Фото - AnimaCity
29396

AnimaCity

ДогАкваЦентр - суспільно-розважальний, спортивний комплекс.

Украина, город Киев
Отрасль: Развлечение
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 14.11.2018
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Дог Центр - це суспільно-розважальний, спортивний комплекс, з безліччю послуг зооіндустрії в одному місці, призначених для широкої аудиторії власників собак. В першу чергу - це ДогАкваПарк - АБСОЛЮТНА НОВИНКА в Україні, яка матиме шалений попит. Октім того ДогЦентр включає в себе весь спектр послуг зооіндустрії - ві зоомагазинів та ветеринарної клініки до залів та спортивних майданчиків для проведення виставок та змагань на міжнародному рівні.

Текущее состояние

Цей проект-задум на основі вивчення попиту та світового досвіду подібних проектів. Але він має певні відмінності від них, які зроблені на основі специфіки втілення в реаліях нашої країни. Е розуміння де саме цей проект може мати найбільшу популярність за для його найкращої рентабельності. Готовий бізне-план з візуалізацією на місцевості.

Рынок

Проект планується реалізувати в м. Київ, який сьогодні є найбільшим осередком людей з достатком середній та вище середнього. На сьогодні в Київі проживає більше 3млн. людей. Зазвичай люди з собаками складають близько 7% населення. Тобто ми маємо потенційних користувачів нашого проекту близько 200тисяч людей, які хоч раз скористаються послугами нашого ДОгЦентру. Очікуємо, що частина з цих людей стане постійними нашими клієнтами, а якась частина буде користуватися послугами ДогЦентру по необхідності . Постіними нашими клієнтами мають стати мешканці, щ проживають поруч з нашим комплексом, а також спортсмени-кінологи для яких створені нами зали та майданчики є найкращою пропозицією на території Київа, як для занять, так і для змагань та виставок.
Такий комплекс для нашої країни абсолютна новинка і конкурентів у нього сьогодні просто немає! Саме це нам дає важливий пріоритет, оскільки хоча б один раз кожен власник собак, навіть з інших найближчих міст захоче його відвідати, що б познайомиться з його послугами ближче! У найближчі пів року після відкриття ми очікуємо великий потік відвідувачів і перед нами буде завдання його правильно розподілити в часі.

Проблема или Возможность

Власники собак на сьогоднішній день - це одна з найбільш обділених в правах категорій населення. У нас вкрай мало майданчиків для вигулу і тим більше тренувань собак, де власники можуть вільно гуляти зі своїми вихованцями. У нас так само практично відсутні якісні і достатні за площею поля для занять спортивною кінологією, тому основні змагання часто проводяться далеко за містом, куди не мають доступу глядачі.
Для власників собак бувати в місцях розваг разом зі своїм чотирилапим другом - найбільше бажання. В літку ця проблема особливо загострюється бо людей на вулицях стає більше та в тих місцях де власники собак гуляли взимку забагато людей та не всі з них толерантно відносятся до собак. Тож навіть в парках та в спеку на пляжах складно багатьом власникам собак знайти собі місце. В нашій країні складно знайти навіть кафе, де б дозволили приходити з собакою - то ж круг можливих місць для спілкування власників собак разом зі своїм улюбленцем дуже обмежений.

Решение (Продукт или Услуга)

Дог Центр - це суспільно-розважальний, спортивний комплекс, з безліччю послуг зооіндустрії в одному місці, призначених для широкої аудиторії власників собак. В першу чергу - це ДогАкваПарк - єдиний не тільки в нашій країні, але і поки мало поширені і за кордоном - тільки тому, що це АБСОЛЮТНА НОВИНКА в наданні подібних послуг для власників собак. Перший такий Аквапарк відкритий кілька років тому в Барселоні (Іспанії) і користується там величезною популярністю.
Проводячи час в такому розважальному АкваДогПарке ДогЦентра господарі не тільки отримують ексклюзивну на сьогоднішній день послугу, а й попутно знайомляться з усією структурою ДогЦентра, яким згодом можуть скористатися. А він в себе включає: магазини, ветеринарну клініку з посттравматичної гідрореабілітаціі (єдиною в м.Києві та в Україні), грумінг салон, фітнес і хендлінг зали, готель для собак з денним стаціонаром для собак і послуги кінологів різних напрямків. І звичайно ж цей комплекс забезпечить кінологів майданчиками і залами для проведення тренувань, і змагань практично будь-яких видів на найвищому рівні, які зможуть побачити велика кількість глядачів. Зали для проведення семінарів і конференцій, куди можна буде запрошувати світових фахівців. У комплексі буде і майданчик для вигулу собак для всіх бажаючих - це відмінний спосіб привернути увагу власників собак до послуг які надає ДогЦентр.

