Шановні друзі, українські підприємці!

ЧОМУ ВАМ ТРЕБА ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ОПИТУВАННІ?

Вже зараз можна стверджувати, що другий квартал 2017 року став одним із найбільш насичених важливими подіями для всієї України періодом – безвіз, Євробачення, Експортна стратегія тощо. Втім, соціально-економічна ситуація залишається дуже складною як через зовнішні, так і через внутрішні причини. Умови, в яких доводиться працювати українському бізнесу на даному історичному етапі, є надзвичайно складними. Наскільки саме – це найкраще можете визначити ви самі.

Сьогодні ми розпочинаємо опитування Індексу свобод і можливостей підприємництва за II квартал 2017р. Його результати будуть презентовані вже 21 червня на четвертому Міжнародному Бізнес-Форумі у Харкові. Для цього ми скоротимо період голосування з семи до п’яти діб, воно завершиться 17 червня.

Кожен ваш голос має велике значення, ваша позиція - велику цінність. Ніхто, крім самих підприємців, не може дати більш чесної оцінки умов, в яких Вам доводиться сьогодні працювати – ні чиновники, ні політики, ніхто. І пам’ятайте: не скажете ви – скажуть і зроблять за вас!

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ФОРМУВАННІ ІНДЕКСУ?

Ви можете це зробити кількома способами на власний вибір:

а) заповнити анкету (5 блоків х 5 питань) на сайті ІСБ

б) заповнити анкету на сторінці ІСБ у Facebook

в) заповнити анкету та надіслати її на e-mail адресу isb.ibf@gmail.com

г) роздрукувати й заповнити анкету від руки, та надіслати звичайною поштою її за адресою: 04070, Україна, Київ, вул. Г. Сковороди, 6, оф. 2.

Опитування займе не більше 10 хвилин Вашого часу. Ви можете це зробити або цілком анонімно, або заповнивши просту форму для реєстрації (для внутрішнього користування ІСБ) з метою полегшення наших комунікацій у майбутньому. Ми гарантуємо конфіденційність Вашого голосування і Ваших даних. 

Дякуємо за Вашу активну позицію і участь у формуванні Індексу свобод і можливостей підприємництва України!

За додатковою інформацією звертатися за тел. 067 466 90 26 та е-mail: isb.ibf@gmail.com до координатора ІСБ Юлії Недоспасової.

 


Дата публикации: 12.06.2017
Комментарии:

Необходимо авторизоваться

5,00
1
2
3
4
5
3 оценки
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
visibility1504
share
close
thumb_up0
Нравится новость