Фото - Усі Поруч
35739

Усі Поруч

мобільний додаток

Украина, Львовская область
Отрасль: Интернет и ИТ, Компьютеры, оргтехника, Туризм, спорт, Мобильные приложения
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 18.02.2019
Min сумма займа
$  10.000
Предлагаемая доходность
1% в год
На страницу владельца
1
Всего необходимо
$ 50.000
Рейтинг
equalizer из 1000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
Также этот проект:
- ищет инвестиции
 

Идея

Зручний мобільний додаток, в якому люди можуть знайти один одного швидко, по потребі і головне поруч.

Текущее состояние

Додаток розроблений, працює, запущений у Playmarket для Android. Зараз працює українською мовою. Готується рекламна кампанія, на яку потрібно коштів. Користувачів поки мало бо потрібна реклама.

Рынок

Користувачем мого додатку може бути кожен, хто має смартфон, адже у кожної людини виникає ситуація, коли треба знайти людину, що допоможе чи складе компанію, а ті кого знає далеко.

Проблема или Возможность

Додаток допоможе знайти потрібну людину максимально близько. Людям часто потрібно знайти партнера для чогось, побутового майстра чи вирішити будь яку іншу проблему з допомогою компетентної людини. В інтернеті їх безліч, проте не відома локація. А в додатку "УсіПоруч" буде видно потрібних людей поблизу, щоб не витрачати час на дорогу. адже по сусідству є багато людей і ми не знаємо їх.

Конкуренты

Існують схожі ресурси такі як Кабанчик, OLX, проте в них немає можливості визначити швидко локацію, і в них є чітка тема. В Кабанчику - спеціалісти, а в OLX - купівля продаж здебільшого. У додатку "УсіПоруч" є можливість знаходити людей за широким спектром потреб.

Преимущества или дифференциаторы

Перевагою є швидкий пошук потрібної людини поблизу і можливість бачити також сторінки в соцмережах. В подальшому планується доробити функцію пуш-повідомлень, коли поблизу з'являється нове оголошення.

Финансы

На початку, звичайно, користування додатком буде безкоштовним. Надалі, при наявності більшої кількості користувачів, певні оголошення стануть платними, але за дуже символічну плату. Якщо провести хорошу рекламну кампанію, то за 5 років має бути кілька мільйонів користувачів а то й більше.

Срок кредитования

36 месяцев

Процентная ставка, %

1

Бизнес-модель

Додаток забезпечує людям необхідність бачити чим цікавляться люди поруч, знайомитися з однодумцями, купувати і продавати близько, збирати компанії, об'єднуватися локально для місцевих потреб тощо. Завдяки зручності і доцільності додатку, популярність зростає. Потім, при досягненні широкої популярності, певні користувачі будуть оплачувати невисокою вартістю певні оголошення, що почне приносити прибуток. Також з'явиться можливість отримувати прибуток з реклами в додатку і комерційних оголошень.

Решение (Продукт или Услуга)

Мобільний додаток нового формату. Головним екраном є карта, де користувачі реєструють себе за місцем геолокації і коротко описують свої потреби (кого шукають) чи свої пропозиції. До прикладу потрібно знайти гравців у команду, або потрібно сантехніка, чи посидіти з дитиною тощо. Користувач заходить в додаток і у пошуку пише ключове слово, далі бачить поблизу усіх хто може це зробити. Якщо немає ключового слова, то просто створює оголошення з описом своєї потреби і чекає що хтось відгукнеться, або переглядає оголошення людей поруч. При реєстрації користувачі можуть вносити посилання на свої сторінки в соцмережах.

Команда или Руководство

Риски

- можливо потрібно буде тривалий час для попуряризації додатку
- не всі і не одразу зможуть швидко звикнути до нового формату додатку у вигляді карти місцевості.
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility2362
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Профинансировано ранее, $
Срок кредитования
Процентная ставка, %
Тип залога
Залог и активы
Бизнес-модель
Решение (Продукт или Услуга)
Команда или Руководство
Лид-кредитор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация