Фото -
36988

"Лікарня для взуття"

Ремонт взуття,виробнцто речей.

Украина, Ровненская область
Отрасль: Легкая промышленность
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 21.03.2019
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Створення повноцінної майстерні по ремонту взуття та шкіряних виробів, дизайнерскої майстерні "Hand made" з мобільним пунктом прийому замовлень та речей в ремонт безпосередньо за місцем мешкання клієнта.

Текущее состояние

Було виконано 3 незалежних соцопитування серед місцевих жителів з питання: "Якими побутовими послугами Ви хотіли б користуватись за місцем проживання?" з чотирма варіантами відповіді.
1.Хімчистка (13%)
2.Ремонт взуття(74%)
3.Перукарня(7%)
4.Прання білизни(6%)

Рынок

Послуга розрахована клієнта 38-55 років з совокупним місячним доходом від 370 дол.США який мешкає у сільский місцевості.Він має потребу проблему з взуттям або цим не будь по профілю майстерні але не має часової можливості для вирішення проблем. Насичінність ринку складає 38тис.-42 тис.звернень.Локального ринку цієї послуги практично не існує,у зв'язку з насиченням ринку взуття прямо пропорційно зростає ринок його ремонту.

Проблема или Возможность

Володимирецький рн.Рівненська обл. Загальна кількість жителів:61,5тис.;міське населення:смт.Володимирець-11,9 тис.(2 пункти ремонту взуття на рівні МАФів) :сільске населення-49,8 тис.(побутові послуги з ремону взуття на рівні підприєницької діяльності відсутні).Найблище село до райцентру-7км.,найдальше-40 км.Апріорі відомо що уклад сільского мешканця щільнійший ніж міського,тому він не має можливості спеціально їхати до райцентру за ремонтом взуття. Мобільний прийомний пункт знімає проблему передачі взуття або шкуряних виробів в ремонт та оновлення і отримання готових виробів. Мінімальна вартість особистої поїздки вище за витрати мобільного пункту ,які входять у вартисть виконаних робіт.Базова майстерня географічно розташована у великому селі з розвинотою інфраструктурою та IT-комунікацією, від якого оптимальна відстань до інших сіл.

Решение (Продукт или Услуга)

Базова майстерня з ремонту взуття "Лікарня взуття" має 3 робочих місця: 1.Кравець взуття,шкіряних виробів та галантереї.2.Швачка з важких матеріалів.3.Чоботарь-ремонтник та складальник взуття.Майстерня виконуватиме повний набір ремонту та профілактики взуття який складається 16 позицій,від заміни набойок до перетяжки верха взуття.Мобільний прийомний пункт має 1 робоче місця:екпедитор-приймальник.
Обладнання майстерні складається ручного інструменту робочого місця та обладнання для виконання робіт по ремонту взуття та шкіряних виробів.

Конкуренты

Конкуренти на цьому ринку відсутні.Замінником є у клієнта тільки покупка ні якісного кітайского продукту де ціна не відповідає якості.

Преимущества или дифференциаторы

Привабливість нашого продукту в том що "послуга яка відвовідає вимоги "ціна-якість" йде клієнта.

Финансы

Оскільки ринку продукції фактично не існує то і вартість послуг та робіт буде розраховуватись з урахуванням поступового звикання клієнта до вартості послуг.

Целевое назначение инвестиций

Закупівля обладнання;аренда приміщення та його ремонт;закупівля матеріалів;рекламна компанія.

Предложение инвестору

Пропозиції інвестору запропоную при зустрічі.

Команда или Руководство

Риски

Політична та економічна не стабільність.
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility682
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация