6403

Туристично-розважальний комплекс

Украина, Киевская область
Отрасль: Услуги, сервис
Стадия проекта: Действующий бизнес

Дата последнего изменения: 30.05.2017
На страницу владельца
1
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея


Розширення інфраструктури та збільшення видів надаваємих послуг в існуючому туристично-розважальному комплексі.

Текущее состояние

На приватній переведеній під "землі громадської забудови" території 0,82 га ми маємо ресторан, зариблене великою рибою озеро, конюшню, зоопарк, 9-ти метрову сцену і накриту капітально збудовану фанзону місткістю 400 осіб, кінні карети і т.д. Надаємо послуги туристам в комплексних обідах та розвагах. Створюваний нами комплекс стрімко стає самим визначним соціальним і туристичним закладом в Переяслав-Хмельницькому. При реалізації вище зазначеного очевидно, що за 3-4 роки наш бізнес переросте в надприбутковий, готельно-розважальний і соціально-оздоровчий комплекс національного значення.

Рынок

Загальна тенденція розвитку туристичного бізнесу України веде до стабілізації і зростання, незалежно від економічної та політичної кризи в країни, що створює сприятливе середовище для розвитку нашщих проектів. Нами розроблена програма заходів, направлених на ефективну реалізацію нашої продукції на регіональному рівні. Специфіка бізнесу та наше територіальне розташування практично виключають конкурентів і сприяють більш ефективному заповненню нами цього ринку. Ми проводимо, розробляїмо і освоємо нові напрямки діяльності та проводимо агресивну рекламну політику. Нами створено єдиний в місті безкоштовний мінізоопарк, міський пляж на річці Трубіж, дитячий майданчик, безкоштовний іпотерапевтичний центр для дітей з фізичними вадами здоров'я, кінне таксі по місту, весільні гужові кортежі. Також, нами організовано проведення щоденних тематичних днів, зокрема: Щовівторка – День козацької слави; Щосереди – День рибака зі спортивною риболовлею в нашому озері; Щочетверга – день знайомств у клубі "Давай одружимося"; Щоп’ятниці – День караоке; Щосуботи – День дитини. В усі дні відвідувачам в українському вбранні вшанувальні знижки 5 % на усі види послуг.

Проблема или Возможность

У нас немає проблем-ми розвиваємо свій бізнес. Нам потрібні кошти на збільшення обороту та на капітальне будівництво інфраструктури. Переяслав-Хмельницький є самим туристичним містом в Київській області і до початку лиходійства на сході України, в 2013 році, місто за рік відвідало до 500 000 туристів. Ми у цьому місті найпотужніші із приватників надавачі туристичних послуг і туроператори в черзі уже стоять щоб включати нас в свої туристичні маршрути.

Решение (Продукт или Услуга)

Поставивши на своїй території готель, сауну, банкетний зал, побутові обєкти і змайструвавши 6 20-ти місних 2-х кінних карет ми зможемо приймати туристичні групи будь-якої кількості возити їх по музеях і визначних місцях міста на туристичних каретах, яким немає аналогів. Пробні 12-ти місні є тільки у нас в Україні. Для міста - музея це знахідка, а для нас надприбутки.

Конкуренты

За останні роки на Україні намічається стійка тенденція росту зеленого та сільського туризму і, як наслідок, – зменшення конкуренції, оскільки наш комплекс своєю багатофункціональністю єдиний в місті Переяслав-Хмельницькому. На даний момент конкуренція в Україні слабо виражена, оскільки наявність подібних до нашого комплексів залишається на дуже малому рівні в порівнянні з реальними потребами на споживчому ринку України.
Окрім того, ловля риби з озера, весільний та святкові салони, катання на конях та поні, міні зоопарк та інше є важливими складовими готельно-розважального комплексу.
Добросусідство і співпраця з Національним етнографічним заповідником дає нам постійних відвідувачів в ресторан і бажаючих покататися на конях. Маючи багато інших видів запропонованих нами послуг ми є по за конкуренцією і завжди витребувані 28-тисячним Переяславом і гостями-туристами.
Така сприятлива для бізнесу обставина сама собою виключає конкурентів на місцевому рівні. Тож, можна сміло стверджувати, що на даний час у нашого проекту конкурентів не існує.

Преимущества или дифференциаторы

Розташування единого в місті Переяслав-Хмельницький багатофункціонального туристичного комплексу з власним озером на єдиному шляху з міста до Музею під відкритим небом в людному місці майже в центрі міста дає нам переваги в усьому.

Финансы

Для розширення видів діяльності і розбудову комплексу нам потрібен займ в сумі 300 000 $ терміном на 3 роки під 24% (2% щомісячно). Бажано оплата відсотків щомісячно, а повернення тіла кредиту пропорційно помісячно на протязі третього року по договору займу. Під забезпечення позики даємо під заставу власне майно, ресторан і приватизовану землю, на якій існує наш заклад і будуть освоюватися запозичені кошти.

Команда или Руководство

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1500
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация