Фото - ВінОрганік Агро
28823

ВінОрганік Агро

Органічне вирощування плодово-ягідної продукції!

Украина, Винницкая область
Отрасль: Сельское хозяйство
Стадия проекта: Действующий бизнес

Дата последнего изменения: 21.05.2018
На страницу владельца
2
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Органічно сертифіковане плодово-ягідне підприємство 150 га.

Текущее состояние

ВінОрганік Агро має 150 га землі, які обробляються за стандартом EU без застосування заборонених добрив та засобів захисту рослин. В 2018 році плануємо отримати перші сертифіковані органічні продукти суниці та яблук.
Ми вирощуємо екологічно чисту продукцію, створюємо ефективне сучасне органічне виробництво.

Рынок

Ринок органіки займає, за нашими даними в Україні від 1 до 2 %. У розвинутих каїнах ця цифра доходить до 13%. Такі країни, як Голландія, у майбутньому планують бути повністю органічними. В Україні ринок маленький, дуже вузький, але він надзвичайно стрімко розвивається.
В органічному ринку є два великі напрямки – експортний і внутрішній. Експортний ринок зростає набагато швидше, ніж внутрішній. Найбільший ріст іде в компаніях, які мають експортну модель збуту і які відкриваються для того, щоб продавати свою продукцію за кордон. Цей напрям розвивається дуже швидко. А внутрішній ринок розвивається не так жваво.

Проблема или Возможность

Наша продукція розрахована на споживача якому не байдуже своє здоровя який прагне харчуватися чистим, здоровим продуктом без пестицидів і гмо.
Попит на українську органічну сертифіковану сировину надзвичайно великий, він перевищує пропозицію на сотні відсотків.

Решение (Продукт или Услуга)

Органічні культури не обробляються хімічними засобами, тому й не мають у своєму складні небезпечних для організму речовин. Також спеціальні методики вирощування дозволяють зберегти максимальну кількість необхідних людині вітамінів та мінералів. Кількість алергіків серед дітей с кожним роком зростає. Не в останню чергу на виникнення такої ситуації вплинули несприятливі екологічні фактори. В повітрі багато шкідливих домішок, питна вода також не завжди якісна, а до цього ще й додаються харчові продукти, що можуть містити залишки нітратів та пестицидів. Органічне землеробство дозволяє вирощувати культури без таких “сюрпризів” в своєму складі.Окрім користі для організму людини, вирощування таких продуктів має набагато менше негативних наслідків для навколишнього середовища. Традиційне сільське господарство чинить серйозний вплив на землю. Синтетичні добрива та пестициди накопичуються в ґрунтовому шарі та мігрують, забруднюючи й підземні води. В органічному землеробстві використання таких підходів не прийнятне. Ми використовуємо лише органічні добрива . Це дозволило досягти підвищення врожайності без хімічного навантаження на ґрунт.

Конкуренты

На органічному ринку немає конкуренції і не буде ще дуже довго. Сегмент органіки в структурі виробництва продуктів в Україні - 1% від маси.





Преимущества или дифференциаторы

Приваблює підприємців органічний ринок тим, що рентабельність бізнесу практично в будь-якому з його сегментів істотно вище, ніж у традиційному аграрному. За інформацією комерційної служби Посольства США в Україні, середня окупність інвестицій в українське органічне землеробство становить приблизно 300%. Тому воно є «одним з найпривабливіших напрямів для інвестицій в Україну», стверджується в спеціальному звіті американців «Літо 2017»

Финансы

Ніша органічних плодів ні в Європі, ні тим паче в Україні не закрита — попит значно перевищує пропозицію. Тим більше, що ціна подібної продукції в середньому вища у 1,5-2 рази. Вартість закладки яблучного/грушевого саду складає в середньому 20 тис. дол. на 1 га. Це сумарні інвестиції, які включають посадковий матеріал, системи опори та зрошення, огорожу та ін. Найбільш вагомі вкладення відбуваються саме в період закладання саду. Щорічний догляд за садом в середньому коштує 100 000 грн на 1 га. окупніст саду наступає з 5-річного віку. Саджанці складають 80% комерційного успіху проекту. Яблуневий чи грушевий інтенсивний сад на карликових підщепах розраховані на 25-30 років.

Целевое назначение инвестиций

Придбання спеціального обладнання для обробки ґрунту, посадковий матеріал, системи опори та зрошення, огорожу та ін.

Предложение инвестору

Обговорюються індивідуально

Команда или Руководство

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1306
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация