Фото - Столагро
47766

Столагро

Виробництво SIP панелі

Украина, Ивано-Франковская область
Отрасль: Производство, Строительство
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 19.06.2020
Min сумма займа
$  50.000
Предлагаемая доходность
20% в год
На страницу владельца
0
Всего необходимо
$ 100.000
Рейтинг
equalizer из 1000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Шукаємо інвестора для StartUp, який буде займатись продукцією та продажами екологічних і сучасних будинків з SIP панелі.

Текущее состояние

В даний час замовляємо такі панелі в українського виробника і продаємо виготовлені будинки до Польщі, але знаючи попит та можливості даного ринку, плануємо розширити нашу діяльність і самостійно розпочати виробництво ,що дало би можливість швидшого і більш якіснішого виконання вже отриманих замовлень.

Проблема или Возможность

Ми можемо сміливо сказати, що ми можемо легко конкурувати з виробниками SIP на ринку та їх похідними (скелетна конструкція, канадська), і ми можемо отримати нових клієнтів, які щойно знайомляться з цією новою технологією в Польщі.

Конкуренты

У 2017 році 105 612 (Muratorplus, 2019) дозволів видано на будівництво однопо-верхових будинків у Польщі. Це наші потенційні клієнти, яких нам потрібно переконати в кра-щій і дешевшій технології, яка є SIP в нашій реалізації. Наше виробництво перевершує стан-дартне будівництво, головним чином за рахунок технології, екології та найважливішого для польського споживача - ціни.


На сьогодні 12% (infor.pl, 2018) виданих дозволів на будівництво стосується еколо-гічного будівництва з деревини, тобто 11 167 будинків було побудовано у 2017 році. І ці дані збільшуються з кожним роком. Ринок дуже поглинаючий, що створює багато сумнівних компаній, які псують думку цієї технології, і тут ми хочемо увійти з нашим будинком для однієї родини, який повинен швидко створити для нас сильну ринкову позицію. Початковим і голов-ним стимулом буде набагато нижча ціна від конкурентів , і після вибору нашого продукту замо-вник також буде впевнений у його більш високій якості, що дасть нам постійне місце на ринку.

Для прикладу, ми також взяли до уваги розвиток одного з наших найбільших конкурен-тів - компанії, "LS Tech-Homes", яка існує багато років і є одним з лідерів у виробництві SIP-панелей в Європі, орієнтується на продажі на захід і динамічно розвивається, але наше виробництво перевищує їх технологічну та економічну цінність.

Ця компанія вже має 5 виробничих заводів у Польщі (що порівняно з нами вже збіль-шує свої виробничі витрати приблизно на 15/20%), і мета на 2017 рік- вигототовлення 230 тис. м2 та укладання контрактів на суму 240 млн. злотих (Puls Biznesu, 2017).

Преимущества или дифференциаторы

Враховуючи постійно зростаючий ринок, високі ціни на опалення, недостатньо розвинену та до-рогу конкуренцію та посилення моди на екологію, наш продукт повинен виявитись успішним не лише у Польщі, але й у всьому Євросоюзі.

Финансы

Плануємо мінімально виготовляти два домокомплети в місяць , максимально-п'ять.
При мінімальній продукції чистий прибуток , враховуючи кошти кредиту- 11 556 доларів .


Срок кредитования

12 месяцев

Процентная ставка, %

20

Залог и активы

Lexus GS 300
Volvo XC 90

Бизнес-модель

На сьогоднішній день реалізуємо контракт на шість домокомплектів ,з яких два в процесі виготовлення, а чотири будинки очікують в черзі до виготовлення. Після закінчення даного контракту , наступним контрактом до реалізації буде виготовлення будинків цілого району у Польщі ( 20 будинків ).
Власне виробництво дасть нам також можливість паралельно продавати готові домокомплекти до власної реалізації індивідуальним клієнтам .

Решение (Продукт или Услуга)

Наш продукт на сьогоднішній день - найдешевша SIP панель, ніхто на польському ринку не може конкурувати з нами, ми дотримуємося найвищих екологічних стандартів, які є все більш бажаними, а завдяки використанню нашої технології- замовник зменшує витрати на опалення порівняно з традиційними будівництвом, як мінімум в 40%.

Команда или Руководство

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility786
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Профинансировано ранее, $
Срок кредитования
Процентная ставка, %
Тип залога
Залог и активы
Бизнес-модель
Решение (Продукт или Услуга)
Команда или Руководство
Лид-кредитор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация