3819

Cайт - портал із дошкою оголошень

Украина, Тернопольская область
Отрасль: -
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 29.05.2017
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея


Створення онлайн площадки ( сайт - портал із дошкою оголошень, із базою даних цілого регіону - про все - про фермерські господарства ,підприємців, туристичні місця району, готелі, села ріки озера, - на сайті буде абсолютна вся інформація про Борщівський район тернопільської обл.) Ми розраховуєм на нашому сайті висвітити всю інформацію про район, вести рубрики: свіжі новини, талановита та творча молодь, а також ми запускаєм комерційний розділ в котрому будем шукати для людей абсолютно все по району в нас буде повна база всіх туристичних місць району, зон відпочинку, розважальні програми, та організація урочистостей.Ми це Рекламно інформаційний центр Борщівського району і тільки у нас можна буде найти все що необхідно для кожної людини,і юридичні консультації, та постійна рубрика сімейний лікар.Ми відкриєм свій офіс, та видамо друковану газету, будем розміщувати як на сайті так і в газеті платні оголошення.

Текущее состояние

Створений сайт однак на даний момент він знаходиься на технічному обслуговуванні доробляється дизайн та матеріальна база. Найшли приміщення під офіс, набрали агентурний штат працівників для віддаленої роботи та є штатних 5 працівників:(2 вебдизайнера, 1 юрист,бухгалтер та керівник.)

Рынок

Даний ринок послуг діє і займає провідну нішу у системі інформаційного маркетингу.По даному регіону а саме Борщівський район Тернопільської обл. погано розвинений і маємо можливість зайняти перше і провідне місце. Наші послуги є затребуваними і необхідними для місцевого населення і не тільки.В плані розвитку ми плануєм монополізувати ринок інформаційних послуг по Борщівському району.

Проблема или Возможность

Можливість швидкого розвидку нашого проекту обумовлена перш за все людським фактором, а саме : брак спеціалістів тому, що на етапі розвитку у нас пока не має фінансів щоб найняти нобхідних працівників.

Решение (Продукт или Услуга)

Рішення цієї проблеми має два варіанти : 1. інвестор - котрий надасть кошти для реалізації всіх ідей в короткий термін.2.особистий труд - із затримкою і зменшенням оплати існиуючим працівникам.

Конкуренты

Прямих конкурентів як вагомих не має, однак другорядні є :1.Газета галицький вісник 2.Різні , онлайн дошки оголошень Сландо ,і тому подібне, проте вони не спеціалізовані під певний регіон.

Преимущества или дифференциаторы

Наші первега в тому, що ми маємо широко розвинений сільсько господарський і фермерський ринок, а саме : в нас понад 2500 фермерських господарств.Люди вирощують та виготовляють власну продукцію а ринку збуту на неї івдпрацьованого до кінця ще немає.На своєму сайті ми зосередимо увагу на дошці оголошень,завдяки якій всі фермери , прості люди зможуть викласти свою продукцію а ми в свою очерідь забезпечимо їм рекламу цієї продукції, по всій Україні-таким чином на нашому порталі кожна людина завжди зможе знайти екологічно чисту продукцію як рослинного так і тваринного походження.

Финансы

Перш за все це на створення інформаційного онлайн порталу, оплату зарплати працівникам , оренду офіса, рекламну компанію проекту, видача власної газети в процесі розвитку.на це все потрібно що не менше 20000$ на перші два роки -дохід від проекту ми плануєм отримувати від реклами , особистих платежів клієнтів за розміщення оголошень та пошук для них інформації проведення туристичних маршрутів по району, отримання відсотку за продаж земельних та житлових приміщень через наш сайт і за допомгою наших працівників.орієнтовно за перший рік діяльності ми плануєм отримати чистого доходу 120000 грн.Більш детально всі ньюанси розписані в нашому бізнес плані який ми готові на дати кожному інвесторові котрий виявить зацікавленість.

Предложение инвестору

20% від чистого прибутку на постійній основі.

Команда или Руководство

Риски

В кожному проекті є ризик і основний це недоведення справи до кінця, воєнний стан в країні, повільний темп розвитку в наслідок чого мала фінансова віддача.
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1340
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация