Приготування та реалізація правильно копчених м'ясних продуктів.
Відпрацьована технологія. Є коптильня- індивідуальної розробки.
Є потреба в інвестиціях для закупівлі обладнання.
Якісне харчування для поціновувачів м'ясних продуктів!
Поточний стан
Працюю на стадії становлення.
Відпрацьована технологія.
Є коптильня- індивідуальної розробки.
Виготовляється в асортименті 10 найменувань продукції , до 100кг продукції в тиждень.
Ринок
Україна, м Київ, обласні центри з населенням від 500 тис.
Проблема або Можливість
За даними які зібрані від покупців продукції -80% купляють для дітей.
Конкуренти
Конкурентів в м. Києві - поки ще не зустрічав.
Переваги або дифференциатори
Конкурентна перевага в технології приготування продукту.
Смакові якості!