Фото - FightUp
play_arrow
Смотреть
45781

FightUp

Фітнес (Wellness) студія

Украина, город Киев
Отрасль: Туризм, спорт
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 23.03.2020
Min сумма займа
$  10.000
Предлагаемая доходность
15% в год
На страницу владельца
0
Всего необходимо
$ 50.000
Рейтинг
equalizer из 1000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Нішевий напрямок в фітнес індустрії для VIP клієнтів, з використанням авторської методики "RG Box&Fit" розробленої інтерконтинентальним чемпіоном світу IBO та чемпіоном Європи IBF Романом Головащенко.

Текущее состояние

Запатентована авторська методика "RG BOX&FIT", запатентований логотип, розроблений мобільний додаток Fight Up, готова 3D візуалізація фітнес-студії, що відображено в презентації даного проекту, готовий бізнес-план.

Рынок

Методика розрахована на клієнта різних вікових категорій, та різної фізичної підготовленості. Також клієнтським сегментом є діти, методика RG box&fit for Kids розроблена для наймолодших шанувальників здорового способу життя, а сімейні тренування, розраховані для цілої сім'ї (мама, папа, діти) що дозволить провести час з сім’єю та зміцнити здоров’я.
Проект FightUp орієнтований для відкриття мережі фітнес (wellness) студій на території України та країн Європи (Німеччинна, Польща, Англія та Чехія).

Проблема или Возможность

Запатентована методика "RG BOX&FIT" не має аналогів в Європі та світі, що дозволить упорядкувати циклічність гормонів стресу ( кортизолу та норадреналіну) .

Конкуренты

Дана методика та проект є авторським та унікальним.

Преимущества или дифференциаторы

Фітнес клубів, досить багато, і їх щодня відкривається ще більше. Проект Fight Up є унукальним в своєму роді і не має аналогів, тому, що він використовує запатентовану методику "RG Box&Fit", пропонує індивідуальний підхід до кожного клієнта, надає комплекс послуг,а також одним з привілеїв є те, що фітнес студія буде працювати цілодобова, та
орієнтована на VIP сегмент, зірки естради, кіно, банкіри, депутати.

Финансы

Згідно розрахунків бізнес-плану за перші два роки очікується грошовий потік в розмірі 140000 дол. США. Орієнтовна вартість одного тренування складає 50 дол. США, що є абсолютно обгрунтованою ціною за даний комплекс послуг.

Срок кредитования

24 месяца

Процентная ставка, %

15

Тип залога

Другое

Залог и активы

Годинник Franck Muller Conquistador Cortez 10000 K CC D

Бизнес-модель

У світі сучасних подій, для стійкості імунітету, все більшим є прагнення людей займатись спортом та дотримуватись здорового способу життя та здорового харчування. У процесі природного відбору у людей з’явилася потреба бути кращими і успішнішими за інших. Ця потреба реалізується через кар'єру, зовнішній вигляд, володіння дорогими речами і іншими атрибутами. Тому відвідування фітнес-клубу багато хто розглядає не просто як оздоровчий захід, але і як інвестицію в можливість підвищення свого статусу в очах оточуючих. Оскільки, в фітнес-студії використовується авторська методика всесвітньо відомого боксера Романа Головащенко, тому маркетингова стратегія фітнес (wellness) студія «Fight Up» акцентована на тому, що сам Роман Головащенко є «лицем», «брендом», тренером та власником клубу.

Решение (Продукт или Услуга)

Методика "RG BOX&FIT" поєднує в собі елементи боксу та комплекс фітнес вправ. Основна мета методики полягає в гормонально-емоційному розвантаженні та прискоренні метаболізмів за рахунок фізичних вправ. Під елементами боксу мається на увазі персональна робота з тренером на лапах та відсутністю контактного спарингу аби не травмувати клієнта. Другим етапом тренування є індивідуально підібраний комплекс фітнес-вправ, для для схуднення або набору м'язевої маси. А завершальним етапом є комплекс тренування є комплекс SPA процедур сауна та стоун терапія.

Риски

Можливість відкриття фітнес студій схожого напрямку.

Победы в Конкурсах и другие награды

Інтерконтинентальний чемпіон світу IBO та чемпіон Європи IBF Роман Головащенко
Переможець конкурсу на звання Людина року 2014р. в номінації "Спортсмен".

Изобретение/Патент

N 93264 від 18.10.2019р.

Видео о продукте

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility964
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Профинансировано ранее, $
Срок кредитования
Процентная ставка, %
Тип залога
Залог и активы
Бизнес-модель
Решение (Продукт или Услуга)
Команда или Руководство
Лид-кредитор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация