Фото - ProtonClinic
35172

ProtonClinic

Малоінвазивне лікування проктологічних проблем

Украина, Тернопольская область
Отрасль: Медицина
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 24.01.2019
Min сумма займа
$  5.000
Предлагаемая доходность
20% в год
На страницу владельца
0
Всего необходимо
$ 40.000
Рейтинг
equalizer из 1000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
Также этот проект:
- ищет инвестиции
 

Идея

Маю на меті створення медичного центру, в якому можливо вирішити делікатну проблему проктологічного профілю, що надокучає тривалий час, всього за декілька хвилин, за допомогою індивідуально і правильно підібраної, безболісної та безопераційної методики. Хочеться зробити таке лікування можливим для кожного, хто цього потребує, з максимальним комфортом і без необхідності знаходитись в лікарні. Є великий досвід роботи у малоінвазивній проктології, досконале володіння всіма необхідними методиками, та досвід управління діяльністю приватного медичного закладу.

Текущее состояние

Готовий до втілення проект, знаходжусь в пошуку людей, котрих зацікавить ідея та пропозиція інвестувати в дану галузь.

Рынок

З проблемою геморою стикається кожна друга людина. А з анальною тріщиною за життя хоч 1 раз, але стикається кожен. Анальні поліпи, що є в 95% випадків попередниками раку прямої кишки, потребують вчасної діагностики і видалення. Тому сміливо заявляємо - нашим клієнтом може і повинен бути кожна людина в аспекті діагностики, і всі, в кого виявлена проблема, в аспекті лікування. Проблема є вкрай актуальною, і не має вікових параметрів. Так, можна виділити категорії людей, що більш схтльні до розвитку цих патологій: люди, що працюють фізично, водії, люди з генетичною схильністю, вагітні, породіллі, люди з хронічними закрепами. Проте, часто проктологічна патологія є і у тих, хто не входить в перераховані категорії. Тому якісному проктологічному обстеженню підлягають усі без вийнятку.

Проблема или Возможность

Наш клієнт - це людина, яку турбує делікатна проблема проктологічного профілю. Всі знають, з якими незручностями і дискомфортом стикається пацієнт, навіть при думці про візит до проктолога. Сором, страх, що про проблему дізнаються знайомі, небажання потрапити на операціний стіл - це саме ті фактори, що є причиною поширеності серед населення неефективних методів з народної медицини, безконтрольного використання медикаментів, що часто призводить до ускладнень, а також задавненості патології. Людина потрапляє з цими проблемами до лікаря, коли вже є величезна загроза здоров'ю, а то і життю. Тому, володіючи досвідом в діагностиці та лікуванні патології на різних стадія, ми можемо забезпечити вирішення проблеми методиками №1 у світі, без болю, і без госпіталізації.

Конкуренты

В нашому місті є лише 1 клніка, що спеціалізується суто на вирішенні проктологічних проблем, робить це якісно і комфортно. Середній чек в даній клініці є значно вищим, ніж пропонований нами.

Преимущества или дифференциаторы

Дане лкування має бути доступним для кожного, кому воно потрібне, і при цьому приносити дохід людям, що надають цю послугу, в адекватному розмірі. Ми знаємо, як зробити цю послугу доступною, щоб вона не втратила своєї якості, і при цьому був задоволений і продавець послуги, і той, хто її придбав.

Финансы

Для запуску проекту необхідно 40000 доларів. Це витрати на якісну апаратуру, розхідні матеріали і організацію та забезпечення самого медичного закладу. Очікуємо, що за 1 рік повністю окупимо ці витрати, і почнемо працювати на дохід. Середній чек за послугу на початок роботи становитиме 10000 грн, таким чином, щоб окупити вкладені кошти, треба пролікувати за рік 112 людей. В середньому за перші 6 місяців буде проліковано 60, за наступні 6 місяців - ще 80. Але варто враховувати витрати на розхідні матеріали і оплату праці персоналу. Саме тому очікуємо, що клініка окупить себе не раніше, ніж за 1 рік.

Срок кредитования

18 месяцев

Процентная ставка, %

20

Тип залога

Другое

Залог и активы

Оформимо нотаріально всі умови повернення коштів у відповідні строки, з обговоренням відсотка за бажанням людини, що готова інвестувати кошти

Решение (Продукт или Услуга)

Суть послуги полягає у правильній, професійній діагностиці проблеми, і індивідуальному підборі малоінвазивного способу лікування, з урахуванням супутніх захворювань пацієнта. Послуга надається високоякісними матеріалами та апаратурою, в комфортних умовах, в будь-який зручний для людини час, і замає всього кілька хвилин.

Команда или Руководство

Изобретение/Патент

http://uapatents.com/4-115361-sposib-maloinvazivnogo-likuvannya-gostrogo-gemoroyu.html
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1664
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Профинансировано ранее, $
Срок кредитования
Процентная ставка, %
Тип залога
Залог и активы
Бизнес-модель
Решение (Продукт или Услуга)
Команда или Руководство
Лид-кредитор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация