інноваційний підхід в ресторанному і розважальному секторі. Не просто новий концепт , а абсолютно новий погляд на ведення бізнесу в цих сферах.
Поточний стан
Проект знаходиться на єтапі відкриття. Є три локації, дві з них працюють, одна на завершальній стадії ремонту.В одному з закладів ідея вже майже готова для запуску, в тестовому режимі вже були продажі, але необхідна реклама для просування продукту, і просто донесення до людей що ми такі є. Всі деталі вже при зустрічі.
Ринок
це ресторанний і розважальний сектор, з досить великою маржинальністю, але і з немалою кількістю конкурентів. Але наша втілена ідея ярко виділить нас поміж всіх інших закладів і фірм розважального характеру. На даний мометн ми такі будем одні. Ми впевнені ,що в майбутньому багато хто захоче нас скопіювати, але там буде дуже важливим питанням, хто перший це в СВІТІ зробив .
Проблема або Можливість
Проблем немає, є задачі. Одна з головних доробити нашу ідею, щоб вона була закінчена, і не виклакила в потенційних гостей ( клієнтів) непотрібних питань.Наступна задача це реклама і маркетинг.
Рішення (Продукт або Послуга)
закінчити ремонт в основному нашому приміщенні,площею більше 600 м.кв., доробити все необхідне до ідеї в перших двох закладах.
Запустити рекламу в інтернеті, провести багато придуманих нами маркетингових кроків, для виведення нас на ринок.
Конкуренти
в ресторанному і розважальному бізнесі велика конкуренція.
Але наша модель бізнесу буде ноу хау. Такого ще ніхто не робитьа це дуже гарно нас відокремить від конккурентів на ринку.
Переваги або дифференциатори
інноваційний підхід. Аналогів нам нема.
Фінанси
Необхідна сумма інвестицій 50000 дол.США.
Ми можемо прогарантувати повернення коштів від 10 до 20 місяців.
Запланований дохід приблизно 50-70 тис.дол в місяць, через півтора ,два роки з моменту запуску проекту.
Бізнес-модель
Всі ці деталі ми б хотіли обговорювати при зустрічі.
Цільове призначення інвестицій
на дороблення продукту( ремонт в приміщенні, докупка необхідного обладнання, навчання команди в самих закладах)
реклама
маркетинг
Пропозиція інвестору
В залежності від суми інвестиці ми готові надати від 10 до 50 % від нашого бізнесу.
Ризики такі самі як і в більшості закладів . Але в нас є бачення як їх мінімізувати. Плюс ми робили опитування досить великої кількості людей про наше бачення і ідею, абсолютно всі відгуки були позитивними.
Проходження Інкубаційних/Акселераційних програм
Я особисто був на багатьох бізнес тренінгах.
І вже досить довгий час вивчаю і ресторанний бізнес і просто бізнес як таовий.