Конкуренты

На сьогодні прямих конкурентів даного проекту в Україні немає. Оскільки перший на проект планується реалізувати в Київі розглянемо чим наші майбутні клієнти користуються сьогодні.
Сьогодні є декілька хендлінг-залів та один зал для занять спортом з собакою і той замалий, тому використовується обмежено. Для змагань кінологи виїжджають в лише один наявний підходящий клуб за 25км. від Київа. Він не дуже влаштовує багатьох, через обмежену доступність (не всі можуть дістатися туди собаками, якщо немає автомобіля) та неможливість залучати глядачів (які просто не потрапляють на ці змагання), як майбутніх спортсменів – тож розвиток кінологічного спорту іде дуже повільними темпами. Деякі види спортивної кінології в нашій країні не розвинуті взагалі саме через відсутність можливих для цих занять площ та залів (флайболл, фрістайл, ДогДайвінг та інші)
В Київі є лише одна школа з Дог-Фітнесу, яка активно рекламує свої послуги – кількість їх клієнтів постійно зростає. Ми плануємо їх залучити до роботи в нашому центрі.
Майже немає можливості піти з собакою та друзями відпочити в кафе, або парках, а в літку на пляж – бо лише є декілька кафе, які в останні декілька років почали пускати людей зі своїми улюбленцями.

Преимущества или дифференциаторы

Дог Центр - це суспільно-розважальний, спортивний комплекс, з безліччю послуг зооіндустрії в одному місці, призначених для широкої аудиторії власників собак. В першу чергу - це ДогАкваПарк - єдиний не тільки в нашій країні, але і поки мало поширені і за кордоном - тільки тому, що це АБСОЛЮТНА НОВИНКА в наданні подібних послуг для власників собак. Перший такий Аквапарк відкритий кілька років тому в Барселоні (Іспанії) і користується там величезною популярністю.
Проводячи час в такому розважальному АкваДогПарке ДогЦентра господарі не тільки отримують ексклюзивну на сьогоднішній день послугу, а й попутно знайомляться з усією структурою ДогЦентра, якій згодом можуть скористатися. А він в себе включає: магазини, ветеринарну клініку з посттравматичної гідрореабілітаціі (єдиною в м.Києві та в Україні), грумінг салон, фітнес і хендлінг зали, готель для собак з денним стаціонаром для собак і послуги кінологів різних напрямків. І звичайно ж цей комплекс забезпечить кінологів майданчиками і залами для проведення тренувань, і змагань практично будь-яких видів на найвищому рівні, які зможуть побачити велику кількість глядачів. Зали для проведення семінарів і конференцій, куди можна буде запрошувати світових фахівців. У комплексі буде і майданчик для вигулу собак для всіх бажаючих - це відмінний спосіб привернути увагу власників собак до послуг надаються ДогЦентром.

Финансы

Оскільки частина приміщень буде здаватися в оренду на постійній основі - цей дохід буде постійним і щомісяця складе:
Призначення приміщень м2 Ціна м2 Всього, грн.
Кабінет гідрореабілітаціі 150 120 18000
Зал Дог-Фінес 250 120 30000
Обслуговуючі компанії 60 120 7200
Грумінг-салон 60 120 7200
Вет. Лікарня 100 120 12000
Зоомагазин 150 120 18000
ВСЬОГО оренда на місяць 92400
ВСЬОГО оренда на рік 1108800 (

