Фото - VerdeVita
play_arrow
Смотреть
22955

VerdeVita

Вирощування зелені методом гідропоніки

Украина, Львовская область
Отрасль: Общественное питание, Пищевая промышленность, Производство, Сельское хозяйство
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 18.12.2017
На страницу владельца
5
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Вирощувати різну зелень: салати, кріп, петрушку, рукколу , методом гідропоніки, тобто на воді в якій є мікро і макро елементи, можна вирощувати вертикально що дозволить використовувати площу теплиці максимально. Встановлювати сонячні батареї для автономії підприємства так як площа дозволяє.

Текущее состояние

Проект знаходиться на етапі просування, зроблений парник, який потребує певних доробок, було зібрано декілька врожаїв, продукція виростає якісною,
та конкурентно спроможною.

Рынок

Мої клієнти це споживачі які не обмежені віком та статусом, які вживають дані продукти кожен день. На цьому ринку є велика кількість потенційних клієнтів, наприклад: Заклади харчування, продуктові магазини, супермаркети, торгові ринки, та інші.

Проблема или Возможность

Вирощена таким способом продукція довше зберігається свіжою, та її можна без проблем транспортувати навіть на далекі відстані, також вміст хімічних добавок зводиться до нуля, це екологічно чистий продукт.

Решение (Продукт или Услуга)

Зелень це здоров'я , кожного дня нашому організму потрібні вітаміни, отже ми не можемо обійтись без такої важливої добавки в харчуванні, салати, рукола, кріп, петрушка, базилік , та інші пряні трави.

Конкуренты

Компанія Галіція Грінері вирощує зелень саме таким методом, копманія мала великі інвестиції тому і виробництво відповідно на висоті, все автоматизовано, знаходиться не далеко біля населеного пункту в який вона проводить збут, але орієнтовані вони на експорт за кордон в більшості.
Їхня частка на ринку на мою думку приблизно 30%

Преимущества или дифференциаторы

Перевага в асортименті та зовнішньому вигляді продукту.

Финансы

Ціна даного продукту є не фіксована, вона коливається в межах сезонів, протягом найближчих 5-ти років очікується великі продажі так як є бажання розширюватись , зробити цілий комплекс теплиць , а на даний момент попит перевищує пропозицію. При готовому проекті в сезон, дана діяльність при теперішньому співвідношенні цін на даний продукт буде приносити місячний дохід 70 000 грн.

Бизнес-модель

У світі набуває популярності вирощування різних культур методом гідропоніки, і зелень також входить у цей список, моя бізнес модель це вирощування культур зелені в басейнах які заповненні водою в якій знаходяться всі елементи необхідні для росту рослини по поверхні зафіксовані вазочки в яких знаходиться кокосовий грунт в якому росте різна зелень , вирощений салат таким методом є навіть набагато корисніший ніж той що виріс у звичному для нас грунті , так як він не піддається впливу різних грибків або шкідників які знаходяться в грунті , а тут все стерильно і екологічно безпечно.

Целевое назначение инвестиций

Інвестиції потрібні на подальший розвиток проекту, для спорудження басейнів в яких вирощуватиметься зелень, насосів, опалення теплиці, площа теплиці становить 340 метрів квадратних , налагодження виробництва, встановлення сонячних батарей .

Предложение инвестору

Пропоную зайнятись такою досить цікавою справою, яка буде приносити користь в маси, на рахунок частки озвучу при зустрічі або в процесі переговорів.

Команда или Руководство

Риски

При правильному вирощуванні і отриманні якісного продукту, з яким не буде проблем при збуті любі ризики в даній сфері мінімальні.

Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ

На жаль не приймав участі у таких програмах.

Видео о продукте

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility8874
star20
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up3
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация