Фото - Назви ще нема
34869

Назви ще нема

Готель з баром та літньою

Україна, Чернігівська область
Галузь: Харчова промисловість, Розвага, Торгівля, Послуги, сервіс
Стадія проекту: Є ідея або напрацювання

Дата останньої зміни: 14.01.2019
Показати контакти
0
equalizer з 2000
help
Розраховується за оцінками та згідно із заповненістю Анкети проекту (докладніше про рейтинги )
Моя оцінка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Середня оцінка:
Також цей проект:
- шукає займ
 

Ідея

Відкрити готель з літньою площадкою(на літній мангал, застілля, рядом там дві школи) в середині бар. Та ми з товаришем давно вже хочемо виготовляти власне пиво (марка поки що прикідочно "Бобров", "Боброве'')

Поточний стан

Поки що це тільки ідея

Ринок

Клієнтська вікова категорія від школяра і до 45+ (я так якось планую)
Містечко ненастільки велике тому люди всюди окрім трішки далі населених, скажімо, кварталів.
Є учбовий заклад тобто студенти теж.

Проблема або Можливість

У нашій Бобровиці 11 214 осіб, місто в стані зростання (відкрились навіть азартні автомати Космолот та Фаворит). Немає нормального готелю. Приїжджі в нашій місцевій групі питають де заночувати можна. В додачу це нетільки готель а й бар, площадка для провадження досугу в літку і доставка приготовлені продукції на заказ. Але є й конкуренція.

Рішення (Продукт або Послуга)

І продукт і послуга. Ми з товаришем хочемо готувати пиво.
А послуга це надання житла на неоприділений строк

Конкуренти

Прямі конкуренти це неробочій готельчик з двома номерами, неробочий, тому що там декілька місяців працюють будівельників і живуть там же. Люди й звертаються до конкурентів бабушок.
Декілька барів, піцерія і таксисти, вони доставляють продукти з магазинів

Переваги або дифференциатори

Поки що нема послуги доставки різного фастфуду та готової продукції в общагу (бізнес ланч, Борщік з пампушками і тд.)
Пиво власного приготування та та декілька ідей зі сторони друга (так сказать бізнеспартнера)

Фінанси

Фінансового плану небагато. Трішки прикинув (не думав про можливість звернутись) та й нехотів все рахувати, бо порахуєш все, а потім думаєш чому в мене нема такої суми.
Скоріше говорячи номери від 500 до 1000 чи потім і більше згодом + до цього їжа, бар і шашличний дворик не за рахунок закладу. На рахунок виручки за блюда це в завісімості від того на якій кухні робити акцент. Чи картошку з макаронами, чи барні закуски

Бізнес-модель

Зробити конкурентність піцерії, декільком барам і таксистам

Цільове призначення інвестицій

Оренда
Комунальні
Мебель
Бар та кухня
Наповнення бару і кухна
Спосіб доставки але з цім можна почекати
Можливо перші зарплати
І деякі незначні витрати про які я хотів би поговорити вже безпосередньо з вами

Пропозиція інвестору

Не думав над цим але запропонував би 30%

Команда або Керівництво

Ризики

Поведінка конкурентів

Перемоги в Конкурсах і інші нагороди

Ніколи не любив брати участь але в лагері получів грамоту за творчій конкурс
5,00
1
2
3
4
5
1 оцінка
Авторизація/Реєстрація
arrow_back
UA
more_horiz
close
visibility2201
star0
Додати в обране
Видалити з обраних
share
close
thumb_up0
Подобається
Не подобається
Ідея
Поточний стан
Ринок
Проблема або Можливість
Рішення (Продукт або Послуга)
Конкуренти
Переваги або дифференциатори
Фінанси
Інвестовано в минулих раундах, $
Бізнес-модель
Цільове призначення інвестицій
Пропозиція інвестору
Команда або Керівництво
Ментори-порадники
Лід-інвестор
Ризики
Проходження Інкубаційних/Акселераційних програм
Перемоги в Конкурсах і інші нагороди
Винахід/Патент
Відео про продукт
Презентація