Фото - Master Burger
52883

Master Burger

Ми робимо бургери. які дійсно можна їсти щодня!

Украина, Киевская область
Отрасль: Пищевая промышленность
Стадия проекта: Действующий бизнес

Дата последнего изменения: 13.09.2021
Min сумма займа
$  5.000
Предлагаемая доходность
12% в год
На страницу владельца
63
Всего необходимо
$ 300.000
Рейтинг
equalizer из 1000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
Также этот проект:
- ищет инвестиции
 

Идея

Організація доставки бургерів по Києву за 30 хв. На базі вже існуючої мережі ресторанів Мастер Бургер.

Текущее состояние

За 8 місяців 2020 року виручка Доставки склала $100 тис.
Проект доставки зараз прибутковий.

У нас працює свій штат курьєрів, організована робота власного кол-центру, підтримка клієнтів (сервісна служба), всі процеси оцифровані, впроваджена СРМ, запис дзвінків та ін.

Рынок

Ринок доставки їжі в Києві складає $150 млн.
Наша фішка в тому, що наші бургери дійсно не шкодять "фігурі" і можна їсти хоч щодня. Вже зараз 30% продажів у нас складають вегетаріанці та прихильники здорового харчування. В цьому сегменті до кінця року ми станемо лідерами.

Проблема или Возможность

Під час епідемії COVID змінилися поведінка людей. Менше стали ходити в офлайн заклади, більше замовляти їжу на доставкку. Сегмент повноцінної смачної, але при цьому не шкідливої їжі на кожен день досі не закрит. На сьогодні не має жодної компанії по доставці бургерів, яка б покривала весь Київ зі швидкістю доставки 30 хв.

Конкуренты

Салатейра, Юджин бургер, Греміо Гриль, всі dark-kitchen бургені.

Преимущества или дифференциаторы

Чешський бренд і чеська якість. Відповідні вимоги до якості продкутів, до якості виробництва, чистоти.

Бургер, який не шкодить "фігурі".
Вже зараз 30% продажів у нас складають вегетаріанці та прихильники здорового харчування. В цьому сегменті до кінця року ми станемо лідерами.

Финансы

Доходи:
нові клієнти із онлайн (використовуються всі ефективні онлайн канали реклами)
повторні покупки з власної бази клієнтів.

Середній чек доставки 11 дол. розподіляється так: 55% залишається офлайн бізнесу (фуд кост + персонал) і 45% складають доход Бізнесу доставки).
Структура витрат безпосередньо бізнесу доставки в середньому на один чек:
-40% логістика
-24% маркетинг
-2,4 інше

33% чистий прибуток.

Процентная ставка, %

12%

Бизнес-модель

5 дол - вартість клієнту із онлан каналу.
мінімум 35% робить 6 повторних покупок за рік
Кожен чек приносить 1,65 дол прибутку.

Відповідно, 3 покупки потрібно щоб окупити інвестицію в нового клієнта, Всі наступні покупки приносять чистий прибуток у розмірі 1,65 дол на чек.

Решение (Продукт или Услуга)

наш асортимент дозволяє щоденно смачно харчуватись за помірні ціни. При цьому є великий вибір не лише бургерів, а й сендвічі, чіабати, супи, роли, сніданки, та ін. І більшість позицій можні дісно вживати без шкоди для здоров,я.
Крім того, Наші локації розташовані в місцях з високим трафіком. Це дає нам дуже гарну впізнаваність. Що в свою чергу сильно полегшує комінікацію з клієнтами та потенційними клієнтами онлайн.

Команда или Руководство

Риски

зростання конкуренції за клієнта , що підвищить вартість нового клієнта та вартість маркетингу для повторної покупки

Изобретение/Патент

Запатентована назва та логотип
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility14763
star2
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up3
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Профинансировано ранее, $
Срок кредитования
Процентная ставка, %
Тип залога
Залог и активы
Бизнес-модель
Решение (Продукт или Услуга)
Команда или Руководство
Лид-кредитор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Фотографии
Видео о продукте
Презентация