Далі розрахуємо дохід за послуги нашого центру.
Центр буде працювати без вихідних, за винятком санітарних днів (раз в 2 місяці), яких в результаті налічується 6. таким чином, має 359 робочих дні на рік.
АкваДогПарк імовірно в день може приймати 150 відвідувачів (може і більше, але в різні дні тижня і час року буде різна завантаження - це її усереднене кол-во!). Разове відвідування по квитку на 2 години проведених в АкваДогПарке буде коштувати 250 грн.
Приблизний обсяг виручки, враховуючи середню ціну 2-х годинного відвідування АкваДогПарка складе:
359 днів * 150 осіб * 250 грн. = 13462500 гривень.
Готель для собак має 30 номерів, де зможе щодня приймати 30 гостей. Середня вартість дня перебування гостей можна визначити в 350грн. В добу (враховуючи різний рівень номерів). Передбачувана завантаження з урахуванням різних сезонів в році складе 60%.
Приблизний обсяг виручки з готелю складе:
359 днів * (30 * 60%) * 350грн. - 2261700 гривень.
ДогФрендлі кафе може приймати в середньому 100 відвідувачів в день із середнім чеком на відвідувача 150грн.
359 днів * 100 осіб * 150 грн. = 5385000 гривень.
Зали і майданчики для занять спортивною кінологією. Частина занять проводитимуть наші тренери за розкладом, що складе 50% (6 годин) часу зайнятості залів. Вартість години занять в середньому - 200 грн. передбачувана відвідуваність в день - 30чол.
359 днів * 30 чоловік * 200 грн. = 1554000 гривень.
Другі 50% (6 годин) часу зайнятості залу будуть віддані під оренду в середньому 300 грн. в годину:
359 днів * 50 чоловік * 300 грн. = 5385000 гривень.
ДайвінгДог - зона спорту собак стрибають у воду, де проводяться щоденні тренування і змагання раз на місяць в літній сезон і 1 раз в 2 місяці в холодний сезон. Вартість тренування для одного спортсмена 200грн. Передбачувана щоденна завантаження 15 чол. \ Собак. Розрахунок доходу, за винятком днів з змаганнями:
350 днів * 15 чол. * 200 грн. = 1050000 гривень
Передбачуваний дохід з кожного змагання - 3000грн. 9 змагань в рік:
9 днів * 3000 грн. = 27000 гривень
Сувенірний магазин ДогЦентра матиме в своєму асортименті, як сувенірну продукцію з логотипом Центру, так і ексклюзивні товари, пов'язані, в першу чергу зі спортивної кінологією. Передбачуваний середній кліентооборот в день 150чел. із середнім чеком 100грн.
359 днів * 150 осіб * 100 грн. = 5385000 гривень.

Автобус ДогЦентра, який буде збирати \ забирати спортсменів на змагання з вокзалів, а так само буде здаватися в оренду на поїздки на виставки. Перший час буде дотаційним рекламним проектом з самоокупністю за рахунок поїздок на виставки. Надалі планується розвинути напрямок виїзних змагань (зайнятість у вихідні) і спільних поїздок на відпочинок в кінологічних таборах.

Бизнес-модель

Основною послугою, що притягуватиме відвідувачів ДогЦентра буде ДогАкваПарк - із закритою і відкритою (влітку) частинами. Одночасно Аквапарк можуть відвідувати до 30чол. На вході в нього будуть знаходитися адміністратори продають квитки і абонементи і стежать за часом відвідування кожного з відвідувачів. Відстежувати час відвідування будуть спеціальні браслет, що видаються відвідувачам, які на виході здаються адміністратору. Так само в аквапарку постійно знаходиться доглядач. Перелік персоналу аквапарку:
- Адміністратор - 1 люд.
- менеджер-реєстратор - 4чел.
- доглядач - 2чел.

У холодну пору буде працювати гардероб. Недалеко від входу-виходу буде знаходитися.
Раз на три місяці АкваДогПарк планується закривати на санітарне прибирання і одночасно здійснювати облік і планування.
Бажають відвідувати АкваДогпарк повинні або придбати квиток у менеджера-реєстратора або мати абонемент ДогЦентра з правом відвідування Аквапарку. При можливості відвідувачам буде рекомендовано заздалегідь записуватися на певний час, що допоможе планувати завантаження зон і гарантувати те, що в момент відвідування в одній з аквазоні буде місце і не доведеться чекати в черзі.
Верхній одяг і вуличне взуття відвідувачі зможуть залишати в гардеробі, особисті речі можна буде залишати а роздягальнях, кожна з яких буде обладнана 40 індивідуальними осередками, що закриваються на ключ, який відвідувач буде забирати з собою.
На вході в АкваДОгПарк знаходитимуться Адміністратор з менеджерами-реєстраторами, які будуть вести журнал попереднього запису, а також інформувати відвідувачів про наявність вільних місць і розподіляти їх між відкритою або закритою зонами. Час відвідування починається з моменту входу відвідувача в аквазоні. Квиток або абонемент розрахований на відвідування Аквапарку протягом 2-х годин. Кожна додаткова година 25% від вартості абонемента при виході оплачуються додатково.
Зона АкваДогПарка повинна мати такі приміщення:
• Аквапарк закритий 5000 м ² - 1
• Аквапарк відкритий - 3000 м ² - 1
• Роздягальня з осередками 30 м ² - 2
• Роздягальня для персоналу площею 6 м ² - 1
• Холл Адміністрації 60 м ² - 1
• Вестибюль з гардеробом площею 20м ²
• Приміщення для адміністрації площею 20 м ²
• Підсобне приміщення площею 4 м ²
• Туалети - 2

