Фото - Створення емоційної атмосфери сервісу.
39734

Створення емоційної атмосфери сервісу.

Україна, Чернівецька область
Галузь: Громадське харчування, Розвага
Стадія проекту: Готовий прототип або продукт

Дата останньої зміни: 04.07.2019
Min інвестиція
$  10.000
Всього необхідно
$ 30.000
Рейтинг
equalizer 88 з 1000
help
Розраховується за оцінками та згідно із заповненістю Анкети проекту (докладніше про рейтинги )
Моя оцінка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Середня оцінка:

Ідея

Бізнес-проект передбачає створення джаз-бару в м. Чернівці за розробленим дизайн проектом. В поточний момент можна виділити декілька переваг, які допоможуть якомога скоріше вивести заклад на максимальну прибутковість та здобути статус інноваційного бару в місті:
- новизна концепції, яка ще не була реалізована в м. Чернівці;
- значний досвід власників в сфері обслуговування та особливо в сфері продажу;
- сформоване бачення і розуміння в реалізації створення тематичного закладу;

Поточний стан

- значний досвід власників в сфері обслуговування та особливо в сфері продажу;
- сформоване бачення і розуміння в реалізації створення тематичного закладу;
- підготовлені та налаштовані шляхи вирішення питань пов’язаних з оформленням всіх документів, процесу ремонту, та вибору постачальників для подальшої роботи
Важливою перевагою нашого проекту є наявність обраного приміщення, яке
розташоване в самому центрі міста на площі Філармонії. Оренда даної локації уже
оформлена, що позбавить команду організаторів проблеми пошуку підходящого місця для реалізації бізнес-ідеї.

Ринок

В останні роки ринок сфери громадського харчування Чернівців переживає не найкращі часи. Криза платоспроможності населення накладає серйозне обмеження на попит, що змушувало багатьох підприємців закривати свій бізнес. Якщо в Чернівцях ще в 2012р. діяло близько 260 закладів, то до 2016 р. даний показник скоротився до 184. Згодом - у міру виходу України з кризи і стабілізації курсу національної валюти - кількість підприємств почала
зростати і в 2018 р. склала близько 195 одиниць.
Що стосується обсягів виручки підприємств громадського харчування м. Чернівці, то за підсумками 2018р. вони склали 7,3 млн. доларів, тоді як в 2012р. дохід становив 9,5 млн. доларів (див. наступну таблицю і рисунки).

Проблема або Можливість

Із 30 тис. доларів запланованого кредиту 59% (або 18 тис. доларів) буде направлено на фінансування капітальних витрат, тоді як решта (41% або 12 тис. доларів) будуть витрачені на фінансування оборотних засобів бару та покриття касових розривів в перший рік роботи.

Рішення (Продукт або Послуга)

Проект є вигідним для вкладення коштів, про що свідчать базові
показники фінансово-економічної ефективності.
Накопичений чистий прибуток підприємства за 7 років становить близько 360 тис.
$, а чиста приведена вартість – 260 тис. $ при індексі прибутковості 1,42.
Запас міцності проекту є суттєвим і негативне відхилення від запланованих
обсягів продажів навіть на 60% дозволить проекту залишатися прибутковим і
генерувати достатні обсяги грошових потоків для виплати кредиту

Конкуренти

Рівень появи на ринку нових конкурентів – барів подібної концепції - середній.

Переваги або дифференциатори

Проект є вигідним для вкладення коштів, про що свідчать базові
показники фінансово-економічної ефективності.
Накопичений чистий прибуток підприємства за 7 років становить близько 360 тис.
$, а чиста приведена вартість – 260 тис. $ при індексі прибутковості 1,42.
Запас міцності проекту є суттєвим і негативне відхилення від запланованих
обсягів продажів навіть на 60% дозволить проекту залишатися прибутковим і
генерувати достатні обсяги грошових потоків для виплати кредиту

Фінанси

Організатори проекту планують залучити 30 тис. доларів кредиту під 10% річних. Кредит буде отримано на 2 роки з двомісячною відстрочкою погашення тіла та відсотків.

Планові параметри отримання кредиту

Відсоткова ставка, % річних 10%

Термін кредитування, років 2

Відстрочка погашення кредиту, місяців 2

Термін погашення тіла кредиту та виплати процентів, місяців 22

Сума кредиту, $ 30 000

Заплановане повне погашення кредиту – кінець другого року реалізації
проекту.

Бізнес-модель

Планується, що завантаженість бару буде збільшуватись поступово. Так, в перший місяць його роботи завантаженість складе 10%, поступово збільшуючись до 50% на
початок третього року реалізації проекту. Таким чином, в перший місяць роботи бару кількість відвідувачів (чеків) складе близько 280, а на кінець року – 2500. Таким чином, на кінець року середня кількість відвідувачів (чеків) в день складатиме 90. Враховуючи % купівлі тієї чи іншої продукції відвідувачами, було розраховано обсяги продажу продукції в натуральному вираженні.

Цільове призначення інвестицій

Введення в експлуатацію бару «All Mine» вимагає здійснення ряду інвестиційних
вливань. Сумарний обсяг капітальних інвестицій передбачений на рівні 18 тис. доларів, з яких близько 6 тис. доларів буде витрачено в перший місяць реалізації проекту, а інші 12 тис. доларів – в другий. Основними статтями інвестиційних витрат стануть ремонт приміщення та закупівля обладнання для бару. Загальні витрати по цим двом статтям складуть 11 тис. доларів.

Пропозиція інвестору

Організатори проекту планують залучити 30 тис. доларів кредиту під 10% річних. Кредит буде отримано на 2 роки з двомісячною відстрочкою погашення тіла та відсотків.

Планові параметри отримання кредиту

Відсоткова ставка, % річних 10%

Термін кредитування, років 2
Відстрочка погашення кредиту, місяців 2

Термін погашення тіла кредиту та виплати процентів, місяців 22

Сума кредиту, $ 30 000

Заплановане повне погашення кредиту – кінець другого року реалізації
проекту.

Ризики

Накопичений валовий дохід почне перевищувати накопичені валові витрати з четвертого кварталу першого року реалізації інвестиційного проекту.

Запас міцності проекту є суттєвим і негативне відхилення від запланованих
обсягів продажів навіть на 60% дозволить проекту залишатися прибутковим і
генерувати достатні обсяги грошових потоків для виплати кредиту
5,00
1
2
3
4
5
1 оцінка
Увійти на сайт/зареєструватися
arrow_back
UA
more_horiz
close
visibility23
star0
Додати в обране
Видалити з обраних
share
close
thumb_up0
Подобається
Не подобається
Ідея
Поточний стан
Ринок
Проблема або Можливість
Рішення (Продукт або Послуга)
Конкуренти
Переваги або дифференциатори
Фінанси
Інвестовано в минулих раундах, $
Бізнес-модель
Цільове призначення інвестицій
Пропозиція інвестору
Команда або Керівництво
Ментори-порадники
Лід-інвестор
Ризики
Проходження Інкубаційних/Акселераційних програм
Перемоги в Конкурсах і інші нагороди
Винахід/Патент
Відео про продукт