Даним бізнес планом передбачається відкриття дільниці виготовлення хлібобулочних виробів та картопляних чіпсів, яка займається випічкою хлібобулочних виробів та картопляних чіпсів розрахованої на цілодобовий режим роботи. Адже хліб постійно користується попитом, тому його виробництво є достатньо вигідною справою. В наш час попит населення на хлібобулочні вироби стає більш вибагливим. І людям хочеться споживати не лише традиційні сорти хліба, і тому хліб з приватних пекарень користується підвищеним попитом. Магазини, відповідно, змушені налагоджувати нові зв’язки з приватними пекарнями, що, відповідно, сприяє його гарній реалізації через маркетингові фірми та магазини роздрібної торгівлі - супермаркети, продуктові магазини крокової доступності, кіоски.Чіпси натуральні картопляні виготовляються з картоплі підсмаженої в олії і оброблені сіллю або ароматичною приправою. Готовий виріб являє собою абсолютно безпечний продукт для споживання дорослих і дітей так як виготовляється з екологічно чистої сировини. На даний момент є доцільним випуск саме безпечних і смачних чіпсів.Ще однією важливою причиною вибору на користь створення дільниці є те, що сировину для випічки хлібобулочних виробів та картопляних чіпсів можна завжди придбати. А також те, що хліб – це товар з дуже високим коефіцієнтом оборотності. У силу своїх фізичних характеристик, хлібобулочні вироби повинні бути реалізовані протягом 24 годин з моменту випічки. Із цієї причини строк реалізації, тобто проміжок часу з моменту відвантаження товару до моменту надходження коштів на розрахунковий рахунок, обмежується одним тижнем.Ступінь успішності проекту оцінюється як висока, тому що попит на хліб і хлібобулочні вироби залишається незмінно високим практично завжди. Дана дільниця може бути конкуренто спроможною так як в даному районі відсутні хлібопекарні, хлібобулочні вироби завозяться з інших районів.