменше 150.000 грн в місяць. Такі кабінети нададуть можливість для співпраці (кооперації) з іншими фахівцями на комерційній основі, що теж може приносити додатковий прибуток.

В планах відкрити щонайменше 3-5 таких кабінетів "біля дому" в місті Харкові в найближчий рік-два.

Бизнес-модель

Бізнес модель проекта В2С, в якій компанія (ТОВ) буде взаємодіяти з споживачами (клієнтами, ппаціентами) надаючи їм послуги первинної медичної допомоги в спеціально створених кабінетах (пунтках).

Целевое назначение инвестиций

Мінімальній інвестиції в 10.000 доларів потрібні для відкриття першого кабінету мережи, на правах оренди, а саме придбання необхідного медичного обладнання, облаштування кабінету і для фінансування періоду запуску проекту (реклама, піар, залучання паціентів).

Якщо розглядати придбання нерухомості під створення такого кабінету, то сума інвестицій для одного кабінету становить вже 60.000 доларів.



Предложение инвестору

Інвестору можу запропонувати (на вибір): або інвестиційний договір (позика) з графіком погашення інвестицій починаючи з 6 місяця діяльності та фіксованою сумою відсотків (обговорюється), або придбання мінорітарної 5% (10% при придбанні нерухомості) долі в ТОВ без права втручання в керування проектом. Готовий розглядати інші варіанти.

Команда или Руководство

Риски

Головний ризик - закінчення реформи, зменшення чи припинення фінансування первинних медичних закладів, що зменшить дохідну частину але не припинить роботу мережі. Другий по важливості ризик - не набрання в стислий термін необхідної кількості паціентів-підписантів декларації.
4,50
1
2
3
4
5
2 оценки
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility668
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация