с радостью делимся:
* авторскими рецептами, уникальными и проникающими вглубь;
* выстраиванием дружественного сервиса локального комьюнити;
* организацией бизнеса с высоким уровнем счастья.
преимущества нашего партнерства:
1. Вы самостоятельно производите товар, определяете стандарты качества, вкуса, размеров. И НИКАК НЕ ЗАВИСИТЕ ОТ ПОСТАВОК посторонних производителей, которые могут задержать, не дать нужное количество хитов или ухудшить качество. Вы самостоятельно контролируете создание товара;
2. бизнес растительной-кондитерской растет БЕЗ ЗАВИСИМОСТИ ОТ РАСПОЛОЖЕНИЯ, даже если закроются все ТРЦ и улицы - вкусненькое заказывают через доставку курьеров;
3. кто заказывает торт на амазоне/алиекспрес? верно, никто. Попробуй их довезти, чтобы не распались )) а тем более полезные растительные торты, без скрепляющих яиц, пастилы т.п. Поэтому в этом сегменте нет конкуренции с мировыми сетями.
Вы лично выбираете любой из трёх вариантов сотрудничества = от простого получения уникальных тех.карт изготовления вкусняшек с объяснениями что, как и в какой последовательности......а можете получить всю нашу команду запуска цеха/кафе, право на ТМ и подключение к эффектно влияющим на поведение Клиентов наши маркетинговые активности.
Выбор делаете Вы самостоятельно.
Ознакомившись, попробовав, прочувствовав.
Мы за отношения без спешки ,)
выбирая любой из вариантов сотрудничества – от простого получения опыта работы веган кондитерской, чтобы затем открыть заведение со своим названием/ассортиментом, до более продвинутого варианта – франчайзинговое заведение Sereda Vegan Point в твоём городе, будете на 100% уверены в Ваших деловых партнерах. Без насилия над животными, сохранение целостности природной экосистемы, приоритет духовного и культурного капитала.
ВАРІАНТ 1
"домашня кондитерська"
(online)
Техкартки 6 позицій: торти, тістечка, зефір (з детальними коментарями кондитера)
Онлайн консультація БІЗНЕС ІДЕЯ: ринок, концепт (веган торти як діалог з суспільством, меню, інтер’єр, комунікація, продукція/асортимент, стандарти в процесах сервісу для цифрового середовища та процесів наживо (формули вітання, презентація вітрини)) Анастасія Балабанова, 1.5 години
Онлайн консультація БІЗНЕС АСПЕКТИ: фінанси, локація, система обліку, обладнання, персонал, локальний маркетинг, доставка Олександр Савенко, 2 години)
Відео Майстер Клас з приготування 2 топових позицій асортименту (Вічний доступ) Шеф Кондитер, 2 год
+ Чек ліст «Як просувати свою кондитерську в Instagram?»
ВАРІАНТ 2
"Веган Кафе", твій формат, твоя назва.
Огляд та оцінка тех.забезпечення локацій (Кафе+Цех): зонування, обладнання, інженерні системи зберігання готової продукції, зберігання запасів, водопостачання, температура, освітлення, санітарна безпека. Артур Легкобит
Офлайн Майстер Клас з приготування 3 топових позицій асортименту Шеф Кондитер, 3 год
Офлайн СУПРОВІД ЗАПУСКУ ВАШОГО ПРОЕКТУ на старті перші 2 місяці: щотижнева консультація 3 год + 2 аудити)
+ Чек ліст «Як просувати свою кондитерську в Instagram, серед громад та локальних спільнот»
*ІНФОРМ ПІДТРИМКА на старті вашого проекту СЕРЕД ІСНУЮЧОЇ БАЗИ КЛІЄНТІВ SEREDA та інформування наших інфлуенсерів (щотижневе згадування у наших соціальних мережах протягом 3 місяців)
+ Консультація з юристом HoReCa (вибір локації, дозвільна документація на продукцію, оформлення персоналу)
Техкартки 10 ТОП позицій: торти, тістечка, зефір, пироги (з детальними коментарями кондитера)
Бізнес Бук TM Sereda Vegan Point (стандартизація та норми всіх операційних процесів)
Аудиторний Майстер Клас БІЗНЕС ІДЕЯ: ринок, концепт (веган торти як діалог з суспільством, меню, інтер’єр, комунікація, продукція/асортимент, стандарти в процесах сервісу для цифрового середовища та процесів наживо (формули вітання, презентація вітрини)) Анастасія Балабанова, 2 год
Консультація БІЗНЕС АСПЕКТИ: фінанси, локація, система обліку, обладнання, персонал, локальний маркетинг, доставка Олександр Савенко, Артур Легкобит, 3 год
Практикум в Реальних Умовах:
1) «Щоденні Операції»: Анастасія Балабанова, 2 год
2) «Результати, Правки та Розвиток»: Олександр Савенко, 3 год
ВАРІАНТ 3
Франшиза, партнерський заклад Sereda Vegan Point
Огляд та оцінка тех.забезпечення локацій (Кафе+Цех): зонування, обладнання, інженерні системи зберігання готової продукції, зберігання запасів, водопостачання, температура, освітлення, санітарна безпека Артур Легкобит
Офлайн Майстер Клас з приготування 3 топових позицій з асортименту Шеф Кондитер, 3 год
Експертна консультація з юристом HoReCa
Інформ підтримка ВАШОГО ПРОЕКТУ СЕРЕД ІСНУЮЧОЇ БАЗИ КЛІЄНТІВ SEREDA ТА ІНФОРМУВАННЯ НАШИХ ІНФЛУЕНСЕРІВ (щотижневе згадування просування Вашого Закладу в офіційних соціальних мережах ТМ протягом 3 місяців) + в подальшому 1 раз на сезон на час
Офлайн супровід протягом року:
1) безперервний супровід (контроль якості, запасів, точності реалізації промоцій/стандартів сервісу/новинок/вирішення рекламацій)
2) щомісячний аудит досягнутих показників, якості реалізації стандартів в процесах + узгодження плану дій на наступний місяць + щоквартальний офлайн тренінг
Савенко Олександр
! Роялті Керуючій Компанії складають 2-7% залежно від міста, на яке поширюється Ваше ексклюзивне право використання ТМ Sereda Vegan Point, та розміру Вашого закладу
Наданняя права на використання
ТМ Sereda. Підключення до єдиних процесів управління виробництва та взаємодії з Клієнтами
Техкартки 20 позицій: торти, тістечка, еклери, зефір, пироги, печиво (з детальними коментарями кондитера)
Бізнес Бук TM Sereda Vegan Point (стандартизація та норми всіх операційних процесів)
Аудиторний Майстер Клас БІЗНЕС ІДЕЯ: ринок, концепт (веган торти як діалог з суспільством, меню, інтер’єр, комунікація, продукція/асортимент, стандарти в процесах сервісу для цифрового середовища та процесів наживо (формули вітання, презентація вітрини)) Анастасія Балабанова, 2 год
Консультація БІЗНЕС АСПЕКТИ: фінанси, локація, система обліку, обладнання, персонал, локальний маркетинг, доставка Олександр Савенко, Артур Легкобит, 3 год
Практикум в Реальних Умовах:
1) «Щоденні Операції» Анастасія Балабанова, 2 год
2) «Результати, Правки та Розвиток»: Олександр Савенко, 3 год