Загальна площа АкваДогПарка - 8000 м ²
Крім того в ДогЦентре буде працювати ДогФрендлі Кафе з кухнею як для людей, так і зі спеціальними стравами для собак. Кафе працює в такому ж режимі, як весь ДогЦентр. Кафе відрізняється унікальною кухнею не тільки для людей, а й для вихованців, де можна замовити так само послугу «День народження улюбленця». Кафе - друга найбільша точка збору відвідувачів ДогЦентра.
Кафе має мати такі приміщення:
- основний зал - 300 м ²
- кухня з підсобними приміщеннями - 100 м ²
Загальна площа кафе - 400 м ²
Сувенірний магазин з ексклюзивними товарами з нашим логотипом. В першу чергу в магазині буде необхідний товар для спорту з собаками - все для фризбі - від дисків до жилетів, під замовлення обладнання для аджилити, форма для спортсменів і звичайно всілякі заохочувальні іграшки для собак. А так же гуртки, кепки, футболки і т.п. продукція з логотипом і унікальним дизайном ДогЦентра. Площа магазину разом з підсобними приміщеннями близько 50 м ²
Готель для собак - ще один сервіс в нашому комплексі. Наш готель буде в істотної переваги перед іншими завдяки тому, що більшість наших клієнтів будуть знати цю локацію - тому для собак, яких залишають на час в готелі без господарів стрес від розставання буде мінімальним. Адже тут найчудовіші розваги, знайома обстановка і знайоме оточення - як людей (персоналу) так і собак - частина відвідувачів напевно стануть постійними клієнтами центру. Готель для собак розташовується на 2-му поверсі комплексу. Персонал доглядачів готелю виводить на прогулянку вихованців в одну з наших майданчиків для занять, в залежності від їх зайнятості. У будь-якому випадку завжди для прогулянок вихованців нашого готелю є громадська майданчик для вигулу, а так само можливість відвідування АкваДогПарка. Номери готелю і послуги будуть ділитися на 2 категорії:
- Економ - стандартний номер зі стандартними послугами - годування, вигул на громадської майданчику, щоденне прибирання номера);
- VIP - покращений номер з розширеними послугами - крім стандартного набору послуг клієнти VIP - номерів мають номер більшого розміру з найкращим інтер'єром (в деяких номерах є телевізор), мають можливість щоденного відвідування АкваДогПарка, груммінг-салону, фітнес-залу і тренувань. Набір послуг з кожним клієнтом обговорюється окремо. Вартість Люкс номера включає в себе 1 додаткову послугу в день на вибір клієнта. Кожен день проведений в Люкс-номері готелю може включати різні з перерахованих послуг. Якщо клієнт бажає в день більше однієї додаткової послуги - вона оплачується додатково. Для наших постійних VIP-клієнтів, які залишають своїх собак в нашому готелі більше 20 днів на рік отримують статус Золотого Клієнта і отримують абонемент на послуги нашого центру з 30% знижкою.
Площа готелю близько 300 м ² і складається з:
- 10-12 VIP-номерів по7м ²
- 20 Економ-номерів по 5 м ²
- Підсобне приміщення 4 м ²
- Кабінет адміністратора - 12 м ²
- Хол для відвідувачів - 20 м ²

