8129

Виготовлення промислових шредерів,а также ліній по утилізації твердих побутових відходів

Украина, Ивано-Франковская область
Отрасль: Машиностроение
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 30.05.2017
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
Также этот проект:
- ищет займ
 

Идея


Виготовлення промислових шредерів,а также ліній по утилізації твердих побутових відходів,розробки і виготовлення будівельних машин під заказ.

Текущее состояние

Це на стадії бізнес проекту.На даний момент я знахожуся в Австрії для вивчення цього питання.

Рынок

Для європи ці машини вже давно виготовляються,а що до України то на даний момент там немає конкуренції,хоча є фірми які починають проацювати з шредерами,але я не можу знайти ні однієї фірми яка би виготовляла лінії по утилізації мусора,чи українського виробника в будівельних машинах,отже є великий шанс ,що це потрібно на даний етап перш за все українським людям ,фірмам ,по українським цінам.Звичайно можна ці всі товари придбати в європі чи китаю,але в європі ціна велика,а в китаї якість недостатня.А также можна співпрацювати з європейськими фірмами для забезпечення їхніх товарів запасними запчастями виготовлені в україні.

Проблема или Возможность

Як я вже згадував,що ціна на виробництво яке буде виготовлятися в Україні з українського матеріалу буде приваблива ,перш за все дла українських ринків,а також для розвязання проблем, де можна купити ,ту чи іншу машину чи лінію.А також українські ціни будуть вабити і європейців,але для цього треба ,щоб продукція відповідала їхнім стандартам і їхній якості,над чим я буду і працювати.
В Україні дуже приваблюючий ринок тим ,що виробництва таких машин дуже в упадку,і тому зайняти цю нішу і розвиватися в цьому напрямку є сенс і велика перспектива.Я знаю ,що на даний час в Україні війна,і все погано виглядає на перший погляд,але коли все мене,то Український ринок виглядає дуже привабливий.По-перше,там роботящі люди.По-друге я маю іхотіння і бажання надати українським людям роботу.

Решение (Продукт или Услуга)

Це будуть 3-5 тонні шредери які будуть використовуватися у мусоропереробних лініях,а також у лісному хозяйстві,для переробки деревини,гірничному -для виготовленна різної фракції щебню,чи іншого перемеленого каміння.А також для тонкого металу,таких як металічні банки і бочки.
На даний момент перероблюючих заводів чи комбінатів з ТПВ немає в принципі,а по за кону вони повинні бути і відповідати світовим стандартам,іменно для цих заводів будемо розробляти лінії утилізації у вигляді піролізних печей з добувонням альтернативного газу для забезпечення заводу чи фабрики або лінії для переробки різних вторинних матеріалів.
А також будемо працювати під заказ для різних напрямків,таких як будівельні,машини,асвальтоукладчики,аграрні пристрої.

Конкуренты

Конкурентів практично немає,так як мало інформації в дійсності по виготовленню таких машин в Україні ,а особливо з українського матеріалу.Звичайно в Українському ринку є всі ці машини,завезені з європи,але як я вже згадував,ціна дорога,обслуговування дороге,доставка сюди дорога,обучення робітників на цих машинах також дороге,і тому все таки українського виробника буде ціна в рази нища ніж у європейського,цим і буде приваблювати європейського покупця

Преимущества или дифференциаторы

Парша привілегія це те ,що всі матеріали для цих машин будуть закуплятися виключно в Україні,а це понизить собі вартість виробництва.
Для відмінності від уже існуючих машин ,буде набрано інженерський склад ,який і буде розробляти нові технології і нові машини для того чи іншого виду господарювання.

Финансы

Для закупки матеріалів
1т метала в середньому 12000 грн
На 5т машину 60 000 грн
Електромотор 5000грн
Фарба 3000
Електрика для споживання 13700грн
93700
Це потрібно для виготовлення однієї машини.В місяць можно виготовити до 4 машин.
Для зарплати з врахуванням податків і відрахувань в різні фонди потрібно 228050 грн.
В кінечному результаті машина таких габаритів вийде на ринок з ціною 150712.5 а це є 5581долар,в середньому в європі такі машини коштують від 10000 євро і вище.
А також потрібні фінанси для купівлі устаткування.Для Устаткування потрібно 600000грн.

Команда или Руководство

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility2733
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация