Фото - DUBrovin
23167

DUBrovin

Соняшник

Украина, Черкасcкая область
Отрасль: Энергетика
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 08.11.2017
Min сумма займа
$  500
Предлагаемая доходность
18% в год
На страницу владельца
0
Всего необходимо
$ 10.000
Рейтинг
equalizer из 1000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Розробка і виготовлення автоматичних поворотних конструкцій, для збільшення ефективності роботи сонячних панелей та колекторів.

Текущее состояние

На сьогоднішній день розроблений прототип проекту, який повністю виконує функції готового до використання механізму. В продажу відсутній так як не має достатьої кількості одиниць. Основними клієнтами на цей продукт будуть об'єкти з встановленням сонячних панелей або колекторів, або вже готових сонячних електростанцій станцій, кількість яких(завдяки парижській угоді) збільщується.

Рынок

Клієнтом на даний продукт є заощадливий українець, який встановив, або встановлює генеруючі сонячні системи для продажу електроенергії по "Зеленому тарифу" державі з метою заробітку, або для власного користування. Вже сьогодні, очікується встановлення близько чотирьох приватних електростанцій потужністю 30кВт, в Черкаському районі, і можлива реконструкція промислових електростанцій (із статичних в рухомі) промислових потужністю 1,5 МВт.

Проблема или Возможность

Сонячні електростанції, будь-яких розмірів і потужностей, в зв'язку з фізичними властивостями та геолокаційним розташуванням, не використовують свій потенціал на повну потужність, так як, найефективніша робота сонячних елементів спостерігається лише при перпендикулярному потраплянні сонячних променів на генеруючі елементи. Що неможливо при статично встановлених сонячних панелях та колекторах, так як сонце впрожовж дня змінює свою позицію відносно розташування електростанції.

Конкуренты

Конкурентами в цій галузі є фірми з продажу та встановлення систем слідкування за сонцем, які працюють в Україні декілька років і отримали певну клієнтську базу та матеріальну стабільність.

Преимущества или дифференциаторы

Основною перевагою "Соняшника" є ціна, та можливість вибору потужності утсановки. На відміну від систем слідкування за сонцем, які використовують конткуренти, поворот платформи за часовим інтервалом на визначений кут нахилу - "Соняшник" повертає платформу не залежно від часу та освітленості направляючи панелїі перпендикулярно сонячному промінню. Також може застосовуватись разом із датчиком швидкості вітру для унеможливлення штормових перевантажень системи.

Финансы

Одна 5кВт автоматична поворотна установка в ценральних регіонах України приноситиме прибуток від 300$ до 460$ в рік в порівнянні з статично встановленими сонячними електростанціями.

Срок кредитования

24 месяца

Процентная ставка, %

18

Тип залога

Другое

Залог и активы

Готовий надати в заставу виготовлену продукцію в необхідній кількості.

Решение (Продукт или Услуга)

Рішенням даної проблеми буде встановлення сонячних панелей або колекторів, на автоматичну поворотну платформу "Соняшник", яка впродовж всього світлового дня буде спрямовувати генеруючі елементи перпендикулярно сонячному світлу, що дасть можливість на 30-40% збільшити вироблення енергії, в порівнянні із статично встановленими системами.

Команда или Руководство

Риски

Основним ризиком даного напрямку є нестабільна політична ситуація в Україні, яка може призвести до відміни "Зеленого тарифу" і зменшення рентабельності встановлення сонячних систем, що в свою чергу призведе до зменшення попиту на автоматичні поворотні платформи.

Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ

До цього часу, участі в інкубаційних та акселеративних програмах не приймали.

Победы в Конкурсах и другие награды

Участі в конкурсах не брали, перемог не отримували.
5,00
1
2
3
4
5
2 оценки
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1774
star1
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up3
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Профинансировано ранее, $
Срок кредитования
Процентная ставка, %
Тип залога
Залог и активы
Бизнес-модель
Решение (Продукт или Услуга)
Команда или Руководство
Лид-кредитор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация