Фото - Пташата
41738

Пташата

HUB для мам

Украина, город Киев
Отрасль: Услуги, сервис
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 28.09.2019
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Створення простору, в якому батьки з маленькими дітьми зможуть приділити час собі або роботі, не відволікаючись на домашні справи та дітей.

Текущее состояние

Проект знаходиться на стадії ідеї і має готовий бізнес-план

Проблема или Возможность

Наразі державою робляться тільки перші кроки зі створення умов для сімей з маленькими дітьми, які б надавали можливість обом батькам працювати одночасно, незважаючи на появу дітей. Прикладом цього є запуск урядової програми “Муніципальна няня”, яка надає сім’ям з дітьми до 3х років компенсацію няні. Але в умовах реальної ринкової зарплатні, цієї компенсації не вистачить на покриття зарплати няні. Тому виникла ідея створити простір, де буде знаходитись декілька дітей під наглядом одного вихователя.
Наймати окрему няню часто є не вигідним, а заклади дошкільної освіти здебільшого приймають дітей від двох років. Завдяки цьому проекту частково буде вирішена проблема дискримінації жінок, що знаходяться у відпустці по догляду за дитиною до трьох років, спонукати жінок не відмовлятися від кар’ єрних амбіцій, займатись частковою зайнятістю або самозайнятістю, що сприятиме економічному зростанню родини, фінансовій безпеці сім'ї і спонукатиме поверненню на ринок праці.

Решение (Продукт или Услуга)

Головна ідея полягає в тому, щоб дати можливість батькам в будь-який момент залишити дитину і попрацювати. При цьому дитина буде під наглядом кваліфікованих працівників, які зможуть як просто наглянути за дитиною, так і провести з нею заняття.
Відкриття HUBу для мам сприятиме вирішенню проблеми слабкої соціальної захищенності сім'ї, зокрема матерів, у питаннях економічної незалежності, саморозвитку та інших аспектах. Можливість реалізувати свій потенціал поза домом і сім’єю.

Конкуренты

Конкурентами можуть бути коворкінги "Зеленка" і iQhub Family Club. Але вони знаходяться на правому березі і не задовольняють потреби лівого берега

Преимущества или дифференциаторы

Перевагою є наявність няні не в певні години, як у конкурентів, а у всі години роботи HUBy

Финансы

Разове відвідування
100 грн/год
Друга година
80 грн/год
Третя-четверта
60 грн/год
Абонемент на день
260 грн/день
Абонемент на місяць
4500 грн/міс

Бизнес-модель

Створення доступу до послуг для батьків з дітьми 0+

Целевое назначение инвестиций


Витрати на оренду
80 000 грн (перший і останній місяць)
Обладнання і інвентар
67380 (іграшки і матеріали для розвитку)
127505 (устаткування приміщення)
Реклама, організаційні витрати
5000
Ремонт
200000

Команда или Руководство

Риски

Головним ризиком є травмування. Тому всі небезпечні кути і підлога будуть обладнані м’яким покриттям, аптечка знаходитись у доступному місці, а з вихователями будуть систематично проводитися тренінги із організації безпечного перебування дітей в дитячій кімнаті та надання першої невідкладної допомоги.
Ринковий ризик (поява конкурентів) - постійний аналіз та покращення якості послуг, рекламна кампанія, маркетингова стратегія, оновлення та збільшення послуг забезпечать постійне зростання попиту на послуги.
Матеріальні втрати (пожежа, крадіжка, затоплення) - в приміщенні будуть встановлені вогнегасники та охоронна сигналізація, з персоналом проведений інструктаж.
Матеріальні втрати (поломки, псування обладнання) - витрати на ремонт і оновлення обладнання враховано в амортизаційних відрахуваннях.
Ризики втрати часу (відсутність необхідної кількості дітей, поломка обладнання) - реклама, встановлений графік роботи, контроль якості ігрового обладнання.
Сезонність - у теплу пору року, кількість відвідувачів буде зменшуватись, тому будуть використані додаткові послуги, такі як літній табір, екскурсії та заохочувальні заходи: охолоджуюча рамка біля клубу, охолоджуючі напої
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility475
star1
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация