Фото - АлкоСток
28187

АлкоСток

"АлкоСток" - перший алкогольний секонд хенд

Украина, город Киев
Отрасль: Общественное питание, Торговля
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 25.04.2018
На страницу владельца
2
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Вам дарували непотрібні подарунки? А ви знаєте - скільки в світі різних бізнесів процвітають саме на утилізації небажаних і непотрібних презентів? До того ж за статистикою кожен десятий подарунок в Україні має міцність в 40 градусів, а також всі ці культові «хабарі» із цекерок і міцного напою, в результаті чого вдома у багатьох українців формуються значні запаси алкоголю, які їм зовсім не потрібні.
Саме тому ідеєю даного бізнес проекту є створення магазину, який буде функціонувати за принципом усім відомих "секонд хендів", тільки заміть одягу товаром номер 1 має стати алкоголь.

Текущее состояние

На даний момент є розроблений бізнес проект, продумані всі деталі, але проблемою стала саме матеріальна частина реалізації ідеї, у зв'язку з відсутністю необхідної суми коштів. Тому весь процес на цьому і зупинився, доки не буде вирішено це питання.

Рынок

Даний бізнес проект орієнтований на всі прошарки населення, які вживають спиртні напої та не хочуть переплачувати за них. Проте основними споживачами мають стати студенти, та покупці зі слабким матеріальним становищем. А сьогодні це, як мінімум, кожен четвертий українець.

Проблема или Возможность

Проблема: відсутність фінансування.
Можливість: даний проект не має аналогів, тому є вкрай перспективним, особливо враховуючи той факт, що попит на алкоголь спостерігається завжди, в часності на дешевий.

Решение (Продукт или Услуга)

Ми будемо реалізовувати продукцію за цінами значно нижчими від ринкових, чим гарантовано привернемо увагу споживачів. Першокласна продукція за 75-80 % від її ринкової вартості - дуже приваблива пропозиція. А також це дасть нам змогу не хвилюватися про великі алкосупермаркети, оскільки державний акциз просто не дасть їм змоги опустити ціни до такого ж рівня.

Конкуренты

Відсутність будь-якої конкуренції, дана ніша є абсолютно вільною.

Преимущества или дифференциаторы

Перевагою є те, що ми станемо першими, хто відкриє бізнес такого формату, і весь ринок належатиме тільки нам. А також величезною перевагою перед іншими проектами є те, що пипит на наш товар ніколи не зникне.

Финансы

З фінансової точки зору даний проект є абсолютно рентабельним. Виходячи із того, що закупка буде здійснюватися на рівні 25-30% від ринкової ціни продукції, а її подальша реалізація на рівні 75-80%, методом простої математики ми отримуємо прибуток у вигляді 300%. Так як на закупівлю першої партії ми збираємося витратити 2500$, то після її реалізації ми отримаємо 7500$. Таким чином реалізувавши першу партію ми повернемо всі інвестиції та отримаємо прибуток у розмірі 1500$.

Бизнес-модель

Бізнес модель є дуже простою ми маємо прорекламувати свою діяльність із проведення закупівлі алкоголю. Закупити його та продати за цінами значно вищими від цін закупки. Ця різниця і складе наш прибуток.

Целевое назначение инвестиций

Використання інвестицій:
- 500$ ліцензія
- 1000$ оренда приміщення
- 1500$ оформлення приміщення
- 2500$ для закупівлі продукції
- 500$ реклама закупівлі та маркетинг

Предложение инвестору

Пропоную інвестору долю(65%) в стрюваному проекті у співвідношенні 65/35, прибутки будемо ділити за цією ж пропорцією. Всі адміністративні функції з реалізації даного проекту я візьму на себе. Інвестор може брати участь на всіх етапах створення бізнесу, або ж взагалі тільки надати кошти та отримувати прибуток. В такому випадку обіцяю звітувати про використання коштів на кожному наступному етапі розвитку бізнесу.
Брати участь чи ні в реалізації проекту - це Ваш вибір!

Команда или Руководство

Риски

Присутні тільки на стадії закупівлі товару, проте правильна маркетингова та рекламна політика дозволить їх повністю мінімізувати.

Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ

Власна ідея

Победы в Конкурсах и другие награды

Відсутні
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1486
star2
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up1
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация