Виробництво живого пива, якісної солодкої та мінеральної води, квасу, виробництво та продаж солоду
Поточний стан
Завод заснований в 1886 році німецькими пивоварами
Тип майна
Інше
Майно і активи
Територія заводу займає площу в 4,9221га., під будівлями площа – 0,6144га. Загальна площа цехів – 6089,7 кв.м
Є вільні приміщення, що дають можливість організувати допоміжне виробництво з метою використання відходів виробництва – вирощування свиней до 350голів/рік, птиця до 4500шт/рік, а також вирощування грибів.
На території заводу розміщено два ставки для розведення риби. Висаджено 0,5га яблуневого саду, вік дерев 5 років. Є місце для посадки малини – 0,5га, або інших культур. Побудована теплиця, можливо перекриття склом та вирощування овочів.
Організаційна форма
ПрАТ
Рішення (Продукт або Послуга)
Потужність по виробничим цехам:
1. Парова котельня повністю задовольняє існуючу потужність. При виробництві пастеризованого пива в повному об’ємі, є необхідність збільшити її на 50%. Необхідно встановити додатковий паровий котел поблизу цеху розливу пива, на твердому паливі (дрова, вугілля ітп), потужністю 1.0 т. пару на рік.
2. Варниця - потужність складає 1.5 т. насипу, це дасть змогу збільшити виготовлення пива до 1 000 000 дал/рік.
3. Бродильне відділення – потужність 500 000 дал пива на рік.
4. Лагерне відділення – 500 000 дал пива на рік.
5. Фільтраційне відділення – 50гкл/ год. До кізельгурового фільтру необхідно встановити картриджний обежплоджуючий фільтр
6. Цех розливу – встановлено німецьку лінію розливу потужністю 6000 пляшок по 0,5л на годину, є необхідність доукомплектувати ополіскувачем нових пляшок. Встановлено розлив пива в ПЕТ пляшку потужністю 200л/год. Апарат по миттю та заповненню кег потужністю 30кег/год. Пастеризатор в потоці чеського виробництва потужністю 3000л/год. Існує необхідність доукомплектувати додаткову фільтрацію та водо підготовку, систему автоматичного миття, та систему механізованої загрузки великого автотранспорту.
7. Солодовий цех – збільшення потужності можливе на 50% у разі автоматизації 2-х ярусної сушки.
8. Холодильно-компресорний цех – повністю забезпечує наявну потужність і у разі збільшення, особлива у літній період потрібно встановити додаткове обладнання.
9. Три зерносклади – вміщують до 2000т ячменю, солодовий склад - до 500т солоду. Є необхідність провести ремонтні роботи по покрівлі одного зерноскладу.
Свердловина (джерельна вода) - 2 каптажних колодці по 10куб/час, сумарно 20кубів/час. Вода природня-столова, із дозволами на розлив.