Фото - LaShiGo
43502

LaShiGo

Звукоізолююча коробка на голову

Украина, город Киев
Отрасль: Гаджеты
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 12.12.2019
На страницу владельца
1
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Це інноваційний проект, спрямований на вирішення проблеми багатьох людей. Досить проблематично і незручно відповісти на важливий дзвінок, знайти у галасливому місці, записати голосове повідомлення, коли ви знаходитесь у місці, де не можете голосно говорити тощо. Щоб вирішити цю проблему, ми винайшли звуконепроникну розкладну коробку з гарнітурою. Перебуваючи в ньому, вас не турбує зовнішній шум, а також люди зовні не почують вас. Ми маємо намір випустити в кількості 1000 штук з можливістю доставки по всій Європі.

Текущее состояние

Проект знаходиться на етапі розробки, готових прототипів ще немає, але будуть в найближчий час. Технологія є доволі складною, тому потребує часу, зусиль та витрат на її реалізацію.

Рынок

Підлітки та люди середнього віку 16-35років. Можуть використовувати як чоловіки так і жінки. З рівнем доходу вище серднього. Продукт орієнтований на споживача, який хоче задовільнити потребу в особистому просторі, виділитися серед інших. Це можуть бути зайняті бізнесмени чи школяри та студенти.
Ринку даного продукту на разі не існує, але передбачається великий попит на цей товар, поступове зростання ринку.

Проблема или Возможность

Знаходження в постійному русі серед людей не дає змоги абстрагуватися ні на секунду. Зараз в інформаційному суспільстві людині треба більше особистого простору. Ми не можемо приділити увагу важливим речам через сторонні дратівники.
Цільова аудиторія: Підлітки та люди середнього віку 16-35років. Можуть використовувати як чоловіки так і жінки. З рівнем доходу вище серднього. Продукт орієнтований на споживача, який хоче задовільнити потребу в особистому просторі, виділитися серед інших. Це можуть бути зайняті бізнесмени чи школяри та студенти.

Решение (Продукт или Услуга)

Для отримання найкращого результату роботи, я пропоную розробити коробку, котра поглинає звуки всередені та не пропускає їх зовні.
Буде змога швидко вирішити важливі питання по телефону у будь якому місці. Також можна використовувати коробку, коли хочеш побути у тиші. Наприклад під час поїздки у потягу чи громадським транспортом.

Конкуренты

Інформація про конкурентів відсутня.
Товари субститути:
• беруші у вуха
• нещодавно випущена коробка для просмотру серіалів HBO
Прямих конкурентів на ринку пока що немає, на початковому етапі їх і не буде.

Преимущества или дифференциаторы

1)Інформація стає найважливішим економічним ресурсом глобального масштабу, який сприяє зростанню конкурентоспроможності суб’єктів, підвищенню ефективності їхньої діяльності й запровадженню інновацій;
2) інформація все більше впливає на всі сфери життєдіяльності людини, перетворюється на загальнодоступний продукт споживання населення.
А для ще більшого отримання інформації буде впливати можливість прослухати її будь де. В цьому і є конкурентна перевага.

Финансы

Вартість одніє коробки на початковому етапі буде становити 1500грн, із вдосконаленням технології виробництва та випуском нових моделей, ціна буде зменшуватися відповідно

Целевое назначение инвестиций

Інвестиції будуть розподіленні на закупівлю матеріалів, вдосконалення технології, логістичні витрати, маркетингове просування.

Команда или Руководство

Риски

Можливим ризиком є те, що наш товар буде коштувати відносно дорого через складну технологію виробицтва. Треба буде здійснити потужну політику з просування, щоб дати нашій ідеї право на існування.
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility707
star1
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация