Паб в ірландському стилі з найбільшою в місті барною стійкою та авторською кухнею Суть проекту в тому,щоб привити основному контингенту(гості середнього і вище достатку) культуру споживання алкоголю,грамотність та повагу до поняття кухні в цілому. Все це буде реалізуватись через повну відкритість та довіру перед гостями(відкрита кухня,проведення дегустацій як алкогольних,так і кулінарних). Гості будуть мати можливість відчути себе захищеними від будь-якого обману зі сторони закладу в бличчі шефа, ким я і являюсь
Текущее состояние
В цілому - це ідея, але вже знайдене приміщення з хорошим потоком та зручним місцезнаходженням
Рынок
Ринок на місцевому рівні стабільний і стрімко розвивається. Конкуренція достатньо слабка
Проблема или Возможность
Проблема в поганому розумінні основної маси поняття гастрономії в широкому значенні. Для цього і виникла ідея проекту,щоб розвивати в гостях почуття довіри до закладів ГХ
Решение (Продукт или Услуга)
Високоякісний алкоголь та першокласна кухня з локальних проодуктів в доповненні кваліфікованим персоналом
Конкуренты
Потенційні конкуренти - це кілька PAB-ів, які працюють за застарілою моделлю ведення бізнесу
Преимущества или дифференциаторы
Відмінність від конкурентів в тому,що в нашому закладі від гостя не буде прихований жоден процес: від місця виробництва продукту до подачі йому на стіл
Целевое назначение инвестиций
Закупка обладнання,меблів,посуду,навчання персоналу,розходних матеріалів,сировини. 5% від суми - реклама