Фото - RabbitUA
28031

RabbitUA

Кролівництво

Украина, Херсонская область
Отрасль: Пищевая промышленность, Сельское хозяйство, Торговля
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 24.04.2018
Min сумма займа
$  500
Предлагаемая доходность
3% в год
На страницу владельца
0
Всего необходимо
$ 3.000
Рейтинг
equalizer из 1000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
Также этот проект:
- ищет инвестиции
 

Идея

Вирощування та продаж тушок кролів,продаж живих кролів

Текущее состояние

Зараз проект знаходиться в активній стадії,в даний час ми маємо 8 кролів,вольєри для них та продукти харчування

Рынок

За попит продукції ви взагалі не переживайте. У Вас завжди будуть споживачі кролячого м’яса. В Інтернеті повно оголошень підприємств, які закуповують кроликів, як тушку, так і в живому вигляді. Ресторани завжди зацікавлені в поставках кролячого м’яса. Ви подивіться різницю , в меню ціни на страви з кролика і страви з іншого м’яса. При тому, що закупівельні ціни за 1 кілограм м’яса кролика мало відрізняються в порівнянні з іншим м’ясом сільськогосподарських тварин.

Проблема или Возможность

В будь-якому бізнесі є ризики і важливо знайти шляхи, які допоможуть уникнути багатьох невдач, а при правильному підході можна фактично знизити ризики до нуля. Такий факт важливий з точки зору конкуренції. Зараз промислове розведення кроликів практично не має конкурентів і якщо вам вийде обійти ризики, ви отримуєте бізнес з невисоким рівнем витрат, з малим рівнем конкуренції і великим попитом, значить на вас чекають великі доходи. Просто станьте кращим саме в цьому напрямку, і ви отримуєте більше ніж очікуєш.

Конкуренты

Конкуренція на ринку промислового виробництва кролячого м’яса дуже низька в Україні

Преимущества или дифференциаторы

Бізнес з розведення кроликів ефективний у плані плодоносності. Не забувайте кролики – скороплідні, самка кролика носить всього 1 місяць вагітності, чого не робить жодна сільськогосподарська тварина. І якщо ви втратили поголів’я помилково, то за короткий термін ви можете відродити до 300 голів менше ніж за рік. Погодьтеся така реабілітація притаманна не кожному бізнесу.

Финансы

Зараз за 1 кілограм тушки кролика ціна в середньому 120 гривень і така ціна буде практично однакова,а інколи значно більша тобто дохід буду стабільним,ризиків збуту товару не буду тому-що попит на товар є завжди

Срок кредитования

60 месяцев

Процентная ставка, %

3

Тип залога

Недвижимость

Залог и активы

В моём распоряжении на данный момент есть часть дома и 1.5 га земли которые я готов предоставить в качестве залога

Решение (Продукт или Услуга)

Промислове виробництво кролячого м’яса має обгрунтований інтерес у виробників. З усіх сільськогосподарських тварин кролики мають найкращий показник приросту м’яса, у порівнянні до витрати кормів. На 1 кг свинини чистого виходу потрібно 7 кг кормів, а у кролика на 1 кг м’яса чистого виходу 3,5 кг кормів. Кролятина дорожча і корисніша свинини. Кроляче м’ясо завжди затребуване. Введіть запит «закуповуємо м’ясо кролика» і ви побачите купу пропозицій на збут вашої продукції. При тому живими вагою або тушкою, без різниці, пропозицій досить багато. А реалізація продукції в будь-якому бізнесі дуже важлива.

Риски

Вірусне захворювання, від якого у кролика з’являються пухлини і в підсумку кролик гине. Штучний вірус, який був розроблений у Франції для боротьби з кроликами в Австралії в 1950 -ті роки. Кролики в Австралію завезли англійці, які любили по полювати. Клімат Австралії виявився наскільки сприятливим для кроликів, що вони активно розплодилися і порушили баланс екосистеми. Міксоматоз переносять комарі і заражені кролики. (Комарі до речі не переносять запаху дизеля, але й для кроликів цей запах не сприятливий). Вірус міксоматоз у нас поширився, коли його тестували у Франції. Він наскільки ефективний, що цього не очікували навіть самі розробники, в результаті тестування Франція і сусідня Німеччина на кілька років залишилася без кроликів. Пізніше вірус поширився по всій Європі і далі.
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility4630
star4
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Профинансировано ранее, $
Срок кредитования
Процентная ставка, %
Тип залога
Залог и активы
Бизнес-модель
Решение (Продукт или Услуга)
Команда или Руководство
Лид-кредитор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Фотографии
Видео о продукте
Презентация