9004
?

Побутова електростанція

Украина
Отрасль: Энергетика
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 11.12.2018
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Вартість електроенергії для населення зростатиме й надалі. Забеспечити кожну домівку незалежним джерелом електроенергії можливо на основі термоелектричних та термомеханічних приладів

Текущее состояние

В наявності підтверджені віпробуваннями прототипи, закордонні ОЕМ та вітчизняні виробники компонентів, програма розвитку проекта на 5 років, закордонні та вітчизняні виробники котлів в якості потенційних партнерів.

Рынок

Ємність потенційного ринку складає декілька десятків тисяч існуючих та встановлюємих котлових систем в Україні та понад 300 000 працюючих твердопаливних котлів в Туреччині

Проблема или Возможность

Незалежне джерело дешевої електричної та теплової енергії для кожної родини можливо реалізувати на базі пристроів,які перетворюють теплову енергію спалення деревини, вугілля,або будь-якого іншого виду твердого палива в механічну, а надалі з допомогою генератора, в електричну енергію.Електрична потужність систем від 150 до 1500 Вт.

Джерело теплової енергії - побутові твердопаливні котли, сонячні концентратори, камери піролізної газифікації твердого палива.
Існує багато експерементальних прототипів та декілька дуже дорогих серійних систем закордонного виробництва. Проект полягає в створенні серійних моделей для украінського та турецького ринку за доступною ціною.

Решение (Продукт или Услуга)

Побутова єлектростанція на базі двигуна зовнішнього нагріву, працюючого з твердопаливним котлом, сонячним концентратором або камерою піролізної газифікації. Зкомпановано в систему з електрогенератором та аккумуляторнім накопичувачем. Працює автоматично в якості основної або аварійної системи електропосточання домівки. Забезпечує автономність житла від зовнішніх мереж енергопостачання. Вартість генеруємої електроенергії набагато нижче існуючих тарифів (а в разі сонячного концентратора добігає нуля)

Конкуренты

Одиничні компанії в Європі з малосерійним або поштучним виробництвом за надмірною ціною.

Преимущества или дифференциаторы

Власні розробки оптимізованого дизайну (основа - проект з Німеччини), комплексний підхід к вибору компонентів системі, попередня домовленність з професійними ОЕМ виробниками компонентів в Туречині на виробництво за привабливими цінами, очікування продукту багатосерійними виробниками твердопаливних котлів в Украіні та Туреччині.

Финансы

Доведення випробуванних прототипів до серійного виробництва, промушн-програми та налаштування продажів в Україні та Туреччині.

Команда или Руководство

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1634
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация