Фото - Mini-golf club
22353

Mini-golf club

Створення міні-гольф клубу

Украина, Полтавская область
Отрасль: Развлечение, Туризм, спорт
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 12.10.2017
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Мета створення міні гольф-клубу в Полтаві - урізноманітнити розважальну індустрію міста та популяризувати гольф як олімпійський вид спорту преміум класу, а також як інтелектуальну гру. Унікальність проекту полягає в тому, що це перший в Полтаві міні-гольф клуб, де гра може проходити як в будівлі, так і за її межами.

Текущее состояние

Бізнес-план

Рынок

Важливо відзначити, що відкриття міні-гольф клубу в м. Полтава багато в чому орієнтоване на те, щоб надати молодим, талановитим, креативним і амбітним - студентам і випускникам місцевих ВНЗ - перше робоче місце, в тому числі і місце практики за спеціальністю: гольф-інструктора, адміністратора, бармена, аніматора.
Для відвідувачів різних вікових категорій також багато можливостей. Наприклад, діти зможуть долучитися до нового виду спорту, навчаться грати в гольф з цікавими перешкодами. Для них буде створена школа гольфістів і можливість брати індивідуальні уроки. Це гра для дуже активних і допитливих: вона допомагає розвивати моторику і мислення. Для молодих і перспективних міні-гольф клуб відкриє можливості професійної реалізації. На прикладі його розвитку можна переконатися, що відкриття свого маленького бізнесу вимагає чималих зусиль, але приносить ні з чим не порівнянні результати. Для сімей - це можливість провести активний відпочинок всім разом, оскільки міні-гольф - це командна гра, яка об'єднує. Для найменших в міні-гольф клубі буде працювати активний і уважний аніматор, який приділить увагу дитині, поки батьки грають у гольф. Двері міні-гольф клубу завжди відкриті для літніх людей, яким ця гра дасть можливість відчути себе знову молодими й бадьорими. Знайти що-небудь подібне або більш цікаве для цієї категорії населення в м. Полтава неможливо.

Проблема или Возможность

Брак коштів для запуску бізнесу

Решение (Продукт или Услуга)

1) необмежена цільова аудиторія: від дітей молодшого шкільного віку до літніх людей;
2) гра абсолютно для всіх класів суспільства;
3) бізнес для будь-якого часу року;
4) порівняно невисокі витрати при хороших перспективах отримати прибуток;
5) можливість отримати додатковий дохід (не тільки від гри на доріжках, а й від проведення турнірів і школи гольфістів);
6) робочі місця та цікаві можливості кар'єрного росту для молоді.

Конкуренты

Сьогодні гольф-клуби відкриті в Харкові, Києві, Одесі, Запоріжжі. Однак міні-гольф клубів в Україні на сьогоднішній день немає.
Полтава - це місто, площа якого становить 112,52 км2 з чисельністю населення станом на 1 січня 2017 р. 292 тис чол. Індустрія розваг в місті пропонує:
• 11 торгових центрів;
• 3 боулінг клуба;
• 1 каток;
• 5 більярдних клубів;
• 1 роллердром;
• 2 кінотеатри.
У наш час великим попитом користуються два клуби, які активно відвідує молодь: «Versal Hall» і «Villa Krokodilla». Якщо в першому клубі проходять щодня тематичні вечірки, то в іншому часто можна відвідати концерт рок груп. Інших можливостей урізноманітнити своє дозвілля, які б якісно відрізнялися від перерахованих вище, немає. Тому проект по створенню міні-гольф клубу в Полтаві - це унікальна і варта уваги пропозиція.

Преимущества или дифференциаторы

• Перший в Полтаві клуб такого роду;
• Немає обмежень для потенційних відвідувачів (у віці, вазі, попередньої підготовки та ін.);
• Гра проходить як в приміщенні, так і за його межами;
• Міні-гольф - це одночасно і вид спорту і розвага;
• Добре впливає на ранній фізичний розвиток дітей, через моторику рук;
• Можливість відпочити всією сім'єю, в т.ч. залишивши дітей з аніматорами;
• Інтелектуальна гра;
• Можливість змінити обстановку і розслабитися в кінці складного робочого дня;
• Можливість створити нові робочі місця, в т.ч. для молоді та студентів;
• Залучення інвесторів і партнерів;
• Перспектива відкриття першої в Полтаві і єдиної в Україні Школи гольфістів, в т.ч. міні-гольфістів і розвивати / популяризувати цей вид спорту на місцевому рівні;
• Доступні ціни та гнучка (клубна) система знижок;
• Можливість організації закритих заходів (для ділових зустрічей або днів народження), а також тематичних свят, фотосесій.

Бизнес-модель

Головна відмінність полягає у відсутності необхідності готувати для гри великі площі (території). Крім того, міні-гольф не так залежить від погодних умов, оскільки його можна організувати в закритому приміщенні. Гравцеві, який буде заганяти м'яч у лунку, вже не потрібно великої сили удару, так як в міні-гольфі більш важлива точність, що робить цю гру доступною не тільки для фізично підготовлених спортсменів, а й для літніх людей і дітей. Під грою мається на увазі активний відпочинок, що стає серед місцевих жителів дуже популярним.
Ще одна важлива перевага полягає в тому, що гравцеві не потрібно при виборі ключки довго вивчати деталі: в міні гольфі використовується тільки один її різновид, який відрізняється малою масою і простою Г-подібною формою. На відміну від основного знарядь, м'ячі для міні гольфу застосовуються різні по масі (22-80 г) і розміром (37-43 мм). Однак проблем при ідентифікації різних м'ячів бути не повинно, тому що різні за параметрами ігрові снаряди відрізняються власними характерними відтінками.

Целевое назначение инвестиций

Придбання обладнання, аксесуарів, оренда приміщення та покриття поточних витрат

Предложение инвестору

Обговорення при зустрічі або під час переговорів

Команда или Руководство

Риски

Політичні та економічні чинники, що впливають на життя громадян нашої країни значною мірою можуть вплинути на перспективи подальшого розвитку проекту
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1565
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация