Фото - AeroData
24997

AeroData

AeroData

Украина, город Киев
Отрасль: Дроны
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 09.01.2018
На страницу владельца
1
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Місією AeroData є створення доступного інструментарію збору та обробки даних у сфері інспектування промислових об’єктів за рахунок здешевлення та розширення функціоналу сучасних безпілотних літальних апаратів.

Текущее состояние

Розроблено ідею. Проведено аналіз ринку та попередній аналіз попиту. Доведено можливість модернізації та здешевлення інструментарію та розроблено відповідні концепти. Оптимальною точкою входу для проекту обраний енергоаудит за допомогою БПЛА. Відповідно до цього був розроблений спеціальний інструмент – доступне рішення для термальних інспекцій за допомогою БПЛА.

Проблема или Возможность

В Україні на кінець 2016 року офіційно зареєстровано 62500 промислових та 13000 комунальних підприємств, проте лише 3% з них доступні інструменти для проведення аероінспекцій за рахунок малої обізнаності ринку в таких послугах та їх високої вартості. Інструментів для здійснення віддаленого екологічного моніторингу на ринку не існує взагалі.

Решение (Продукт или Услуга)

Ми пропонуємо здешевити інспекційні БПЛА та розширити їх функціонал за допомогою встановлення додаткових датчиків для іспектування та екологічного моніторингу. Це дасть змогу використовувати такий інструмент підприємствам малого та середнього розміру, житловим масивам та приватному сектору, що збільшить ринок аероінспекцій в Україні мінімум в тричі.

Конкуренты

На ринку України компанії, що мають сучасні БПЛА мають профіль в сільському господарстві, геодезії та аерозйомці. В сфері ж інспектування вони використовують БПЛА для розширення можливостей інспекторів або для збору даних лише в конкретному напрямку. Профільної ж аероінспекційної компанії не існує.

Преимущества или дифференциаторы

Ключові фактори успіху:
- Доступність послуги за рахунок зниження вартості інструментів;
- Комплексність послуги;
- Швидкість проведення інспекцій.

Целевое назначение инвестиций

Ми шукаємо перші, ангельські інвестиції на 6 місяців. За цей період планується сформувати бренд, підтвердити\спростувати сформовані гіпотези щодо ринку та клієнтів шляхом продажу послуг реальним клієнтам та обрати найбільш вигідний сегмент ринку та канал продажів для майбутнього росту, а також розробити MVP дрону з розширеним функціоналом.

Предложение инвестору

Пропоную визначити частку на переговорах, за рахунок проведення оцінки стартапу разом з інвестором та порівняння отриманих результатів з попередніми оцінками.

Команда или Руководство

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1093
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация