Фото - Найм
36092

Найм

Прокат інструменту та будівельного обладнання

Украина, Черновицкая область
Отрасль: Услуги, сервис
Стадия проекта: Действующий бизнес

Дата последнего изменения: 06.07.2021
На страницу владельца
2
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
Также этот проект:
- ищет займ
 

Идея

Прокат інструменту та будівельного обладнання, з можливим розширенням в туристичну сферу.

Текущее состояние

Діючий бізнес. Бізнес має певну сезонність. Основні продажи весна літо осінь для збільшення зимових продаж необхідне розширення асортименту. Максимальні подажи на даний момент 85000грн. в місяць. Є постійні клієнти.

Рынок

На початковому етапі Чернівці та Чернівецька обл. в подальшому розширення на сусідні регіони.

Проблема или Возможность

Мої кліенти в основному чоловіки 25-45 років або жінки 25-35 років, які будуються, роблять ремонт або ведуть домашне господарство чи мають присадибну ділянку, або професійні майстри та будівельники. Для виконання багатьох робіт потрібен інструмент або обладнання в разовому порядку. Наприклад для будівництва паркану необхідний мотобур та бетономішалка, але економічно не вигідно купувати інструмент за 6000грн.(мотобур) та 4000грн.(бетономішалка) для разової роботи .Професіонали звертаються за прокатом інструменту який у них зламався, або для виконання роботи яка не властива їхній спеціалізації, або інструмет є дуже дорогий і їм не вигідно його купуватию

Решение (Продукт или Услуга)

Я пропоную своїм клієнта готовий до роботи інструмент, за прийнятними цінами. Наприклад прокат бетонозмішувача на добу вартує 90грн.Також можлива доставка на об'єкт.

Конкуренты

Переважно приватні особи які здають якійсь один або кілька інструментів через торгові площадкі в інтернеті, як правило без належного сервісу або доставки. Також є підприємці (фірма Техносвіт) для яких прокат це додатковий дохід, а не основний і тому вони не приділяють йому достатньо часу та уваги.

Преимущества или дифференциаторы

Моєю перевагою є більший асортимент інструменту та обладнання (деяких позицій не має в конкурентів) та нижча ціна. Система знижок. Лояльне відношення до клієнта, та до форми та суми застави.

Финансы

На теперішній час вкладено 670000грн. власних коштів.з них 600000грн. в інструмент. Максимальна виручка на теперішній час 45000грн. Середній чек 500грн. Витрати - реклама,( в інтернеті та підтримка сайта) дрібний ремонт інструменту 10000-15000грн. Приміщення власне.

Бизнес-модель

Прокат, з широким асортиментом будівельних інструментів та обладнання. Мінімальна площа приміщення 25м2 з додатковою територією на вулиці ( для інструменту типу бетономішалок). Необхідна наявність автомобіля для доставки замовлень .

Целевое назначение инвестиций

Інвестиції необхідні для закупки обладнання та інструментів яких зараз не має в наявності , для розширення асортименту в кількістному та якісному сенсі.

Предложение инвестору

Пропозиц інвестору 60% від прокату інструменту в який вкладені гроші інвестора. Обов'язкова умова підписання договору в якому прописані всі умови входу і виходу інвестора.

Команда или Руководство

Изобретение/Патент

Заявка на реєстрацію торгової марки №m2019 02394 дата 04,02,2019
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility3129
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация