Фото - Ukids Place
59305

Ukids Place

Платформа по підбору персоналу з full-cycle діловодством

Украина, Киевская область
Отрасль: Интернет и ИТ
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 31.03.2023
На страницу владельца
2
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Ukids Place це платформа по підбору персоналу з full-cycle діловодством

Текущее состояние

Сьогодні платформа Ukids Place знаходиться на стадії фінального B-тестування. Стадія B-тестування та фіналізація платформи завершиться у січні 2023 року

Рынок

Цільовою аудиторією проекту є як сім'ї з дітьми, так і спеціалісти відповідних профілів.
В межах домовленостей з підприємцями, передбачається тісна співпраця з дитячими розважальними центрами, приватними закладами освіти, спортивними комплексами - в межах партнерської програми використання та розповсюдження платформи з метою масштабування та взаємо вигідного використання спільного цільового нетворку з метою підвищення результативності роботи підприємств та розвитку загального клієнтського поля.
Так само можлива співпраця із державними центрами зайнятості та соціальними службами задля підтримки та допомоги в адаптації тимчасово переміщеним особам та людям, постраждалим внаслідок російської агресії.

Проблема или Возможность

Наразі є багато систем для пошуку спеціалістів, але кожен підрядник окремо веде бухгалтерію, подає звіти в податкову і записує всі свої задачі в телеграм. Також вартість рекламних оголошень на більшості платформ стягується одразу, незалежно чи знайде людина замовлення на платформі, чи ні.

Решение (Продукт или Услуга)

Для користувачів розроблена платформа, яка дає змогу знаходити проекти, рекламувати свою сторінку, є унікальна облікова CRM-сиситема, що поєднує у собі інформацію про кількість робочих годин, фінансові операції, календар та телефонну книгу із нагадуваннями. А також планується інтеграція з Дія для подачі податкових декларацій

Конкуренты

Існує досить велика кількість подібних проектів, але вони всі не досконалі та технічно застарілі. Кожен з подібних проектів націлений лише на вирішення однієї проблеми. Саме тому було вирішено розробити нову платформу, технологічну, сучасну, що могла б вирішити всі бізнес проблеми що є на ринку.

Преимущества или дифференциаторы

Під час розробки використані сучасна мова програмування php8 та VueJS. Використані фреймворки NuxtJS та Laravel. Платформа реалізована у вигляді сторінок, які не потребують оновлення для зміни контенту. Всі сторінки динамічно змінюють контент. Це все покращує взаємодію з користувачем, пришвидшує швидкість завантаження сторінки за рахунок того що сама сторінка, блоки без контенту і стилі завантажується в кеш браузера, і кожна наступна сторінка завантажується навіть з самого повільного інтернету. Пошукові системи бачать технології, які використані у нас, і це значно піднімає платформу в рейтингу пошукової системи, навіть якщо у конкурентів більше сторінок в пошуку. Чим краща взаємодія з користувачем, тим вище пошуковий рейтинг. Система написана з використанням Rest API, що дає можливість розділити серверну частину від візуальної. Розроблені api endpoints дають змогу розробити мобільний додаток для Android та IOS без зміни серверної частини. Ключовою технічною особливістю є те, що платформа не прив'язана до нашої логіки жорстко, всі ключові моменти налаштовуються з адміністративної панелі керування системою. А це означає, що на основі серверної частини є змога запустити декілька подібних платформ з іншою орієнтацією, або частково допрацювати і запустити зовсім іншу платформу. Розробка ведеться без використання сторонніх CMS систем.
Важливою частиною платформи є система пошуку, яка схожа на Google чи будь-яку іншу, вона розуміє, що користувач пише, навіть якщо і з помилками, та видає найкращий результат. Подібні системи можуть витримати будь-яку кількість користувачів за рахунок розміщення розробленої серверної частини у хмарі. Хмара автоматично збільшуватиме ресурси в пік, та зменшувати коли користувачів мало. Всі оплати за ресурси - похвилинні. Додатково хмара буде гарантувати захист від DOS та DDOS атак.

Финансы

З кожного замовлення наш сервіс стягує % комісії. Можлива градація різних відсотків в залежності від кількості замовлень, які виконує виконавець. Безкоштовно можна створити тільки декілька оголошень, якщо потрібно створити ще, необхідно сплатити певну суму. Передбачені платні розділи і можливість просування оголошення в топ списку за певною групою критеріїв, таких як місто, категорія та додаткова інформація. Окремо є платний блок на сторінці закладів.
Реклама виконавців - блок на сторінці оголошень, де буде рекламуватись певна кількість оголошень чи виконавців. Продаж відео уроків, авторських курсів нашої платформи та зареєстрованих на ній виконавців і отримання % за продаж кожного такого курсу.
Для того щоб збільшити інтерес до платформи, користувачам буде запропонований розділ реклами, де вони зможуть переглядати різні рекламні ролики та рекламні блоки, за що ми будемо отримувати певну суму від рекламної кампанії і деякий відсоток з цієї суми зараховувати клієнту, ці кошти він зможе витратити на внутрішні послуги платформи чи переводити на особистий гаманець отриманий прибуток.

Бизнес-модель

Маркетингова стратегія просування продукту на ринок тісно пов’язана з таргетною рекламою відповідно до категорій користувачів.

Точка беззбитковості без урахування можливої комісії інвестора досягається при залучені 1500 активних користувачів. Розрахунок побудовано на основі середньо зваженої вартості послуг сегменту платформи ukids.place, що становить 1500 грн за замовлення. Один спеціаліст, залежно від сфери та рівня кваліфікації, здатен виконати 4 подібних замовлення в день. Комісія платформи становить 1% для тимчасово переміщених осіб та 2% для тих хто не постраждав від військових дій

Целевое назначение инвестиций

На розвиток маркетингової стратегії проекту:
- SЕО просування
- контекстна реклама
- PR
Та на підключення Дія до платформи

Предложение инвестору

50% в $. Строк залучення коштів - 18 місяців

Команда или Руководство

Менторы-советчики

Риски

Не виявлено

Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ

В процесі переговорів з бізнес-інкубаторами

Победы в Конкурсах и другие награды

-
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility388
star1
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация