8090

Створення та проведення міждисциплінарних занять з робототехніки

Украина, Киевская область
Отрасль: Образование, обучение
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 30.05.2017
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея


проект для позашкільної та вищої освіти, основним напрямком якого є створення та проведення міждисциплінарних занять з робототехніки.

Текущее состояние

Проведено пів-річний курс занять із студентами два рази на тиждень, дві групи та заняття при Малій академії наук на одній із літніх шкіл. Закуплено та протестовано необхідне обладнання та електроніку на 10 робочих місць. Створено робота - гуманоїда для міжнародних змагань з робофутболу. В IoT лабораторії Microsoft працює частина команди над проектом EcoBox (автоматизована екологічна система з дистанційним керуванням), щоб почерпнути досвід та створити курси за новими напрямками, такими як IoT (інтернет речей) та Cloud технології. Ми є партнером Microsoft по програмі BizSpark, що дає нам можливість використовувати усі продукти майкрософт у комерційних цілях безкоштовно. Також підтримуємо зв'язок з Іntel в напрямку "Освіта майбутнього" Йде робота над віртуальними роботами за допомогою технології Augmented reality. Розроблено відповідні методичні матеріали та плани занять.

Рынок

Аналітика форбс визначає пік розвитку робототехніки найближчі 5-10 років у світі. В Україні цей напрямок мало представлений, але є всі передумови для його розвитку: висока оплачуваність професій ІТ напрямку та 3D проектування, доступність 3D друку та електроніки з відкритою структурою "open source".

Проблема или Возможность

В Україні переважає академічна освіта, що дає набір знань, а не навичок. Майже всі роботодавці хочуть брати на роботу молодих людей з досвідом роботи так 2-3 роки, у свої 18-ть! UA-Robotics дає можливість попрацювати над реальними проектами, при цьому навчаючи і супроводжуючи "учнів". Результатом такого навчання є досвід рішення багатьох актуальних задач.

Решение (Продукт или Услуга)

Заняття проводяться у вигляді проектної роботи, результат якої має практичне значення. Курси дають додаткову іформацію і про суміжні напрямки, такі як Cloud, Augmented reality, soft та hardware development. Курси викладають молоді фахівці, які отримали попередній досвід роботи у вищезазначених напрямках, під час реалізації власних проектів і доведенні їх до завершальної стадії.

Конкуренты

В Україні напрямок робототехніки переважно представлений Lego Education програмою, що використовується компанією "Пролего". Компанія має близько 15 студій підготовки в Україні, зокрема 6-ть у Києві. Реальна вікова категорія учнів - діти до 14-ти років. Другою структурою є навчальний центр робототехніки "Boteon" з головним офісом у Харкові і декілька філіями по Україні, одним - в Ізраїлі. Вікова категорія дітей - до 14-ти років. Також наявні і інші структури, але вони представлені переважно гуртками позашкільної освіти та окремими аматорами. Зовсім неохопленою є категорія дітей старшої школи та студентська спільнота. Навчальні заняття в напрямку Augmented reality - не проводяться.

Преимущества или дифференциаторы

Ми працюємо за підтримки Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Малої академії наук, що дає поєднання старшої школи та вищої. Робота йде над складними напрямками, які інакше, як через власний досвід - не можливо миттєво відтворити. Наукоємність наших проектів є нашим "антиплагіат"

Финансы

Кошти необхідні на аренду та обладнання офісу, для проведення занять, на період до досягнення стабільного доходу, що покриватиме розходи (до 6 місяців). На ліцензування софту для створення Augmented reality продуктів для комерційного використанням. На закупівлю декількох готових роботів для дослідження та відтворення. На оплату розробки нових занять та зарплати викладачам, до досягнення фінансової стабільності проекту (до 6 місяців). На регулярні промо компанії на початковому етапі існування компанії.

Команда или Руководство

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1531
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация