3790

Виробництво збірних систем утеплення архітектурних споруд

Украина, Волынская область
Отрасль: Производство
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 29.05.2017
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея


Виробництво та планова реалізація збірних систем утеплення архітектурних споруд (створення виробництва та розвиток бренду)

Текущее состояние

Розроблена бізнес-модель виробництва та реалізації а також створено прототипи продукції що є перевіреною лабораторними дослідженнями акредитованим органом (100% відповідність нормам ГОСТ та ДСТУ в Україні)

Рынок

Ємність ринку утеплення складає близько 1 млд. грн. в рік на території України (дані лише багатоквартиних об'єктів) Середньорічний ріст галузі в межах (+ 7) - (+12%) в рік.

Проблема или Возможность

технологічна недосконалість існуючих систем утеплення та довготривалість виконання є основними недоліками галузі. Властивості термопанелей дають можливість вирішити питання енергозбереження житла з максимальними показниками економії енергії швидко якісно та доступно широкому колу клієнтів.

Решение (Продукт или Услуга)

Збірні системи утеплення фасадів будівель на основі Термопанелей та Фасадного декору власного виробництва.

Конкуренты

Доля прямих конкурентів менше 0,5 % . Модель виробу та технологія запатентована. Основні конкуренти не володіють власними системами або технологіями утеплення фасадів а в основній більшості перейняли системи та технології із інших країн. НАШ Продукт володіє вагомими перевагами що робить його унікальним з точки зору тухнологічних особливостей та економічноЇ доцільності.

Преимущества или дифференциаторы

- Замкненість контуру утеплення та ліквідація містків тепла, що забезпечується неперевершеною та запатентованою формою виробу, чим не володіють жодні інші системи та матеріали з утеплення фасадів будівель на сьогоднішній день.
- Швидкість виконання утеплення фасадів, до 10 разів швидше аналогів.
- Якість забезпечується з використанням всіх необхідних комплектуючих засобів з дотриманням норм ДСТУ та стандартів ДБН. Контроль якості на всіх рівнях виробництва та експлуатації.
- Широка та ексклюзивна палітра з вибору зовнішнього вигляду архітектурних споруд. Також невичерпаність з вибору елементів декорування.
- Стійкість зовнішнього покриття до впливів ультрафіолетового випромінювання, що забезпечує збереження яскравості відтінку кольорів фасаду ( понад 20 років).
- Ефективність. Володіє найменшим коефіцієнтом теплопередачі.

Финансы

Інвестиції потрібні для сворення виробництва, закупівлю товаросировинної бази, а також діяльності офісу та маркетингу. Загальна сума прибутку за період 12 місяців 1 905 000 грн (ПЕРІОД ОКУПНОСТІ 8-10 МІСЯЦІВ) Ріввень зростання фінансових показників щорічно (за мінімальними темпами росту) + 60%\ рік.

Предложение инвестору

60 % - інвестору

Команда или Руководство

Риски

Бізнес модель була рорзроблена та визначалась з урахуванням найменших коефіцієнтів дії маркетингу та однотипності замовлень із середніми рівнями доходів задля мінімізації будь-яких ризиків окрім Форс-мажорних (обвал ринку нерухомості, катаклізми, масові спади фінансових ринків, ...)
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1465
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация