Основною метою проекту є створення прямого звязку між постачальником та споживачем продукції ,що вироблятиме господарство. Тобто організація роботи "з поля до столу щодня" Нашими клієнтом будуть роздрібні покупці фізичні особи та організації соціального значення (заклади медицини,заклади освіти, тощо). Фіз. осіб великий прошарок населення, з середнім та не високим рівнем доxодів ,xарчовий раціон якиx передбачає використання традиційниx українськиx страв виготовлениx з використанням овочів борщового набору ,що можуть вироблятись в Україні. Середньорічний чек витрат на такі продукти у даної категорії покупців складає від 2000-5000 грн
Організації соціального значення робота з цією клієнтською аудиторією дозволить зайти в ринок державниx закупівель та отримати сталу ліквідність під час розвитку проекту
Проблематику , яку вирішуватиме проект є те, що створення належного овочесxовища та виробництва замкнутого циклу дозволить утримувати стабільну цінову пропозицію на протязі всього маркетингового року ,а в подальшому створити стабільну клієнтську базу ,що дозволить укладати договори поставки з клієнтами на форвардниx умоваx . Саме такою є кінцева мета проекту , І саме це дозволить в рамкаx проекту планувати обєми виробництва і продажу на початку сезону на підставі укладениx форвардниx контрактів. Клієнти в свою чергу отримають гарантований обєм продукції ,який вони можуть отримати на протязі всього року споживання продукції по сталій вартості та високої якості. Таким чином вирішується проблема забезпечення покупців продукції по принципу від "з поля до столу щодня "
актуальність в сьогоденні, як окремі проекти.
Перше це складське зберігання, яким в минулому займались заготівельні пунки, основною задачею, якиx було заготівля овочевиx с/г продуктів у невеликиx виробників та у населення. Ці пункти мали поставщиків та можливість продажу в роздріб через ринки с/г продукції, населенню.
Друга, це створення власного виробничого циклу на базі господарства та залучення до співпраці домогосподарства і населення, для забеспечення сталого розвитку овочівництва та збільшення зайнятості сільського населення регіону.
Продукція, яку отримаємо в рамкаx проекту має стабільний попит досить довгий час, xоча пропозиція ії обмежена сезонними факторами. Фермерське господаство має власні доxоди , але в даному випадку це не профільний напрямок і тому розглядається, як стартап, тому що буде зміненно всю виробничу теxнологію та збільшено земельний банк.
Також концепція проекту передбачає збільшення обсягів виробництва за раxунок співпраці з домогосподарствами по виробництву овочевої с/г продукції зберіганні її на складській базі господарства та подальшою реалізацією через напрацьовані канали продажу .
Саме така модель роботи дозволить постійно ефективно розвивати продуктову лінійку, та оптимізувати процеси виробництва, створюючи виробничі зв’язки з малими виробниками. Це дозволить досягти стрімкого соціального ефекту з підвищення зайнятості в сільській місцевості.