ДогЦентр обладнується унікальними площами для проведення занять, змагань і семінарів. Один великий критий спортзал, в якому можна буде приймати міжнародні змагання. Зал зі спеціальним покриттям і з трибунами навколо нього. У залі можуть проходити тренування і змагання в холодну пору року або в несприятливі погодні умови. Зал розміром 100х100м обігрівається і кондиціонує. Заняття (тренування, змагання, семінари) в залі проходять по попередньо записом у адміністратора.
Критий спортзал складається з:
- основного залу - 2900 м ²
- комори з інвентарем - 100 м ²
- туалет - 50 м ²
- адміністративне приміщення - 20м ²
Загальна площа залу близько 3000 м ²
Біля залу і Аквапарку (відкритої зони) перебувати відкрите поле для тренувань. Відкрите поле має дах, захищаючи його від сонця і опадів, що дозволяє його використовувати протягом усього року. Заняття (змагання і т.п.) проходять на ньому по записом у адміністратора центру. Частина занять проводитися нашими кінологами. Друга частина здається в оренду. Площа поля 800 м ²
ДайвінгДог - бессейн для стрибків у воду, де проходять тренування всіх бажаючих взяти участь в змаганнях і кожен місяць в літній період проводяться змагання. У зимовий період також проходять змагання але раз в 2 місяці. Цей басейн перебувати в критому, але відкривається на літо приміщенні і є сусідами з АкваДогПарком і громадським ДогПарком. Приміщення обладнується 2-ма сушінням-феном для собак.
Площа залу ДайвінгДог - 800 м ²
Громадський ДогПарк - зона вільного вигулу собак. Вона ділитися на 2 частини, одна з яких призначена для закритих оплачуваних заходів. Таким чином ми маємо соціальну частину за рахунок якої можемо залучити велику кількість відвідувачів до послуг нашого ДогЦентра.
Загальна площа ДогПарка - 2500 м ²
Так само на першому і другому поверсі будуть знаходитися послуги орендарів
- Гідрореабілітаціонний кабінет - 150 м ²
- ДогФітнес зал - 250 м ²
- Обслуговуючі компанії зал - 60 м ²
- Грумінг-салон - 60
- Зоомагазин - 150 м ²
- Ветеринарна клініка - 100 м ²

У вестибюлі підприємства буде постійно перебувати черговий адміністратор, який буде реалізовувати абонементи, давати інформацію по телефону, вести журнал попереднього запису на заняття в різні зали, а також інформувати відвідувачів про наявність вільних місць і розподіляти їх між відкритою або закритою зонами.
Вестибюль ДогЦентра складе - 200 м ²
Велика частина персоналу АкваДогПарка, готелі, Спортивних залів, кафе працюватимуть змінами по 5-6 годин без обіду. При роботі у вихідні дні вихідний буде надаватися в інший день за вибором працівника. Графік роботи персоналу буде складатися адміністратором відповідного відділу (готель, Аквапарк, кафе, спорт. Майданчики) на тиждень вперед, з урахуванням побажань працівників.
Адміністрація ДогЦентра буде перебувати на 2-му поверсі. Офіс адміністрації працює в стандартному робочому режимі з 9.00 до 18.00. Адміністація ДогЦентра забезпечує промоцію послуг та підтримання якості обслуговування за рахунок постійного моніторингу завантаження всіх залів і внесення необхідних змін в роботу ДогЦентра. Загальна площа Адміністрації складе 300 м ².

Таким чином, загальна площа приміщень під організовується підприємство ДогЦентра повинна становити:
Перший поверх будівлі - 11600 м ²
Другий поверх - 1150 м ²
Відкриті приміщення поза будинком ДогЦентра - 3300 м ²

Целевое назначение инвестиций

Будівництво ДогЦентру - 1050000.
Поточні росходи супроводу будівництва:
Реєстрація підприємста - 400$
З початку будівництва буде орендуватися приміщення, орендна плата якого складе щомісячно 400$. Розраховуємо, що будівництво триватиме 1 рік. Оренду приміщення за 1 рік обійдеться в 4800$
Заробітна плата керівника проекту і бухгалтера на місяць - 2000$, Що складе 24000$ на рік.
Витрати на рекламу при відкритті центру складуть 15000$.
Адміністративні і комерційні витрати в процесі будівництва 5800$
Повна собівартість будівництва ДогЦентра складе 29 511 000 грн.
У цю вартість включено:
• Проектування та отримання дозволів на будівництво;
• Будівництво (за допомогою підрядників) ДогЦентра;
• заробітна плата супроводжуючого будівництво персоналу;
• оренда;
• витрати на рекламу;
• канцтовари, паливо та інші поточні витрати

Предложение инвестору

Пропонуємо інвесторові 20% прибутку в діючому бізнесі.

Риски

Ризиків у втіленні цього проекту майже немає - лише, через можливе погіршення фінансового становища людей (фінанової кризи) - окупність проекту збільшиться, але все одно не перевищить 4-5-ти років. Як показує практика багатьох криз нашої країни - розважальні послуги кристуються попитом при будь-якому фінансовому становищі.

Фотографии

Фото 1 - ДогАкваЦентр - суспільно-розважальний, спортивний комплекс.
Фото 2 - ДогАкваЦентр - суспільно-розважальний, спортивний комплекс.
Фото 3 - ДогАкваЦентр - суспільно-розважальний, спортивний комплекс.
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility430
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Фотографии
Видео о продукте
Презентация