Фото - Млинзавод
16572

Млинзавод

Украина, Черниговская область
Отрасль: Сельское хозяйство
Стадия проекта: Действующий бизнес

Дата последнего изменения: 30.05.2017
На страницу владельца
1
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Реконструкція та технічне переоснащення приміщень та будівель комбінату по виготовленню комбікормів під комбінат по виготовленню хлібопродуктів та комбікормів з розміщенням млинзаводу
Реконструкція та технічне переоснащення приміщень та будівель комбінату по виготовленню комбікормів під комбінат по виготовленню хлібопродуктів та комбікормів з розміщенням млинзаводу 75%-го сортового помелу пшениці потужністю 100 т/добу (4-а черга 1-ий пусковий комплекс) в с.Горбове, Куликівського району, Чернігівської області.
Короткий опис інвестиційної пропозиції: Проект являє собою перший пусковий комплекс четвертої черги, відповідно до якого планується відкрити млинзавод. В подальшому також планується відкрити виробничі цехи для виготовлення продуктів з борошна та цех з виробництва кормових сумішей.
Мета проекту – організація виробництва з помелу зерна пшениці з подальшою реалізацією продукції як на внутрішньому, так і на міжнародних ринках.

Нове виробництво – млинзавод 75%-сортового помелу пшениці потужністю переробки 100т зерна на добу при 3-х змінній роботі буде організовано на території колишнього комбінату з виготовлення комбінованих кормів в с. Горбове Куликівського району Чернігівської області – в його головному корпусі.

Реалізація проекту передбачає виконання комплексу будівельно-монтажних робіт: придбання, монтаж та наладку комплексу технологічного обладнання, введення в експлуатацію млинзаводу та виведення на заплановану продуктивність, придбання вантажно-розвантажувальної складської техніки.

В ході реалізації проекту буде створена можливість для виробництва наступної харчової продукції: борошно вищого сорту та борошно 1-го сорту, крупа манна, висівки пшеничні.

Успішна реалізація даного проекту обумовлена наявністю у підприємства багаторічного досвіду роботи на зерновому ринку України, наявністю матеріально-технічної бази для початку реалізації проекту, наявністю напрацьованих бізнес-зв’язків з сільгоспвиробниками області та високим попитом на пшеничне борошно та крупи, наявністю прибуткового бізнесу, який може забезпечити часткове фінансування проекту власними коштами та високою репутацією підприємства як бізнес-партнера.

Текущее состояние

Діючий бізнес

Проблема или Возможность

Відсутність фінансування

Решение (Продукт или Услуга)

Залучення інвестицій

Конкуренты

На даній території відсутні

Преимущества или дифференциаторы

водопостачання Власна свердловина

Финансы

Власні кошти: 40 %
Потреба в інвестиціях: 60 %

Целевое назначение инвестиций

Реконструкція та технічне переоснащення приміщень та будівель комбінату по виготовленню комбікормів під комбінат по виготовленню хлібопродуктів та комбікормів з розміщенням млинзаводу 75%-го сортового помелу пшениці потужністю 100 т/добу (4-а черга 1-ий пусковий комплекс)

Команда или Руководство

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1328
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация