Falling Walls Lab Kyiv 2017

Falling Walls Lab Kyiv 2017

Дата: 30.09.2017  | 10:00
Место проведения: Киев, Olympic NSC

Запрошуємо до участі на Falling Walls Lab Kyiv 2017: міжнародному конкурсі проривних ідей

Маєте ідею чи рішення, яке здатне вирішити проблеми людства? Подавайте заявку на участь у одній з наймасштабніших наукових конференцій Falling Walls Lab Kyiv та отримайте можливість презентувати ідею перед міжнародною науковою спільнотою у Берліні.  

Falling Walls Lab Kyiv – це регіональна наукова конференція, яка відбувається в рамках Falling Walls Conference, заснованої у Берліні, Німеччина. Головна мета події – сприяти розвитку наукових і підприємницьких інновацій та стимулювати обмін досвідом між науковцями та професіоналами різних сфер діяльності.

Локальні події відбуваються у понад 50-ти країнах світу і слугують відбірковими турами, в яких беруть участь новатори в галузі програмування, мистецтва, дизайну та інших прикладних та гуманітарних спеціальностей. Вони представляють свої ідеї, дослідницькі проекти, бізнес-моделі чи соціальні ініціативи, що є оригінальними й інноваційними, покликані вирішувати проблеми сучасного світу. Це може бути як реалізована ідея, так і проект, який існує лише на папері, однак має переконливу доказову концепцію.

Щоб стати учасником конференції, необхідно подати заявку до 10 вересня  2017 року. Переможець Falling Walls Lab Kyiv вирушить представляти свій проект на фінальній конференції у Берліні, яка щороку збирає 100 учасників з 50 країн світу.  

Регламент конференції: три хвилини на доповідь і три слайди презентації. Це спростовує міф про те, що складне неможливо пояснити швидко і доступно.

Кого ми шукаємо:

  • молодих геніїв, винахідників, новаторів;

  • кандидат має бути носієм та генератором ідеї;

  • рівень володіння англійською мовою на рівні не нижче upper-intermediate (конференції проводяться винятково англійською мовою);

  • кандидат повинен мати ідею, діючий прототип, бізнес-модель або результат науково-дослідницької роботи стосовно теми доповіді.

Подавати заявки можуть студенти, випускники університету зі ступенем бакалавра, здобутим не більше, ніж 10 років тому або зі ступенем магістра, здобутим  не більше, ніж 7 років тому; учасники з докторським ступенем, здобутим  не більше, ніж 5 років тому; наукові співробітники з докторським ступенем;

Поділися своєю інноваційною ідеєю на Falling Walls Lab Kyiv 2017 і, можливо, саме ти вирушиш у Берлін на фінал конкурсу!

Falling Walls Lab Kyiv організований Klitschko Foundation за підтримки партнерів: SoftServe, EPAM, Bayer, SeedStars.

Участь у проекті Falling Walls Lab є безкоштовною!

Про Falling Walls Conference

Глобальна наукова конференція Falling Walls Conference була заснована 9 листопада 2009 року з нагоди 20-річчя падіння Берлінської стіни провідними вченими Європи за підтримки уряду Німеччини у Берліні. Гасло конференції: «Які стіни впадуть наступними?». «Стінами» було названо виклики та проблеми, що стоять перед людством.

Конференція Falling Walls відбувається восени кожного року у Берліні. Їй передують регіональні конференції, так звані Falling Walls Lab, в різних містах світу. Вони відіграють роль відбіркових турів, де студенти, аспіранти, кандидати наук, підприємці, молоді політики, новатори в галузі мистецтва, дизайну, програмування та інших прикладних спеціальностях, можуть представити свої ідеї, викласти наукові концепції або запропонувати новаторські методи вирішення різних проблем.

Дата публикации: 03.09.2017

Комментарии:

Необходимо авторизоваться

5,00
1
2
3
4
5
3 оценки
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
visibility925
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится