Фото - Біопаливо , пиломатеріали
61829

Біопаливо , пиломатеріали

Виготовлення топливних брикетів і гранул з відходів деревини

Украина, Ивано-Франковская область
Отрасль: Производство
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 08.04.2024
Min сумма займа
$  300.000
Предлагаемая доходность
20% в год
На страницу владельца
1
Всего необходимо
$ 300.000
Рейтинг
equalizer из 1000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
Также этот проект:
- ищет инвестиции
 

Идея

Переробка деревини а з відходів виготовлення паливних брикетів і гранул . Потрібно 12 000 000 гривень . Дохід 1 040 000 грн /міс.

Текущее состояние

Ідея повністю спланована і готова до реалізації .
Час втілення ідеї 3 місяця
Продукти :
1. Паливні гранули з тирси - 180 тон/місяць
2. Паливні брикети типа Pini Key - 120 тон/місяць
3. Пиломатеріали - 250 кубів/місяць

Рынок

1. Основним нашим напрямком будуть тендери . Вивчивши даний напрямок ми бачим що нам потрібно 2-3 тендера в місяць для кожного виду діяльності . А їх є 20 – 30 шт. кожній місяць , і це не в сезон . 2. А ще є внутрішній ринок . Населення , відпочивальні комплекси (яких в нашій місцевості дуже велика кількість ) чани , бані та ін. 3. І також Експорт – наш продукт дуже затребуваний у всьому світі .

Проблема или Возможность

Актуальність роботи обумовлена необхідністю скорочення споживання дорогих викопних палив в Україні за рахунок використання відновлюваних джерел енергії, у тому числі біомаси. Особливо гостро стоїть питання заміщення природного газу для потреб населення з огляду на суттєвий ріст його ціни за останні роки. Також нагальним є заміщення вугілля, особливо в негазифікованих регіонах країни, де воно є дуже дорогим. Важливу роль в цих процесах може зіграти тверде біопаливо, таке як паливні брикети і гранули .

Конкуренты

Конкуренти безумовно є але їх не так багато оскільки даний продукт потребує великої кількості сировини . Більшість підприємств закриваються по причині недостачі сировини , або її далекого транспортування . Ще одна причина погане , старе обладнання . Воно часто ламається із за чого є простої і лишні затрати . Також із за поганого обладнання і пагана , неякісна продукція , її не дуже хочуть купувати . Так що реальних конкурентів мало .

Преимущества или дифференциаторы

Основними нашими перевагами є :
1. Місце розташування . Наше розташування в центрі карпат відкидає всі питання на рахунок сировини. Тут вона буквально на кожнім кроці . Велика кількість пилорам , цехів і виробництв з відходами деревини . А також за допомогою щепорізів і дробілок будем переробляти апсолютно всі відходи до останньої гілочки .
2. Сучасне і ефективне підприємство по обробці і переробці деревини . Нове обладнання (гарантійне) яке позбавить нас ризику поломок і неякісної продукції .
3. Також у нас буде своя лісопилка . Це також хороший дохід , і своя сировина для брикетів і гранул . Тобто ризиків з поставками сировини в нас також не буде .
4. Команда . В мене професійна , відповідальна і злагоджена команда фахівців . З якою в нас не буде ніяких затримок і проблем в плані дисцепліни . А це основний показник для виробництва

Финансы

1. Паливні брикети ціна 8000 грн/тона - дохід 477 000 грн/місяць.
2. Паливні гранули ціна 6000 грн/тона - дохід 368 400 грн/місяць
3. Пиломатеріали ціна 6000 грн/куб - дохід 198 400 грн/міс
Очікуваний мінімальний річний дохід - 12 525 600 гривень.

Срок кредитования

60 месяцев

Процентная ставка, %

20

Решение (Продукт или Услуга)

Євродрова (паливні брикети) – це економічне , зручне , сучасне і екологічно чисте біопаливо . Паливні брикети не включають в себе ніяких шкідливих речовин , що пов'язують , мають широке застосування і можуть використовуватися для різних видів топок , котлів центрального опалення , дров'яних і вугільних котлів . Також вони відмінно горят в камінах , печах , грилях . Брикети можна використовувати як для опалення приватної власності так і для промислових об'єктів (ферми , складські та промислові приміщення , котельні). Евродрова можна використовувати і для приготування шашликів або гриля. При попаданні на них жиру , вони не запалюються , а продовжують тліти чи горіти рівним низьким полум’ям .

Команда или Руководство

Видео о продукте

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility70
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Профинансировано ранее, $
Срок кредитования
Процентная ставка, %
Тип залога
Залог и активы
Бизнес-модель
Решение (Продукт или Услуга)
Команда или Руководство
Лид-кредитор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация