Фото - Агроконтроль
23640

Агроконтроль

IoT платформа для автоматизації виробничих процесів в с.г.

Украина, Черкасcкая область
Отрасль: Сельское хозяйство
Стадия проекта: Действующий бизнес

Дата последнего изменения: 12.02.2018
На страницу владельца
23
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Автоматизація виробничих процесів, мінімізація затрат часу для обробки інформації, оптимізація і економія витрат. Безліч сенсорів, які використовуються в сільгосппідприємствах, полях, сільгосптехніці за допомогою GSM зв'язку спілкуються з платформою, користувач в єдиному вході контролює всі виробничі процеси підприємства, вчасно і ефективно приймає необхідні рішення.

Текущее состояние

Працюючий продукт, сфокусований на зростанні. Ще є дуже багато ідей і планів для наповнення новими функціональними можливостями платформи, які допоможуть автоматизувати всі можливі виробничі процеси, так як платформа повинна бути універсальною і вирішувати максимально всі можливі проблеми в підприємствах, які займаються сільськогосподарською діяльністю. До платформи підключено до 30 підприємств з різним земельним банком. Річний оборот в межах 5млн. грн.

Рынок

Сільське господарство

Проблема или Возможность

У сільському господарстві безліч виробничих процесів виконуються в ручному або напів ручному режимі, це погано впливає на кінцевий результат і прибуток господарства в цілому, так як час використовується не ефективно, а рішення приймаються з запізненням. На жаль, ми маємо тенденцію постійного зростання цін на ПММ, ЗЗР, добрива і т.д., яка буде зберігатися і в майбутньому. Все це є основними статтями витрат сільгосппідприємств, тому потрібно бути впевненим, що всі ці ресурси будуть використані за призначенням. Існує проблема крадіжок палива, ліві рейси, нецільове використання техніки, неякісна обробка полів, повторні проїзди, крадіжки врожаю і т.д. Все це приносить колосальні збитки сільгоспвиробникам.

Решение (Продукт или Услуга)

IoT платформа допомагає ефективно займатися бізнесом в сфері сільського господарства. Знаходимо додаткові можливості для оптимізації витрат і економії. Проект дозволяє автоматизувати виробничі процеси в сільському господарстві, максимально виключає людський фактор, допомагає виявляти факти крадіжок ПММ, готової продукції, ЗЗР і т.д. Система дозволяє в онлайні контролювати виконання технологічних операцій і фіксує можливі відхилення під час польових робіт. Метеостанції, супутникові знімки(NDVI), інтеграція з БПЛА дозволяють агроному приймати вчасно ефективні рішення. Автоматична фіксація польових робіт, витрати палива, розрахунок обробленої площі, ідентифікація механізатора, дозволяють автоматично формувати шляховий лист без виїздів в поле обліковців або агрономов. IoT платформа в режимі онлайн обробляє дані, які передаються за допомогою GSM зв'язку від безлічі сенсорів, які використовуються в сільгосппідприємствах, полях, сільгосптехніки . Користувач в єдиному вході бачить всі виробничі процеси підприємства і може вчасно і ефективно приймати важливі рішення.

Конкуренты

Сервіси GPS моніторингу транспорту.
Сервіси супутникового моніторингу полів.
Системи управління земельним банком.

Преимущества или дифференциаторы

Сервіси GPS моніторингу, не оптимізовані під сільське господарство, вирішують малу частку виробничих процесів в аграрному бізнесі. Ми пропонуємо комплексе рішення, яке дозволяє максимально автоматизувати всі виробничі процеси на підприємствах, які займаються сільськогосподарською діяльністю. Платформа включає в себе GPS моніторинг транспорту, супутниковий моніторинг полів, управління земельним банком, метеостанції, інтеграція з ваговими і багато іншого.

Финансы

Абонентська плата за користування платформою. Вартість залежить від земельного банку клієнта, або від кількості підключених об’єктів (техніки) клієнта. Продаж обладнання і оплата за встановлення обладнання. Додаткові опції, рішення, які з’являються при подальшій співпраці.

Целевое назначение инвестиций

Необхідна підтримка для масштабування проекту, максимально швидке входження в ринок. Реалізація додаткових ідей, рішень в рамках проекту. Маркетинг. Цікаві зв’язки з великими гравцями в сфері сільхозвиробницства для презентацій продукту і можливої подальшої співпраці.

Предложение инвестору

10%
5,00
1
2
3
4
5
2 оценки
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility5757
star2
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Фотографии
Видео о продукте
Презентация