Львівcький “єдиноріг” в разі перемоги віддасть виграні $10 000 на благодійність

Літо в самому розпалі, і поки "правильні" підприємці насолоджуються відпусткою, успішні - штурмують нові висоти, однією з яких цього сезону є серія Битв Стартапів "Час відростити ріг".

6 липня потенціал своїх єдинорогів (проетів-учасників) та відточені переможні стратегії демонстрували активні та неймовірно перспективні підприємці Львова - в місті відбулася шоста Битва Стартапів "Час відростити ріг".

Організаторами заходу виступили інвестиційна платформа Startup.Network та UKRSIBBANK, а до експертної ради увійшли: Наталія Рогова - CIMA Adv Dip MA Investment Analyst Startup.Network; В'ячеслав Підлісний - керівник напрямку венчурного кредитування Startup.Network; Андрій Безгубенко - Президент компанії «Е-Консалтинг», генеральний конструктор XRM®, Microsoft V-TSP (уповноважений експерт технологій Microsoft); Сергій Тринчук - співзасновник та головний виконавчий директор в IT and digital marketing company SoftVel; Нестор Боднар - начальник Бізнес Центру Західного регіонального управління UKRSIBBANK; Ігор Симчишин - Начальник західного регіонального управління UKRSIBBANK; Ярослав Максимович -бізнес-ангел, CEO в 2Event.com - Tickets and Travelmates to events, інвестор; Віктор Волошин - ректор першого в Україні ІТ-університету "Комп'ютерна Академія ШАГ"; Василь Матяшовський - Academic Board Member в MSС in Technology Management at LvBS; Олексій Панченко - Engineering Manager в компанії Lohika; Іван Когут - CTO в Perfectial; Лілія Попович - HR директор в Datamart; Андрій Бурак - CEO and Co-founder в Relevant Software; Володимир Гуриненко - експерт в області digital-маркетингу.

Під час "підприємницького блоку" шостої Битви Стартапів "Час відростити ріг" відбулася панельна дискусія, учасниками якої виступили Андрій Безгубенко, Ярослав Максимович, Лілія Попович та Андрій Бурак, а модератором - В'ячеслав Підлісний.

19756372_1634031153287320_1812405273065908360_n.jpg

Темою дискусії традиційно став головний герой серії Битв Стартапів "Час відростити ріг" - невловимий єдиноріг. Експерти розповіли, чому в Україні поки не водяться ці рідкісні для світу інвестицій тварини, та які стратегії варто застосовувати, аби виправити ситуацію. Крім того, обговорили одну з найпопулярніших сьогодні тем інвестиційного ринку - ICO (Initial Coin Offering), розповівши, кому і в яких випадках доцільно використовувати даний інструмент.

Результати голосування:

Лідером за кількістю отриманих голосів став інвестиційний проект Cardiomo із середнім балом 4,5. В цілому ж рейтинг виглядає наступним чином:

19702488_1634007776622991_3010772457870660574_n.jpgПерше місце: Cardiomo - 4.5

Cardiomo - мініатюрний переносний пристрій для моніторингу життєво важливих параметрів організму людини. У режимі реального часу пристрій сповіщає родичів хворого та лікаря про поточний стан здоров'я, а ще попереджує про можливі порушення в роботі організму.

"Битва в першу чергу дала хороший фідбек, нові корисні контакти ... І звичайно, піар .. Чим більше людей чують про проект - тим більше захочуть його купити.

У разі перемоги у фіналі я хочу випустити на ці $10 000 300 пристроїв та подарувати тим, хто не може собі дозволити їх купити, або у кого кожна копійка на рахунку: клінікам, Охматдиту ... ", - каже СЕО Cardiomo Роман Бєлкін.

Друге місце: CONNECT || Програмне забезпечення для обслуговування глухих || Mісце зустрічі замовників та фахівців івент індустрії - 3,8

CONNECT - клієнтська платформа для постійних сервісних компаній.

Програмне забезпечення для обслуговування глухих допомагає різного роду бізнесу - починаючи від першочергових, на зразок банків та медичних клінік, і закінчуючи опціональними, на кшталт ресторанів та салонів краси, обслуговувати глухих та слабочуючих клієнтів, забезпечуючи комунікацію без використання мови жестів та спеціального устаткування.

Mісце зустрічі замовників та фахівців івент індустрії призначене для швидкого та легкого підбору виконавців на свято по засобом online-зустрічей. З одного боку замовник особисто може переконатися в компетентності фахівців, з іншого боку виконавці можуть продавати свої послуги проводячи живі зустрічі в інтернет, підвищуючи тим самим вірогідність прийняття замовлення.

Третє місце: MagicPost - 3,5
Четверте місце: Гео-соціальна квест-гра з елементами фітнес-активностей - 3,4
П'яте місце: Покращення конверсії в інтернет-магазинах - 2,7
Шосте місце: Виключити можливість аварій (потоп, пожежа, вибух газу) - 2,3
Сьоме місце: GetMove Timer - 2,1
Восьме місце: Автоматизація змін до кредитних договорів - 1,2

Шоста битва стартапів у Львові пройшла з підвищеним ажіотажем, що підверджується великою кількістю проектів, котрі реєструватись до останньої хвилини. Атмосфера startup battle більше нагадувала startup party, де панував дружній дух змагання. Організація на висоті - startup.network молодці”, - не приховує емоцій начальник Бізнес Центру Західного регіонального управління UKRSIBBANK Нестор Боднар.

Ми сподіваємося, що це був хороший досвід для всіх учасників, вони допрацюють свої проекти і наступного разу стануть кращими! А переможця шостої Битви Стартапів "Час відростити ріг" - інвестиційний проект Cardiomo, ми запрошуємо взяти участь у фіналі серії Битв стартапів "Час відростити ріг", який відбудеться вже в серпні, та позмагатися за головний приз цього цікавого інвестиційного батла $10 000 від UkrSibbank BNP Paribas Group.

Також нагадуємо, що Битва Стартапів "Час відростити ріг" відбудеться вже 13 липня в Харкові.

Не бійтеся інвестувати в перспективні бізнес-ідеї! Побачимося!

Дата публикации: 07.07.2017
Комментарии:

Необходимо авторизоваться

5,00
1
2
3
4
5
3 оценки
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
visibility2421
share
close
thumb_up0
Нравится новость